AEΚ: Κίνδυνος τιμωρίας λόγω της μετακίνησης οπαδών στο Αγρίνιο!

Η Ένωση κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο για παραβίαση υπουργικής απόφασης περί απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης είχε απαγορεύσει τη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ για το ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 6 Ιανουαρίου.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευαγγελία Αραβανή: Αυτή είναι η μεζονέτα του Νίκου Οικονομόπουλου στην Βούλα που μένουν πλέον μαζί! (Photo)
Ωστόσο, οτικοακουστικό υλικό δείχνει πως υπήρξε παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στις εξέδρες, κάτι που επιβεβαιώνουν τόσο η έκθεση της Αστυνομίας όσο και ο παρατηρητής του αγώνα.
Έτσι, η ΑΕΚ αναμένεται να κληθεί σε απολογία και αν η Ένωση φέρει ευθύνη, τότε κινδυνεύει με πρόστιμο το οποίο μπορεί να κυμαίνεται από 50.000 ως 500.000 ευρώ.
Πηγή:Πρώτο Θέμα






0 ΣΧΟΛΙΑ