Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

"Πότισε" ένα κομμάτι χαρτί με ξύδι και το έβαλε πάνω στη ζεστή τοστιέρα - Μόλις δείτε το λόγο θα εκπλαγείτε

Σωτήρια λύση!

23 Μαΐου 2020 19:18

Είναι μερικά αντικείμενα στο σπίτι μας που αποτελούν πραγματικό βασανιστήριο για να τα καθαρίσουμε και συνήθως πρόκειται για ηλεκτρικές συσκευές, μια εξ αυτών και η τοστιέρα. Πριν βιαστείτε να πιάσετε στα χέρια σας μαχαίρια και σκληρά σύρματα για να απαλλαχθείτε από τα καμμένα λίπη ρίξτε μια ματιά στα ντουλάπια της κουζίνας σας. Η λύση για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο ξύδι.

Το ξύδι έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές θαυματουργό σε θέματα καθαριότητας, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε ένα ποτήρι λευκό ξύδι στο νεροχύτη σας. Για ακόμη μία φορά το ξύδι θα λύσει το πρόβλημά μας και μάλιστα με τον πιο απλό τρόπο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να "ποτίσετε" ένα κομμάτι χαρτιού κουζίνας με ξύδι και να το βάλετε πάνω στη ζεστή τοστιέρα. Τα καμμένα λίπη θα μαλακώσουν και με ένα απλό σκούπισμα πλέον θα απομακρύνονται. Από εδώ και πέρα λοιπόν δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε αν σας "τρέξει" λίγο λιωμένο τυρί απ' το τοστ σας, τώρα πια έχετε τη λύση!

Ανακάτεψε ξύδι με ευκάλυπτο και δύο ακόμη υλικά και έφτιαξε το πιο ισχυρό καθαριστικό

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά λέγανε παλιά και έχουν απόλυτο δίκιο. Το να έχεις το χώρο σου καθαρό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται και δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μισή περιουσία σε καθαριστικά για να το πετύχεις. Λύσεις υπάρχουν πολλές και μάλιστα με φυσικά προϊόντα που υπάρχουν στα ντουλάπια κάθε σπιτιού. Το Athensmagazine.gr έρχεται σήμερα να σου δείξει πώς θα φτιάξεις ένα πανίσχυρο καθαριστικό με βασικό υλικό το ξύδι.

Έχουμε δει άπειρες φορές πόσο σωτήριο μπορεί να φανεί το ξύδι σε θέματα καθαριότητας, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τρίψετε με λάδι και ξύδι ένα παλιό σας τραπέζι. Η δράση του μπορεί να γίνει πολύ πιο ισχυρή αν την ενισχύσουμε με μερικά ακόμη υλικά και αυτό ακριβώς θα σας δείξουμε σήμερα. Δείτε πόσο απλά θα φτιάξετε το καθαριστικό που θα σας λύσει τα χέρια.

Τα υλικά του μαγικού σπρέι καθαρισμού των 5 υλικών

  • 1,5 λίτρο βραστό νερό
  • 300ml ξύδι
  • 60ml υγρό πιάτων
  • 25ml έλαιο ευκαλύπτου
  • 3 κουταλάκια του γλυκού σόδα πλυσίματος
  • Βάλτε τα όλα σε ένα βαποριζατέρ, ανακαινίστε καλά και είναι έτοιμο για χρήση.
TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share