Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βάζει σε μια κατσαρόλα τα λευκά της ρούχα μαζί με φέτες λεμονιού - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Σωτήριο!

27 Μαρτίου 2020 17:31
Βάζει σε μια κατσαρόλα τα λευκά της ρούχα μαζί με φέτες λεμονιού - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το λεμόνι ως γνωστόν πέραν της κλασσικής του χρήσης στο φαγητό για να δώσει γεύση και ένταση έχει και πολλές ακόμη ευεργετικές ιδιότητες και χρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καθαριότητα αλλά και για πολλά θέματα ομορφιάς. Το Athensmagazine σήμερα θα σου δείξει μια ακόμη "μαγική" του χρήση που σίγουρα θα σου φανεί σωτήρια!

Τα λευκά ρούχα ως γνωστόν όσο καλά και συχνά κι αν τα πλένεις έχουν την τάση να "γαριάζουν" όπως λένε οι νοικοκυρές και να χάνουν την γυαλάδα και το λευκό τους χρώμα αποκτώντας περίεργους λεκέδες ή να ξεθωριάζει το χρώμα τους. Τι θα γίνει λοιπόν αν τα βάλεις σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και μερικές φέτες λεμονιού; Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ενθουσιάσει μιας και τα λευκά σας ρούχα θα φαίνονται σαν καινούρια!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε μια κατσαρόλα με νερό και μόλις αυτό βράσει να ρίξετε μέσα τα λευκά σας ρούχα και μερικές φέτες λεμονιού. Αφήστε τα 10 λεπτά ανακατεύοντας τα με μια ξύλινη κουτάλα για να βεβαιωθείτε πως έχουν μουλιάσει καλά. Στη συνέχεια πλύνετε τα όπως συνηθίζετε στο πλυντήριο σας! Και... έτοιμα!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και μερικά ακόμη μυστικά με λεμόνι στο βίντεο που ακολουθεί:

Κι αν λατρέψετε αυτή τη χρήση του λεμονιού, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν το συνδυάσετε με χοντρό αλάτι στη λεκάνη της τουαλέτας σας!

Ανακατεύει ελαιόλαδο με λεμόνι και το ρίχνει στα παπούτσια του - Ο λόγος θα σας ξαφνιάσει!

Το λεμόνι ως γνωστόν μπορεί να φανεί χρήσιμο σε πάρα πολλά πράγματα, αρχικά και κατά κύριο λόγο για να δώσει γεύση στο φαγητό μας. Έχει όμως πολλές ευεργετικές ιδιότητες τόσο στον οργανισμό μας όσο και σε θέματα καθαριότητας.

Όπως όλοι ξέρουμε τα δερμάτινα αντικείμενα, ρούχα ή παπούτσια χρειάζονται συχνά γυάλισμα για να διατηρήσουν την λάμψη τους και να φαίνονται πάντα σας καινούρια κάτι το οποίο και καταφέρνουμε χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα που προσθέτουν χρώμα αλλά και λάμψη!

Αυτά μέχρι σήμερα, από σήμερα τα δεδομένα αλλάζουν και γίνονται φυσικά και ανέξοδα χρησιμοποιώντας υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας.

Την επόμενη φορά που θα θες να γυαλίσεις τα παπούτσια σου ή το δερμάτινο μπουφάν σου μην τρέξεις στο σούπερ μάρκετ αλλά στην κουζίνα. Ανακάτεψε σε ένα μπολ λίγο ελαιόλαδο με χυμό λεμονιού και ρίξτο πάνω στα δερμάτινα σου αντικείμενα... Θα φαίνονται σαν καινούρια!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και μερικά ακόμη μικρά μυστικά:

Φυσικά, μην ξεχνάμε πως το λεμόνι είναι το Νο1 καθαριστικό, δείτε εδώ πώς θα φτιάξτε μόνοι σας αντισηπτικό με λεμόνι!

Τρίβει μια φέτα λεμονιού στα δόντια της - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!

Το λεμόνι εκτός από το να δίνει γεύση στα φαγητά μας έχει αποδειχθεί πως κάνει πολύ καλό και στην υγεία μας, όπως και ότι έχει απολυμαντικές και καθαριστικές ιδιότητες.

Ο λόγος που τα καταφέρνει όλα αυτά στο σώμα μας είναι γιατί έχει λιποδιαλυτικές ιδιότητες και στην καθαριότητα γιατί η οξύτητα του βοηθά στην καταπολέμηση κυρίως των μικροβίων.

Τι θα γίνει όμως αν τρίψεις τη φλούδα ενός λεμονιού στα δόντια σου; Η καθημερινή χρήση του λεμονιού στα δόντια βοηθάει στην καταπολέμηση της πέτρας, απομακρύνει τους άσχημους λεκέδες από καφέ, καπνό ή άλλο τρόφιμα που περιέχουν χρωστικές ουσίες και ενεργοποιεί το σμάλτο. Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα ένα λευκό και αστραφτερό χαμόγελο.

Δείτε λεπτομέρειες όπως και μερικές ακόμη χρήσεις του λεμονιού στο παρακάτω βιντεο:

Αν πάλι ενδιαφέρεστε για την καλή υγεία των μαλλιών σας, δείτε τη θαυματουργή συνταγή με λάδι καρύδας και χυμό λεμονιού που θα σας χαρίσει τέλεια μαλλιά!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share