Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Παίρνει μία φόρμα από κέικ και γεμίζει μακαρόνια! Παρμεζάνα και… Το αποτέλεσμα; Θα σας εντυπωσιάσει!

Θα σας αφήσει άφωνους!

2 Δεκεμβρίου 2019 08:38
Παίρνει μία φόρμα από κέικ και γεμίζει μακαρόνια! Παρμεζάνα και… Το αποτέλεσμα; Θα σας εντυπωσιάσει!

Μόλις δείτε το αποτέλεσμα αυτού του... πειράματος με τα μακαρόνια θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς! Τι συμβαίνει; Απίθανο!

Είμαστε εδώ για εσάς! Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας; Αυτό σημαίνει ότι δε θα φτιάξετε σπαγγέτι με κεφτεδάκια, σωστά; Όταν μεταμορφώσετε αυτή τη συνταγή, όχι μόνο θα εκπλαγούν οι καλεσμένοι σας, αλλά θα έχετε δημιουργήσει ένα φοβερό εντυπωσιακό ορεκτικό ή γιατί όχι κυρίως πιάτο!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αυτές οι φοιτήτριες έβαλαν τα μακαρόνια μέσα στην κατσαρόλα. Ωστόσο στην συνέχεια...

Θα χρειαστείτε:

1 συσκευασία σπαγγέτι
1 1/2 κουταλιές ελαιόλαδο
Μαργαρίνη
1 1/2 κούπα τριμένη παρμεζάνα
1 1/2 κούτα σάλτσα ντομάτας
12 μαγειρεμένα κεφτεδάκια
Μας αρέσει όταν έχει εντυπωσιακή εμφάνιση το φαγητό και ταυτόχρονα έχει γνώριμη αίσθηση. Σίγουρα θα δοκιμάσουμε να φτιάξουμε αυτή τη συνταγή! Αφήστε μας τα σχόλιά σας αν σας άρεσε αυτή η πρωτότυπη ιδέα για το κλασικό συνδυασμό κεφτεδάκια με σπαγγέτι!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr πόσο εύκολα μπορείτε να το φτιάξετε:

Βάζει τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα και ρίχνει κρεμμύδι! Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Προσθέστε σε μια κατσαρόλα με μακαρόνια λίγο κρεμμύδι...Μια συνταγή που αν και ακούγεται περίεργη, θα σας ξετρελάνει!

Δείτε επίσης: Ο απίστευτος λόγος που δεν πρέπει να σπάμε τα μακαρόνια όταν τα βράζουμε!

Ο παραδοσιακός τρόπος ετοιμασίας των ζυμαρικών, απαιτεί βράσιμο στη κατσαρόλα και παράλληλα η προετοιμασία της σάλτσας σε άλλο κατσαρολάκι. Με τον τρόπο στο βίντεο παρακάτω όμως, μειώνεται ο χρόνος μαγειρέματος, τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και φυσικά το πλύσιμο των πιάτων!

Διαβάστε παρακάτω τα συστατικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε σπαγγέτι σε μία κατσαρόλα. Το βίντεο που ακολουθεί σας δείχνει την εκτέλεση της συνταγής βήμα προς βήμα.

Θα χρειαστείτε:

200 γρ. σπαγγέτι
200 γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
100 γρ. φύλλα σπανάκια
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ή σε λεπτές φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
μερικά φύλλα φρέσκο βασιλικό, χοντροκομμένο
2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
50 γρ κεφαλογραβιέρα ή τυρί της επιλογής σας, τριμμένο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Αρχικά κόψτε τα τοματίνια στη μέση και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά τσίλι. Πάρτε μια μεγάλη κατσαρόλα και τοποθετήστε στο κέντρο τα σπαγγέτι, και βάλτε και από τις δύο πλευρές το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέστε τα τοματίνια, το σπανάκι, το σκόρδο, τη πιπεριά τσίλι και προσθέστε στη κορυφή τον χοντροκομμένο βασιλικό. Προσθέστε ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, και προσθέστε 600 ml νερό.

Βάλτε σε μέτρια φωτιά και αφήστε να πάρει βράση. Για al dente ζυμαρικά, μαγειρέψτε περίπου 9 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά με τσιμπίδες. Για πιο βρασμένα ζυμαρικά, αφήστε τα για 10-11 λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά, όταν θα έχει εξατμιστεί το περισσότερο νερό και έχει δημιουργηθεί μια παχύρευστη σάλτσα. Τρίψτε το τυρί, ρίξτε επιπλέον βασιλικό και αλατοπίπερο αν επιθυμείτε.

 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share