Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βάλτε στο πλυντήριο παγάκια - Το κόλπο για να γλιτώσετε από το πρόβλημα της κάθε νοικοκυράς

Δεν πάει το μυαλό σας

4 Ιουνίου 2020 21:10
Βάλτε στο πλυντήριο παγάκια - Το κόλπο για να γλιτώσετε από το πρόβλημα της κάθε νοικοκυράς

Σας ταλαιπωρεί το σιδέρωμα των ρούχων και το βαριέστε αφόρητα; Γνωρίζουμε ότι με τη ζέστη η διαδικασία του είναι ακόμα πιο σκληρή, για αυτό και σας έχουμε ένα κόλπο να το αποφύγετε. Βάλτε αυτό που θα δείτε στο πλυντήριο σας.

Μια γυναίκα όμως έχει βρει το κόλπο ώστε να γλιτώνει αυτή την χρονοβόρα,κουραστική και βαρετή διαδικασία του σιδερώματος των ρούχων. Έχουμε επίσης και ακόμα ένα κόλπο που αφορά το πλύσιμο των ρούχων, το οποίο θα δείτε εδώ.

Πάμε λοιπόν να δούμε στο βίντεο με ένα απλό και έξυπνο τρικ να γλιτώσουμε τον πονοκέφαλο του σιδερώματος. Παγάκια στο στεγνωτήριο,αυτή είναι η λύση!

Βάλτε στο πλυντήριο μια φλούδα λεμονιού και δείτε τι θα συμβεί - Θα το κάνετε σίγουρα

Μπορεί να μην σας είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, αλλά το λεμόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πλυντήριο. Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομήσετε και χρήματα.

Το λεμόνι κάνει θαύματα και στο πλυντήριο πιάτων σας

Μια μικρή φέτα λεμονιού στο πλυντήριο πιάτων (ανάμεσα στα πιάτα) ή ένα ποτήρι με λίγο από το χυμό του (στη θήκη που μπαίνει και το απορρυπαντικό) θα το ανανεώσει. Ακόμα ένα κόλπο μετά από αυτό με την πετσέτα και το κοντίσιονερ, που θα σας λύσει τα χέρια.

Η αλλαγή δε θα γίνει μόνο στους εσωτερικούς χώρους του πλυντηρίου αλλά και στα πιάτα που θα καθαρίσουν ακόμα καλύτερα. Επίσης λίγος χυμός λεμονιού θα κάνει τη δράση του απορρυπαντικού ακόμα πιο ισχυρή ενώ οι φλούδες λεμονιού ανάμεσα στα πιάτα θα τα κάνουν ακόμα πιο λευκά και θα δώσουν μια διακριτική μυρωδιά στα σκεύη.

Μια ενδιαφέρουσα λύση είναι να μην πετάτε τα χρησιμοποιημένα λεμόνια. Μπορείτε αφού χρησιμοποιήσετε το χυμό τους σε κάποια συνταγή, να τα βάζετε στο πλυντήριο πιάτων έτσι ώστε να τα εκμεταλλεύεστε στο έπακρον.

Βάλτε μερικές φλούδες λεμονιού στον πάτο κάθε σακούλας που τοποθετείτε στον κάδο απορριμάτων. Έτσι τα σκουπίδια σας θα μυρίζουν όμορφα και η κουζίνα θα αποκτήσει μια διακριτική μυρωδιά λεμονιού.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share