Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε μια βρεγμένη πετσέτα με κοντίσιονερ μέσα στο πλυντήριο - Θα τρέξετε να το κάνετε

Δεν πάει το μυαλό σας

29 Μαΐου 2020 17:04
Έβαλε μια βρεγμένη πετσέτα με κοντίσιονερ μέσα στο πλυντήριο - Θα τρέξετε να το κάνετε

Υπάρχουν πολλά κόλπα που μπορούν να βοηθήσουν στην καθαριότητα, και χάρη σε αυτά θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα κερδίσετε χρόνο. Ένα είναι και το παρακάτω με την πετσέτα στο πλυντήριο.

Τι θα γίνει αν βάλετε μέσα στο πλυντήριο με βρεγμένη πετσέτα με κοντίσιονερ; Καλά ακούσατε, το κοντίσιονερ για τα μαλλιά έχει και άλλες χρήσεις. Μάλιστα το ξύδι στο πλυντήριο μπορεί να σας βοηθήσει με έναν ακόμα τρόπο, τον οποίο θα δείτε εδώ.

Με τη χρήση του κοντίσιονερ όμως, δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε ποτέ ξανά μαλακτικό για τα ρούχα. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει αφού είναι ίδιο, ή ακόμα και καλύτερο.

Έριξε χυμό λεμονιού στο πλυντήριο αντί για απορρυπαντικό - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Το λεμόνι είναι ένα μικρό θαύμα της φύσης καθώς μπορεί να φανεί ευεργετικό τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα καθαριότητας και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζουν οι αντιοξειδωτικές του δράσεις, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε ένα ολόκληρο λεμόνι στο φούρνο μικροκυμάτων.

Αυτή τη φορά το λεμόνι θα χρησιμοποιηθεί ως ενισχυτικό πλύσης, λευκαντικό αλλά και ως έξτρα άρωμα. Πώς θα τα πετύχετε όλο αυτά; Είναι απλούστατο! Ρίχνοντας μόνο λίγο χυμό λεμονιού στη θήκη του πλυντηρίου σας. Θα δείτε τους επίμονους λεκέδες σας να εξαφανίζονται στη στιγμή και τα ρούχα σας να μοσχοβολάνε για μέρες.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη μικρά μυστικά με βασικό συστατικό το λεμόνι στο βίντεο που ακολουθεί:

Έστυψε λεμόνι στα μάτια της κουζίνας και έλυσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα κάθε νοικοκυράς

Τα καμμένα λίπη και οι λεκέδες στην κουζίνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και βασανιστικά προβλήματα για κάθε νοικοκυρά κι όμως εμείς σου βρήκαμε τη λύση ώστε την επόμενη φορά η καθαριότητα της κουζίνας σου να σου φανεί παιχνιδάκι!

Το λεμόνι έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές σωτήριο τόσο σε θέματα ομορφιάς όσο και σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι μπορείτε να κάνετε με το χυμό ενός λεμονιού και λίγο ελαιόλαδο. Σήμερα, θα σας δείξουμε βήμα βήμα πως θα απομακρύνετε τα καμμένα λίπη από την κουζίνα σας σε χρόνο... μηδέν!

Κοιτάξτε πόσο απλά είναι τα βήματα. Στύψτε το λεμόνι σας πάνω στους λεκέδες και σκεπάστε με μια βρεγμένη πετσέτα (καλό θα ήταν να είναι βρεγμένη με ζεστό νερό). Αφήστε για ένα τέταρτο περίπου μέχρι να μουλιάσουν οι λεκέδες και στη συνέχεια θα δείτε πως με ένα μόνο απαλό τρίψιμο η κουζίνα σας θα φαίνεται σαν καινούρια!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share