Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έκανε κάθε μέρα γαργάρες με ξύδι και αλάτι και χάρισε στον οργανισμό της κάτι μοναδικό!

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

3 Ιουλίου 2020 16:49
Έκανε κάθε μέρα γαργάρες με ξύδι και αλάτι και χάρισε στον οργανισμό της κάτι μοναδικό!

Πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν πλάκα στα δόντια τους. Ωστόσο, η πλάκα των δοντιών δεν είναι κάποιο άλυτο πρόβλημα. Φυσικά, δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κόπο για να βρείτε την άκρη του νήματος. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να βρείτε το σωστό τρόπο. Εκείνο, δηλαδή, που θα σας οδηγήσει στην αφαίρεση της πλάκας. Μην βιαστείτε να προμηθευτείτε κάποιο ειδικό διάλυμα από το φαρμακείο. Η λύση βρίσκεται στην κουζίνα σας και δεν είναι άλλη από το ξύδι και το αλάτι.

Έχουμε δει πολλές φορές πως το ξύδι είναι θαυματουργό τόσο σε θέματα καθαριότητας όσο και σε θέματα υγείας, δείτε εδώ το θαυματουργό ρόφημα με ξύδι και μέλι. Για ακόμη μια φορά ένα διάλυμα ξυδιού θα λύσει το πρόβλημά μας.

Αυτή δεν είναι η πιο έξυπνη λύση, αλλά είναι 100% φυσική και καθαρίζει τα δόντια σας χωρίς να προκαλέσει ζημιά: 2 κουταλάκια της σούπας ξίδι, μια κουταλιά της σούπας αλάτι και 100 ml νερό. Αναμείξετε αυτά τα συστατικά, ξεπλύνετε και επαναλάβετε για αρκετές ημέρες για μέγιστο αποτέλεσμα.

Ανακάτεψε ξύδι και στάχτη και με το μείγμα έλουσε τα μαλλιά της - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!

Έχουμε δει πάμπολλες φορές πόσο χρήσιμο μπορεί να αποδειχθεί το ξύδι τόσο σε θέματα ομορφιάς όσο και σε θέματα καθαριότητας, για παράδειγμα, δείτε πώς θα διώξετε τα σημάδια γήρανσης με τη βοήθεια του ξυδιού. Ένα ακόμη μυστικό σας φέρνει σήμερα το Athensmagazine.gr με βασικό συστατικό το ξύδι που θα κάνει θαύματα στα μαλλιά σας.

Μπορεί να σας ακούγεται κάπως ανατριχιαστικό αλλά να είστε σίγουρες πως μετά θα "καμαρώνετε" για τα λαμπερά μαλλιά σας. Μην καταφεύγετε σε προϊόντα εμπορίου που σας υπόσχονται τα τέλεια μαλλιά, στραφείτε απλά σε υλικά που υπάρχουν στο σπίτι σας.

Το αποτέλεσμα που επιθυμείτε θα το κερδίσετε με τι βοήθεια του ξυδιού και λίγη στάχτη από το τζάκι σας. Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Λούστε τα μαλλιά σας με τη στάχτη και στη συνέχεια ξεπλύντε τα με ξύδι. Αυτή η τεχνική θα σας σώσει σίγουρα από το πρόβλημα των λιπαρών μαλλιών.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share