Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έκανε καθημερινά γαργάρες με χλιαρό νερό και αλάτι - Απαλλάχθηκε από κάτι βασανιστικό

Θαυματουργό!

14 Αυγούστου 2020 19:51
Έκανε καθημερινά γαργάρες με χλιαρό νερό και αλάτι - Απαλλάχθηκε από κάτι βασανιστικό

Πόσες φορές δεν έχει αποδειχθεί σωτήριο το αλάτι από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο κομμάτι; Από το να δώσει γεύση και ένταση στη μαγειρική μας μέχρι τα πιο απίστευτα θέματα ομορφιάς και υγείας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν αρχίσετε να προσθέτετε στα φαγητά σας λίγο παραπάνω αλάτι. Το Athensmagazine.gr σήμερα θα σας δείξει πως μια και μόνο κουταλιά ελαιόλαδο μπορεί να σας απαλλάξει από τον πιο ενοχλητικό πόνο και δεν είναι άλλος από τον πονόδοντο.

Καμιά φορά, ο ιστός γύρω από τα ούλα φθείρεται και φαίνεται σαν να ξεθωριάζουν τα ούλα σας. Εκτίθεται μεγαλύτερη επιφάνεια των δοντιών, το τέλειο μέρος για την ανάπτυξη βακτηρίων. Επιπλέον, μπορεί να προκαλέσει πόνο και ευαισθησία στα δόντια, επειδή εκτίθεται η ρίζα τους.

Αν παρατηρήσετε το πρόβλημα στην ώρα του, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο γιατρό για θεραπεία. Αν πάλι δεν το εντοπίσετε στην ώρα του, ενδεχομένως να χρειαστεί χειρουργείο στα ούλα για να επανέλθουν.

Αν θέλετε να αποφύγετε το χειρουργείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω σπιτική θεραπεία. Ωστόσο, μην ξεχνάτε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας σε περίπτωση που έχετε κάποια σοβαρή μόλυνση.

Προμηθευτείτε αποστειρωμένο θαλασσινό νερό από το φαρμακείο ή παρασκευάστε αλατόνερο μόνοι σας, διαλύοντας σε ένα φλυτζάνι βραστό νερό ένα κουταλάκι αλάτι. Αφού το διάλυμα κρυώσει κάντε στοματικές πλύσεις. Το αλατόνερο έχει την ιδιότητα να μειώνει το οίδημα και να ανακουφίζει τοπικά την περιοχή.

Έβαλε αλάτι στο σαμπουάν πριν το μπάνιο - Μετά από μια εβδομάδα κατάλαβε ότι...

Το αλάτι έγινε μόδα. Εκτός από τη χρήση του στη μαγειρική, πλέον απέκτησε και άλλες πρακτικές εφαρμογές. Μπορεί να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη με τον πλέον φυσικό τρόπο. Η προσθήκη αλατιού στα προϊόντα ομορφιάς, μπορεί να κάνει τα μαλλιά και το δέρμα σας αψεγάδιαστα.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να προσθέσετε αλάτι σε πολλά διαφορετικά προϊόντα, για να βελτιώσετε τη δράση τους. Για παράδειγμα, εάν έχετε λιπαρά μαλλιά και έχετε δοκιμάσει τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα, το αλάτι είναι η απάντηση στις προσευχές σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε 2-3 κ.σ. αλάτι στο σαμπουάν και να το ανακινήσετε καλά για να διαλυθεί. Στη συνέχεια λούστε τα μαλλιά σας, όπως συνήθως. Μετά τα 2-3 πρώτα λουσίματα, θα παρατηρήσετε αισθητή διαφορά.

Μπορείτε επίσης, να το χρησιμοποιήσετε ως scrub σώματος. Απλά φροντίστε να προμηθευτείτε χοντρό θαλασσινό αλάτι. Ας ξεκινήσουμε με την προετοιμασία:

  • Σε 1/2 φλυτζάνι λάδι καρύδας, αναμείξτε 2 κ.σ. χοντρό αλάτι. Μπορείτε να βάλετε και παραπάνω, αν θέλετε.
  • Ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να ενσωματωθούν και κλείστε το μείγμα σε ένα βάζο. Αφήστε το σε δροσερό μέρος, μέχρι που το λάδι καρύδας να στερεοποιηθεί. Και ορίστε, το ανέξοδο και φυσικό scrub σώματος είναι έτοιμο!
TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share