Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Τυλίγει ένα τηγάνι με αλουμινόχαρτο και ρίχνει μέσα αυγά - Ο λόγος; Πανέξυπνος!

Ευφυέστατο!

3 Απριλίου 2020 11:06
Τυλίγει ένα τηγάνι με αλουμινόχαρτο και ρίχνει μέσα αυγά - Ο λόγος; Πανέξυπνος!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σωτήριο έχει αποδειχθεί το αλουμινόχαρτο σε άπειρα θέματα και καθημερινά μαθαίνουμε και μια νέα χρήση του που μας εκπλήσσει. Σήμερα, το Athensmagazine.gr θα σου δείξει πόσο θαυματουργό μπορεί να φανεί στην κουζίνα αλλά όχι με τον τρόπο που γνωρίζαμε έως σήμερα.

Για μια νοικοκυρά το πλύσιμο των πιάτων είναι βασανιστικό αλλά ακόμη χειρότερο είναι το πλύσιμο των ταψιών και των τηγανιών κι αυτό γιατί το λίπος από το τηγάνισμα ή το ψήσιμο μένει στον πάτο του σκεύους και παίρνει ώρες ατελείωτες με τρίψιμο για να απομακρυνθεί.

Η λύση βρίσκεται στο αλουμινόχαρτο. Η γυναίκα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο βρήκε τον πιο απλό και ανέξοδο τρόπο για να λύσει το πρόβλημά της. Στρώνει λοιπόν τον πάτο ενός τηγανιού με αλουμινόχαρτο και στη συνέχεια τηγανίζει κανονικά τα αυγά της. Αφού το γεύμα της είναι έτοιμο παίρνει απλά το αλουμινόχαρτο και το πετάει και με αυτόν τον τρόπο το τηγάνι της παραμένει πεντακάθαρο.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικές ακόμη "μυστικές" χρήσεις του αλουμινόχαρτου στο βίντεο που ακολουθεί:

Το αλουμινόχαρτο όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και διαφορετικά σε μια κουζίνα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τυλίξετε ένα πιρούνι με αλουμινόχαρτο.

Βρέχει ένα παλιό ρολόι και το τρίβει με αλουμινόχαρτο - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Αυτή η κοπέλα βρήκε ένα απίστευτο κόλπο και μια νέα χρήση του αλουμινόχαρτου που αποδείχθηκε πραγματικά σωτήρια!

Τα παλιά μεταλλικά αντικείμενα είναι φυσικό κι επόμενο να σκουριάσουν. Πώς απομακρύνουμε όμως τη σκουριά; Αν το τρίψουμε με σύρμα σίγουρα θα τους δημιουργήσουμε ζημιά και πάμπολλες γραντζουνιές.

Η λύση βρίσκεται στο αλουμινόχαρτο! Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να αποβάλλεται τη σκουριά από ένα αντικείμενο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βρέξετε με λίγο νερό και να το τρίψετε με μια μπάλα που θα έχετε δημιουργήσει με λίγο αλουμινόχαρτο. Θα χρειαστεί λίγη υπομονή αλλά θα βλέποντας σιγά σιγά την σκουριά να απομακρύνεται και με το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα ανταμειφθείτε!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και μερικά ακόμη tips με αλουμινόχαρτο στο βίντεο που ακολουθεί:

Αν λατρέψατε αυτή τη "μαγική" χρήση του αλουμινόχαρτου, δείτε τι θα συμβεί αν το χρησιμοποιήσετε στο πλυντήριο σας!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share