Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Ήθελαν νεκρούς" - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το τρομοκρατικό χτύπημα στο... Champions League με θύμα την Ντόρτμουντ!

12 Απριλίου 2017 07:59

Για στοχευμένη επίθεση εναντίον της αποστολής της Ντόρτμουντ κάνει λόγο η γερμανική αστυνομία αναφορικά με την τριπλή έκρηξη δίπλα από το λεωφορείο της Ντόρτμουντ, ενώ η ύπαρξη μίας επιστολής, οδηγεί σε υποψίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Aπό... θαύμα δεν θρήνησαν ζωές οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ, μετά την τριπλή βομβιστική επίθεση το απόγευμα της Μ.Τρίτης, που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα με τη Μονακό για τους "8" του Champions League.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της γερμανικής Αστυνομίας, Γκρεγκόρ Λάνγκε, τα πρώτα συμπεράσματα από τις διαδοχικές εκρήξεις δεν αφήνουν περιθώριο για άλλη εξήγηση, πέραν της στοχευμένης επίθεσης, ενώ αφήνονται όλα ανοιχτά ως προς τα κίνητρα των δραστών.

«Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί ερευνούν τα πάντα. Έχουμε, επίσης, στο σημείο σκύλους ανίχνευσης εκρηκτικών και σαρώνουμε τη σκηνή και από ψηλά. Σε αυτό το στάδιο δεν είναι σαφές ποιοι είναι οι λόγοι της επίθεσης», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη Τετάρτη: Τι συνέβη σήμερα σύμφωνα με την χριστιανική πίστη;

Στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε και η εισαγγελέας, Σάντρα Λίκε, που αποκάλυψε την ύπαρξη μιας επιστολής στο χώρο της έκρηξης: «Οι έρευνες οδηγούν στις υποψίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Έχει βρεθεί στο χώρο μία επιστολή, της οποίας η αυθεντικότητα είναι υπό εξέταση.

Την ίδια στιγμή η «Bild» αναφέρει ότι αμέσως μετά την επίθεση ένα βαν με ξένες πινακίδες έφυγε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα και η Αστυνομία το αναζητά από τις κάμερες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share