Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Έκοψε μια μπανάνα και έβαλε τα κομμάτια σε ένα μπουκάλι με ζάχαρη - Ο λόγος; Σωτήριος!

Θα σας σώσει!

18 Μαρτίου 2020 14:49
Έκοψε μια μπανάνα και έβαλε τα κομμάτια σε ένα μπουκάλι με ζάχαρη - Ο λόγος; Σωτήριος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι μπανάνες εκτός από ένα γευστικό και χορταστικό φρούτο μπορούν να αποδειχθούν σωτήριες και σε πολλά ακόμη θέματα. Έχουν ευεργετικές ιδιότητες στα μαλλιά και στο δέρμα και σήμερα θα σου δείξουμε πώς μία και μόνο μπανάνα θα σε γλιτώσει από ένα μόνιμο πρόβλημα!

Παρ' ότι δεν έχει ζεστάνει ακόμη για τα καλά ο καιρός, οι μύγες έχουν κάνει την εμφάνιση τους δειλά δειλά και ομολογουμένως είναι ό,τι πιο ενοχλητικό! Γι' αυτό κι εμείς σου βρήκαμε τη λύση! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια μπανάνα, ένα πλαστικό μπουκάλι, λίγη ζάχαρη και νερό! Και πάμε να δούμε πόσο απλά μπορείτε να φτιάξετε μια παγίδα για μύγες!

Κόψτε στη μέση μπουκάλι. Βάλτε αρκετή ζάχαρη στο μπουκάλι μέχρι να καλύψετε τον πάτο. Κόψτε μερικά κομμάτια μπανάνα. Βάλτε τα μέσα στο μπουκάλι. Προσθέστε αρκετό νερό ώστε να καλυφθούν οι μπανάνες και η ζάχαρη. Ανακατέψτε με ένα μαχαίρι μέχρι να γίνουν ένα. Αφαιρέστε το καπάκι και τοποθετήστε το πάνω μέρος του μπουκαλιού ανάποδα μέσα στο μπουκάλι. Στήστε την παγίδα σας και προετοιμαστείτε να αηδιάσετε από το πόσο καλά δουλεύει.

Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει! Ωστόσο, δείτε εδώ τα 10 οφέλη της μπανάνας που δεν γνωρίζαμε!

Έθαψε μια μπανάνα μαζί με ένα αυγό! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

Όταν αγαπάς τα φυτά πρέπει και να τα προσέχεις και να τα φροντίζεις και τις περισσότερες φορές δεν αρκεί απλά το πότισμα. Τα φυτά κατά καιρούς χρειάζονται και λίπασμα και τι καλύτερο και οικονομικότερο από μια φυσική λύση.

Και δεν αναφερόμαστε απλά στα φυσικά προϊόντα αλλά σε ένα λίπασμα που θα φτιάξετε μόνοι σας και το Athensmagazine.gr θα σας δείξει πόσο απλό είναι! Ωστόσο, να σας θυμίσουμε πως υπάρχει ένα ακόμη μυστικό για τις ντοματίες σας, για να αυξήσουν και το ύψος αλλά και την παραγωγικότητά τους.

Θα χρειάστείτε μόνο ένα αυγό και μια μπανάνα. Αφού σκάψετε μια τρύπα, βάλτε μια μη αποφλοιωμένη μπανάνα και ένα αυγό στο κάτω μέρος, γεμίστε την τρύπα με χώμα μέχρι τη μέση και στη συνέχεια τοποθετήστε τους σπόρους ή το φυτό στην κορυφή.

Και τώρα, περιμένετε! Καθώς το αυγό και η μπανάνα αποσυντίθενται, θα απελευθερώσουν τις θρεπτικές τους ουσίες στο έδαφος, οι οποίες θα απορροφηθούν από το φυτό!

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share