Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε παγάκια μέσα στο πλυντήριο ρούχων και…Θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς

Τρομερό κόλπο

17 Ιουλίου 2020 18:40
Έβαλε παγάκια μέσα στο πλυντήριο ρούχων και…Θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς

To πλύσιμο των ρούχων είναι κάτι που δεν σταματάει ποτέ, ο σωρός από τα ρούχα όλο και μεγαλώνει και το πλυντήριο δεν τελειώνει. Αυτό το κόλπο θα σας βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία σίγουρα!

Αφού στεγνώσουν και είναι τσακισμένα πρέπει και να τα σιδερώσεις. Η συγκεκριμένη γυναίκα στο παρακάτω video μας δείχνει ένα κόλπο που θα μας απαλλάξει από τις τσακίσεις των ρούχων που γίνονται μέσα στο πλυντήριο και δε θα χρειάζονται μετά σιδέρωμα (η έστω λιγότερο σιδέρωμα).

To μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ρίξουμε μερικά παγάκια μέσα στο πλυντήριο και αντίο τσαλάκωμα. Ακόμα δοκιμάστε να ρίξετε τον ζωμό από αυτό το φυτό στο πλυντήριο, αφού έχει τρομερό αποτέλεσμα, καλύτερο και από το μαλακτικό.

Κτηνωδία: Άνδρας δολοφόνησε 3 γατάκια - Τα έβαλε στο πλυντήριο μαζί με τα ρούχα (Video)

Κτηνωδία σημειώθηκε στη Μαλαισία με έναν άνδρα να βάζει τρία γατάκια μαζί με τα ρούχα του μέσα σε πλυντήριο και να τα δολοφονεί. Ακόμη, ένας άνδρας αποφάσισε να κάνει μπάνιο στα 3 γατάκια του. Αυτό που διαπίστωσε μόλις τα έβαλε στο νερό τον έκανε να τα «χάσει»

Ένα ένα τα έβαλε σε ξεχωριστά πλυντήρια, έβαλε και απορρυπαντικό και στη συνέχεια πάτησε να ξεκινήσει το πρόγραμμα πλύσης. Τα γατάκια βρήκαν φρικτό θάνατο. Πνίγηκαν μέσα στους κάδους.

Μάλιστα χρειάστηκε να περάσει μια ημέρα προκειμένου μια γυναίκα που είχε πάει να πλύνει τα ρούχα της, άνοιξε το πορτάκι του πλυντηρίου και βρήκε το ένα.

Σε λίγη ώρα βρέθηκαν και τα άλλα δυο στα διπλανά πλυντήρια. Όμως το περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Η αστυνομία αφού μελέτησε το βίντεο εντόπισε τον δράστη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για άστεγο ο οποίος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αρχές για κακοποίηση ζώων.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share