Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έβαλε ένα ολόκληρο κρεμμύδι μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων - Θα τρέξετε να το κάνετε

Δεν πάει το μυαλό σας

29 Αυγούστου 2020 19:35
Έβαλε ένα ολόκληρο κρεμμύδι μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων - Θα τρέξετε να το κάνετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τον φούρνο μικροκυμάτων για να ζεστάνουν απλά το φαγητό τους. Η χρήση του όμως δεν περιορίζεται εκεί.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν κάποια τρόφιμα που δεν πρέπει να βάλετε ποτέ σε έναν φούρνο μικροκυμάτων. Σε αυτά δεν είναι βέβαια το κρεμμύδι.

Παρακάτω θα δείτε ορισμένα από αυτά, συμπεριλαμβανομένου του πως να καθαρίσετε/κόψετε ένα κρεμμύδι χωρίς να χύσετε ούτε ένα δάκρυ!

Ο λόγος που πρέπει να βάζεις το κρεμμύδι στην κατάψυξη - Το κόλπο που θα σε σώσει

Στην εποχή των πληροφοριών που ζούμε, υπάρχει ένας σχεδόν άπειρος αριθμός ιδεών αποθήκευσης τροφίμων που δεν γνωρίζουμε ακόμα. Αυτός που αφορά το κρεμμύδι θα σας σώσει.

Υπάρχουν πολλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε το φαγητό σας στην κουζίνα και κόλπα που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Λένε ότι το κρεμμύδι δεν πρέπει να μπαίνει στο ψυγείο, για αυτό εδώ τον λόγο, αλλά μπορεί να μπει σίγουρα στην κατάψυξη.

Κόψιμο Κρεμμυδιών

Για να αποφύγετε τα δάκρυα όταν κόβετε κρεμμύδια, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε τα κρεμμύδια στην κατάψυξη για 10 λεπτά. Απλό και πανέξυπνο.

Πήρε ένα κρεμμύδι, το έβαλε στην κάλτσα της και έπεσε για ύπνο - Το πρωί έγινε κάτι απίστευτο

Τα κρεμμύδια, εκτός από τη μαγειρική -δείτε εδώ μια συνταγή- μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλους τομείς, βοηθώντας σε θέματα υγείας. Όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό, δοκιμάστε να το βάλετε στις κάλτσες σας, πριν κοιμηθείτε.

Πριν λίγο καιρό, η Τζένιφερ Θόμσον, ανήρτησε στον προσωπικό της blog μια θεωρία, η οποία λέει, πως αν είστε κρυωμένοι με πυρετό, γρίπη και τα σχετικά, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να βάλετε στις κάλτσες σας για ένα βράδυ ένα κρεμμύδι, καθώς έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

Πάντως, κάτι τέτοιο δεν ξέρουμε αν ισχύει και αν βοηθάει, γι αυτό καλό θα ήταν να πάρετε πρώτα το γιατρό σας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share