Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Μουντιάλ 2018: Αποχαιρέτησε με νίκη το Περού, 2-0 την Αυστραλία! (video)

Καρίγιο (18') και Γκερέρο (50') τα γκολ

26 Ιουνίου 2018 19:23
Μουντιάλ 2018: Αποχαιρέτησε με νίκη το Περού, 2-0 την Αυστραλία! (video)

Νίκη χωρίς αντίκρισμα πέτυχε το Περού που κέρδισε με 2-0 την Αυστραλία που επίσης αποχαιρέτησε το Μουντιάλ της Ρωσίας. Καρίγιο (18') και Γκερέρο (50') τα γκολ της νίκης.

Θεωρητικά η Αυστραλία, κυνηγούσε τις λίγες πιθανότητες πρόκρισης που είχε. Για να τα καταφέρει, ήθελε πάση θυσία νίκη επί του Περού και ήττα της Δανίας, από τη Γαλλία, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Από τη δική του πλευρά το Περού, που είχε αποκλειστεί από την προηγούμενη αγωνιστική, ήθελε τη νίκη, όχι για να κερδίσει κάτι, απλώς και μόνο για να μην φύγει με μηδέν βαθμούς από την Ρωσία.

Η ομάδα από τη Λατινική Αμερική, αν και δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, έπαιξε με μεγαλύτερο πάθος, αποφασιστικότητα και κατάφερε να πάρει τη νίκη, επί της "αγνώριστης" συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια Αυστραλίας.

Η ομάδα του Γκαρέκα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία που της παρουσιάστηκε. Σκόρερ ήταν ο Καρίγιο (18') που με ένα καταπληκτικό εναέριο σουτ, νίκησε τον Ράιαν και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για το Περού σε Μουντιάλ έπειτα από 36 χρόνια.

Οι Αυστραλοί σε μία από τις λίγες καλές στιγμές τους, απέιλησαν στο 20' με την κεφαλιά του Λέκι να περνάει άουτ, ενώ στο 34' ο Σανταμαρία πήρε την "μπουκιά από το στόμα" του Λέκι που ετοιμάζονταν να σουτάρει προς την εστία του Γκαγέσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! (26/06)

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, το Περού "χτύπησε" και πάλι με τον Κουέβα να δίνει την ασίστ και τον Γκερέρο να σκοράρει, για το 2-0 που ήταν και το τελικό του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως με το τέρμα του αυτό ο Γκερέρο έγινε ο τρίτος γηραιότερος Λατινοαμερικανός σκόρερ σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Βαν Μάρφαϊκ): Ράιαν, Μίλιγκαν, Μπέχιτς, Ρίσντον, Σέινσμπερι, Μούι, Γέντινακ, Ρόγκιτς (72' Ιρβάιν), Λέκι, Γιούριτς (53' Κέιχιλ), Κρούζε (57' Αρζάνι).

ΠΕΡΟΥ (Ρικάρντο Γκαρέκα): Γκαγέσε, Σανταμαρία, Τραούκο, Ράμος, Αντβίνκουλα, Κουέβα, Τάπια (63' Ουρτάδο), Γιοτούν (46' Ακίνο), Γκερέρο, Καρίγιο (79' Καρταχένα), Φλόρες.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share