Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βάζει τον κιμά και το κρέας σε μια σακούλα κατάψυξης και την βουτάει στο νερό...Θα τρέξετε να το κάνετε όταν δείτε το αποτέλεσμα!

Θα σας λύσει τα χέρια!

27 Ιανουαρίου 2020 13:34
Βάζει τον κιμά και το κρέας σε μια σακούλα κατάψυξης και την βουτάει στο νερό...Θα τρέξετε να το κάνετε όταν δείτε το αποτέλεσμα!

Συνήθως σπαταλάμε τα χρήματα μας για να αγοράσουμε σακούλες που σφραγίζουν το φαγητό, όπως το κρέας και τον κιμά. Υπάρχει όμως καλύτερος τρόπος και τον βρήκε το Athensmagazine.gr!

Θα σας κοστίσει μόνο μια τσάντα κατάψυξης, με την οποία μπορείτε να σφραγίσετε το φαγητό σας σε μια αεροστεγή τσάντα, χωρίς να αγοράσετε ένα ακριβό σφραγιστικό κενού. Ξέρω, ακούγεται πολύ ωραίο για να είναι αλήθεια, όπως και αυτή η συνταγή με κιμά και πουρέ πατάτας σε φόρμα κέικ, αλλά ρίξτε μια ματιά.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3 ΒΑΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ.
1. Τοποθετήστε το φαγητό σας μέσα σε μια τσάντα κατάψυξης Ziploc και κλείστε το σάκο μέχρι να κλείσει μόνο μια ίντσα.

2. Στη συνέχεια, βυθίστε την τσάντα σας σε μια μπανιέρα γεμάτη με νερό. Θα παρατηρήσετε καθώς το κάνετε, όλο τον αέρα διαφεύγει μέσα από το μικρό άνοιγμα.

3. Πιέστε το άνοιγμα δεξιά πριν βυθιστεί στο νερό και αυτό είναι. Θα παρατηρήσετε ότι η πίεση του νερού εξαναγκάζει όλο τον αέρα, αφήνοντάς σας με μια σφραγισμένη με κενό σάκο φαγητού.

Τώρα αυτό είναι ένα τέλειο τέχνασμα αν δεν θέλετε να ξεδιπλώσετε όλα τα μετρητά για ένα σφράγισμα κενού. Παρόλο που δεν μας αφήνουν να συγκρίνουμε πόσο διαρκεί μια σφραγισμένη σακούλα φαγητού με νερό σε σύγκριση με μια σφραγισμένη με κενό σάκο τσάντα χρησιμοποιώντας μια συσκευή, κάτι μου λέει ότι είναι πολύ κοντά.

Γεμίζει με κιμά μία φόρμα για κέικ και αφήνει λίγο κενό στη μέση! Το αποτέλεσμα; Θα σας ξετρελάνει!

Γεμίζει με κιμά μία φόρμα για κέικ και αφήνει λίγο κενό στη μέση. το αποτέλεσμα; Θα σας ξετρελάνει!

To ρολό της μαμάς είναι πάντα το καλύτερο. Ή μάλλον… ήταν! Γιατί παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια πεντανόστιμη παραλλαγή του. Να σας πούμε βέβαια τι καταπληκτικό συνέβη όταν έβαλε κιμά σε μια σακούλα

Θα χρειαστείτε:

-700 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά
-Μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
-Μισό φλιτζάνι τριμμένο ψωμί
-4 αβγά
-2 σκελίδες σκόρδο
-Αλάτι και πιπέρι
-115 γραμμάρια μπέικον
-3/4 φλιτζανιού τυρί κρέμα
-100 γραμμάρια τυρί σε φέτες

Οδηγίες:

Ανακατέψτε τον κιμά, τα κρεμμύδια, το ψωμί, ένα αβγό και σκόρδο μαζί με αρκετό αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.

Βάλτε τον κιμά σε μια φόρμα για ρολό. Μετά κάντε μια τρύπα στη μέση.

Αρχικά βάλτε μέσα στην τρύπα μπέικον παντού, ακόμα και στα πλαϊνά. Μετά προσθέστε τυρί κρέμα.

Στην συνέχεια βάλτε το τυρί σε φέτες και από πάνω τα τρία αβγά.

Ψήστε το στους 180 για 60 λεπτά. Είναι έτοιμο!

Είμαστε σίγουροι ότι θα το χαρεί όλη η οικογένεια και όλοι θα θελήσουν και δεύτερο πιάτο.

Βάζει στο τηγάνι βρασμένα μακαρόνια και τα ρίχνει στο τηγάνι! Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Μια συνταγή που θα σας ξετρελάνει είναι αυτή στο παρακάτω βίντεο. Ρίξτε βρασμένα μακαρόνια στο τηγάνι και κάντε την πιο τέλεια παραλλαγή του ριγκατόνι!

Κάντε επίσης: Παίρνει μία φόρμα από κέικ και γεμίζει μακαρόνια! Παρμεζάνα και… Το αποτέλεσμα; Θα σας εντυπωσιάσει!

Τα μακαρόναι με πάνω από εκατό διαφορετικές ποικιλίες από φρέσκα και αποξηραμένα ζυμαρικά, είναι το αγαπημένο φαγητό όλων.

Η δημοφιλής για τα βίντεό της, Ντιάνα Νταλαφουέντε, μας παρουσιάζει μια παραλλαγή του κλασσικού πιάτου με ριγκατόνι. Ξεκινάει βάζοντας τα ριγκατόνι σε ένα τηγάνι. Αυτή τη συνταγή θα την λατρέψετε!

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share