Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρίχνει μέσα στο βάζο με τα λουλούδια ξύδι και ζάχαρη - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Απίστευτο!

26 Απριλίου 2020 10:57
Ρίχνει μέσα στο βάζο με τα λουλούδια ξύδι και ζάχαρη - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Πόσες φορές δεν σας έχουν φέρει δώρο μια υπέροχη ανθοδέσμη και έχει μαραθεί μέσα σε λίγες μέρες; Πώς θα μπορούσατε λοιπόν να διατηρήσετε τα λουλούδια σας στο βάζο φρέσκα για πολύ μεγαλύτερο διάστημα;

Το ξύδι είναι ένα υλικό που υπάρχει σε κάθε σπίτι και έχει ευεργετικές ιδιότητες, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τοποθετήσετε στην πόρτα του σπιτιού σας με ξύδι και αλάτι. Εκτός από αυτό όμως σε συνδυασμό με λίγη ζάχαρη μπορεί να φανεί θαυματουργό και για τα λουλούδια.

Τι πρέπει να κάνετε;

Ρίξτε στο νερό που έχετε στο βάζο σας μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη και δύο κουταλιές ξύδι. Το αποτέλεσμα που θα δείτε, θα σας αφήσει άφωνους.

Ρίχνει ένα ποτήρι λευκό ξύδι στη λεκάνη και πατάει το καζανάκι - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Το ξύδι είναι από τα πιο ισχυρά φυσικά απολυμαντικά και μπορεί να φανεί σωτήριο τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα καθαριότητας, εδώ μπορείτε να δείτε πώς θα απολυμάνετε όλο το σπίτι με ξύδι.

Πώς μπορείτε όμως να καθαρίσετε μια βρώμικη λεκάνη με ένα και μόνο ποτήρι λευκού ξυδιού; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε αρκετό ξίδι στη λεκάνη και να το αφήσετε να δράσει μια ολόκληρη νύχτα. Το επόμενο πρωί ξεπλύνετε καλά, τραβήξτε το καζανάκι και σκουπίστε με τη βούρτσα που έχετε για να καθαρίζετε τη λεκάνη της τουαλέτας.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Φτιάξτε το πιο δυνατό υγρό καθαρισμού με ξύδι και άλλα 2 υλικά που έχετε στο σπίτι

Θέλετε να φτιάξετε ένα υγρό, που θα σας «λύσει», τα χέρια; Θέλετε να φτιάξετε ένα υγρό για βρώμικα πατώματα, το οποίο θα τα κάνει πεντακάθαρα;

Δηλαδή, να λάμπουν και να μυρίζουν υπέροχα; Τότε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Το βέβαιο είναι πως θα οδηγηθείτε σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η ευχαρίστησή σας θα είναι διπλή, διότι θα το έχετε πετύχει από μόνοι σας και αν θέλετε κι άλλους τρόπους να καθαρίσετε με φυσικά υλικά σας έχουμε τη λύση!

Υλικά συνταγής

  • 1/4 φλιτζανιού λευκό ξύδι
  • 1 κουταλιά της σούπας υγρό σαπούνι πιάτων
  • 1/4 φλιτζανιού σόδα πλυσίματος (σ.σ. εγώ χρησιμοποίησα φαγητού και μια χαρά έκανε τη δουλειά της)
  • 2 λίτρα νερό , πολύ ζεστό

Εκτέλεση συνταγής

  • Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα κουβά.
  • Ανακατεύουμε καλά, τα υλικά στον κουβά μας έως ότου εκείνα κάνουν αφρό.
  • Σφουγγαρίζουμε το πάτωμά μας.
  • Βλέπουμε το πάτωμά μας να λάμπει.
  • Προσοχή: Εγώ το δοκίμασα σε πλακάκια. Δεν ξέρω να σας πω αν κάνει για μάρμαρα Ή για ξύλινο πάτωμα. Αυτό, διότι η σόδα θεωρείται πως είναι ένα πολύ δυνατό συστατικό
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share