Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τύλιξε με αλουμινόχαρτο τις μπαταρίες - Θα τρέξετε να το κάνετε όταν δείτε τον λόγο

Δεν θα το πιστεύετε

30 Απριλίου 2020 23:58
Τύλιξε με αλουμινόχαρτο τις μπαταρίες - Θα τρέξετε να το κάνετε όταν δείτε τον λόγο

Ένα απλό κόλπο που πολλοί αγνοούσαμε, και θα σας λύσει σίγουρα τα χέρια. Τυλίξτε μια μπαταρία με αλουμινόχαρτο και δείτε τι μπορείτε να κάνετε παρακάτω.

Πόσες φορές έχετε ξεμείνει από μπαταρίες ή έχετε αυτές που δεν ταιριάζουν σε αυτές που χρειάζεστε. Δεν έχετε τον τύπο μπαταρίας που χρειάζεστε; Κανένα πρόβλημα.

Τυλίξτε λίγο αλουμινόχαρτο στην επίπεδη πλευρά και έτσι μπορείτε να την μεγαλώσετε ώστε να χωράει. Με αυτό τον τρόπο θα σφηνώσει και δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε ούτε ευρώ παραπάνω. Μπορείτε να δείτε εδώ ακόμα μερικές πανέξυπνες χρήσεις του αλουμινόχαρτου.

Πήρε ένα αλουμινόχαρτο, το έκανε μπαλάκι και έτριψε την ψησταριά - Θα σας λύσει τα χέρια

Μια χρήση του αλουμινόχαρτου, την οποία αγνοούσατε ή απλά δεν γνωρίζατε είναι αυτή παρακάτω. Κάντε το μπαλάκι και τρίψτε την ψησταριά!

Το αλουμινόχαρτο ως γνωστόν έχει πάμπολλες χρήσεις, πέρα από το μαγείρεμα, για αυτό είναι και ένα από τα πιο εύχρηστα αντικείμενα που μπορεί να έχει κάποιος στην κουζίνα του. Μπορεί να χρησιμέψει ακόμα και στο σιδέρωμα των ρούχων, με τον τρόπο που θα δείτε εδώ.

Έτσι, δεν χρειάζονται επικίνδυνες χημικές ουσίες για να καθαρίσετε τη σκουριά από την ψησταριά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα φύλλο αλουμινόχαρτο και θα απαλλαγείτε μια για πάντα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και σε άλλες επιφάνειες με σκουριά!

Βάζει αλουμινόχαρτο σε μια σακούλα και το πατάει με το σίδερο - Θα σας λύσει τα χέρια

Το αλουμινόχαρτο υπάρχει στα περισσότερα σπίτια, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το μαγείρεμα μέχρι τον καθαρισμό. Κάποιες χρήσεις του είναι αξιοπερίεργες.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να σφραγίσετε μια πλαστική σακούλα, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο; Απλά διπλώστε την σακούλα σας και καλύψτε την με αλουμινόχαρτο, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα καυτό σίδερο για να σφραγίσει και να κλείσει. Με αυτό τον τρόπο αποθηκεύονται στην κατάψυξη καλύτερα και για περισσότερο καιρό, χωρίς φόβο.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πώς γίνεται και να μάθετε και άλλα κόλπα, όπως το πώς να καθαρίσετε τα ρούχα σας βάζοντας μπαλάκια από αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο.

Ρίχνει μέσα σε ένα αλουμινόχαρτο σοκολάτα - Το αποτέλεσμα; Δεν πάει το μυαλό σας

Μια εύκολη και πρωτότυπη συνταγή για γλυκό, μιας και τώρα που θα είστε στο σπίτι πειραματίζεστε και βγάζετε το ταλέντο σας στην μαγειρική. Μπορείτε να κάνετε μαγικά πράγματα με ένα αλουμινόχαρτο!

Τις γιορτινές μέρες, εκτός από τα παραδοσιακά γλυκά, ψήνουν μπισκότα, χρησιμοποιώντας χαριτωμένους κόφτες μπισκότων για να φτιάξουν διάφορα σχήματα που μας θυμίζουν τα αγαπημένα μας γιορτινά πράγματα.

Υπάρχει και άλλος τρόπος να χρησιμοποιήσετε τους κόφτες μπισκότων όμως, και είναι ιδανικά για ένα μοναδικό και γευστικό δώρο: fudge! Το παρακάτω βίντεο μας δείχνει τον τρόπο που φτιάχνεται! Απολαύστε το!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αλουμινόχαρτο ακόμα και στο τηγάνι και να κάνετε ένα αλμυρό πιάτο, με τον τρόπο που θα δείτε εδώ.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share