Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Γεμίζει ένα σακουλάκι με απορρυπαντικό πιάτων και το βάζει στην κατάψυξη - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα, θα το κάνετε και εσείς!

Απίστευτο!

30 Ιανουαρίου 2020 19:59
Γεμίζει ένα σακουλάκι με απορρυπαντικό πιάτων και το βάζει στην κατάψυξη - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα, θα το κάνετε και εσείς!

Γεμίζει ένα σακουλάκι με απορρυπαντικό πιάτων και το βάζει στην κατάψυξη, δείτε το αποτέλεσμα και θα εκπλαγείτε!

Ανεξάρτητα από το αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι πάντα θα πρέπει να έχουμε παγοκύστες στο σπίτι. Είναι πολύ χρήσιμες είτε θέλετε να πάτε ένα διήμερο ή απλά χτυπήσατε το πόδι σας. Το ξέρατε όμως πως μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας παγοκύστες από ένα πολύ συνηθισμένο αντικείμενο του σπιτιού; Ένα ακόμα κόλπο για το νοικοκυριό: Με τον τρόπο που βάζει πλυντήριο έχει βρει το κόλπο ώστε να γλιτώνει το σιδέρωμα!

Θα χρειαστείτε:

Σακουλάκια που κλείνουν αεροστεγώς
1 κούπα υγρό για τα πιάτα
1/4 της κούπας οινόπνευμα (προαιρετικό)
Οδηγίες:

Απλά ανακατέψτε τα δύο υγρά και βάλτε τα στο σακουλάκι.

Η σακούλα θα πρέπει να είναι γεμάτη ως τα 3/4. Όταν την κλείσετε, να προσ3ξετε να έχετε βγάλει όσο περισσότερο αέρα γίνεται.

Για σιγουριά, βάλτε αυτή τη σακούλα μέσα σε άλλη μία και κλείστε και αυτή. Αυτό είναι χρήσιμο έτσι ώστε να μην υπάρξουν διαρροές. Βάλτε την σακούλα στον καταψύκτη οριζόντια για να μην δημιουργηθούν μεγάλα κομμάτια όταν παγώσει.

Το μίγμα ποτέ δεν θα παγώσει εντελώς, αλλά θα είναι μαλακό και εύκαμπτο. Εάν το ξεπαγώσετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κανονικά για να πλύνετε τα πιάτα.

Δείτε αναλυτικά την διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί:

Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να φτιάξετε μόνοι σας μία παγοκύστη και κρατάει περισσότερο από μία κανονική. Προσοχή να μην την βάλετε όμως κατευθείαν πάνω στο δέρμα για να αποφύγετε κρυοπαγήματα, αλλά χρησιμοποιήστε μία πετσέτα. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Παίρνει μαγειρική σόδα και την πετάει στην λεκάνη της τουαλέτας! Κι όμως λίγο μετά δεν γίνεται αυτό που νομίζετε!

Ένας από τους πονοκέφαλους που έχει κάθε νοικοκυρά είναι ο καθαρισμός της λεκάνης της τουαλέτας! Πως θα την καθαρίσεις με μαγειρική σόδα; Χτες σας παρουσιάσαμε πως μπορείτε να καθαρίσετε και το πλυντήριο πιάτων!

Πολύ συχνό πρόβλημα σε όλα τα μπάνια, όσο καθαρά και αν τα διατηρούμε, είναι το ενοχλητικό και επίμονο, πουρί στον πάτο της λεκάνης. Το πουρί στον πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης είναι αρκετά συχνό πρόβλημα με δύσκολη αντιμετώπιση. Ειδικά σε χώρους που οι τουαλέτες έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα όπως είναι τα πολυσύχναστα κτίρια.

Εδώ θα δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε δραστικά το πουρί στο πάτο της λεκάνης και το πουρί στο χείλος της λεκάνης με φυσικό τρόπο.

Λεκάνη

Πουρί στον πάτο της λεκάνης: Τι θα χρειαστείτε για να το ξεφορτωθείτε;

Σφουγγάρι για τρίψιμο

Μαγειρική σόδα και ξύδι ή ακόμα και ένα κοινό καθαριστικό μπάνιου.

Γάντια μιας χρήσης

Ο καθαρισμός της λεκάνης τουαλέτας είναι σίγουρα μια από τις λιγότερο ευχάριστες δουλειές που μπορεί να φαντάζει στους περισσότερους από μας βουνό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική ο καθαρισμός λεκάνης, και γενικά ο καθαρισμός μπάνιου είναι η πιο μισητή εργασία στο σπίτι από τα αμερικάνικα νοικοκυριά.

Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Με απλά και μικρά tips το καθάρισμα της λεκάνης και το καθάρισμα στο πουρί στον πάτο της λεκάνης είναι πολύ απλή υπόθεση που δεν θα μας απασχολήσει πάνω από 10 λεπτά.

Η κύρια ανησυχία στη τουαλέτα είναι ότι αδιαμφισβήτητα αποτελεί πηγή μικροβίων και μπορούν να λερωθούν πολύ. Παρόλα αυτά, αν διατηρούμε μια ρουτίνα καθαριότητας αυτή η ανησυχία θα εξαλειφθεί. Ωστόσο, με το γρήγορο τρόπο ζωής που διατηρούμε οι περισσότεροι είναι πολύ συχνό φαινόμενο το να ξεχνάμε το τακτικό καθαρισμό λεκάνης.

Μην ανησυχείτε, όμως, με τα παρακάτω βήματα που μας εκμυστηρεύτηκαν οι ειδικοί της καθαριότητας θα καταφέρουμε να εξαφανίσουμε συχνά προβλήματα, όπως είναι το πουρί στον πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης. Επιπρόσθετα, με τα παρακάτω απλά βήματα για το καθαρισμό της λεκάνης θα διατηρήσετε εύκολα την υγιεινή στη τουαλέτα σας.

Πώς να καθαρίσω τη λεκάνη της τουαλέτας σε 10 λεπτά;
Είναι μια ερώτηση που κάνουμε όλοι μας πολύ συχνά, αν όχι καθημερινά. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε απάντηση στο ερώτημα: πώς να καθαρίσω τη λεκάνη της τουαλέτας σε 10 λεπτά! Για να απαντηθεί η προαναφερθείσα ερώτηση θα σας παρουσιάσουμε δύο μεθόδους για το καθαρισμό της λεκάνης. Ο ένας τρόπος για καθαρισμό λεκάνης είναι με καθαριστικά εμπορίου και ο άλλος με φυσικά προϊόντα που βρίσκουμε όλοι στο σπίτι μας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share