Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Champions League: Σίφουνας Ρεάλ πάτησε την Μπάγερν μέσα στην Γερμανία!

13 Απριλίου 2017 07:13
Champions League: Σίφουνας Ρεάλ πάτησε την Μπάγερν μέσα στην Γερμανία!

Φουλάρει για το 12ο η Ρεάλ! Η βασίλισσα μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Μόναχο όμως «τούμπαρε» την Μπάγερν 2-1 κι απέκτησε τεράστιο προβάδισμα ενόψει του δεύτερου επαναληπτικού των προημιτελικών.

Ισορροπημένο σε γενικές γραμμές το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Αντσελότι εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και άνοιξε το σκορ με τον Βιδάλ στο 25’. Στο φινάλε του ημιχρόνου κι ενώ ενδιάμεσα η βασίλισσα δεν είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα, ο Χιλιανός έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των Βαυαρών. Σε πέναλτι που κακώς υπέδειξε ο Ριτσόλι (για χέρι που δεν έκανε ο Καρβαχάλ) ο Βιδάλ έστειλε την μπάλα στα περιστέρια(45+2’).



Με την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια ο Ρονάλντο απάντησε και η συνέχεια ήταν εφιαλτική για την Μπάγερν. Στο 61’ έχασε τον Χάβι Μαρτίνεθ που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και στο 77’ και πάλι ο CR7 νίκησε τον Νόιερ για το 2-1.

Την Τρίτη 18/04 ο επαναληπτικός στη Μαδρίτη.

Οι συνθέσεις:
Μπάγερν (Κάρλο Αντσελότι): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ, Τσάμπι Αλόνσο (63’ Μπερνάτ), Βιδάλ, Ριμπερί (66’ Κόστα), Ρόμπεν, Μίλερ (81’ Κομάν)

Στον πάγκο: Ούλραϊχ, Ραφίνια, Κομάν, Κίμιχ, Σάντσες

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρτσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Μπέιλ (58’ Ασένσιο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (83’ Χάμες)

Στον πάγκο: Κασίγια, Ίσκο, Μοράτα, Κόβασιτς, Ντανίλο

Διαιτητής: Νικολά Ριτσόλι (Ιταλία)

Γήπεδο: Allianz Arena (Μόναχο)

Πηγή: sport-fm.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share