Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Αυτοκόλλητα στους τοίχους; Η εύκολη λύση για να τα καθαρίσετε!

Μετά από αυτό το κόλπο δεν θα παιδευτείτε ξανά!

24 Σεπτεμβρίου 2019 15:51
Αυτοκόλλητα στους τοίχους; Η εύκολη λύση για να τα καθαρίσετε!

Αν τα παιδιά σας ζωγραφίζουν ή κολλάνε τα αγαπημένα τους αυτοκόλλητα στους τοίχους και έχετε απελπιστεί πως θα τα καθαρίσετε... υπάρχει μια πανεύκολη λύση!

Η πιο συνηθισμένη μέθοδος είναι να τρίψετε το σημείο με σφουγγάρι ή σύρμα. Στις περισσότερες των περιπτώσεων θα μείνει σίγουρα κάποιο υπόλειμμα και στη χειρότερη θα γδαρθεί και η επιφάνεια.

Υπάρχει μια λύση η οποία θα σας λύσει τα χέρια: και τι πιο θαυματουργό από το ξύδι! Απλώστε πάνω στο αυτοκόλλητο με ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας όσο ξύδι χρειάζεται για να μουλιάσει το αυτοκόλλητο. Αφήστε να μουλιάσει για 5 λεπτά και μετά με ένα σφουγγάρι και απαλές κινήσεις αφαιρέστε το αυτοκόλλητο.

Τοίχος καθαριότητα

Σε περίπτωση που δεν βγει μην απογοητευτείτε και επαναλάβετε τη διαδικασία. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Όταν άπλωσε αυτό το μίγμα στον τοίχο όλοι απόρησαν...Λιγες μέρες μετά δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Τοίχος φυτό

Δεν είναι εύκολο να διακοσμείς εξωτερικούς τοίχους. Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρεις την σωστή έμπνευση. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια μοναδική λύση για να δώσετε ζωή στους τοίχους σας! Δείτε τo φυτό που δεν μαραίνεται ποτέ είναι οτι καλύτερο για το σπίτι!


Θα χρειαστείτε:

-Βρύα
-2 κούπες βουτυρόγαλα ή γιαούρτι
-1 κ.γ. Ζάχαρη
-νερό ή μπίρα
-Μίξερ, πινέλο ή κουβά

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε βρύα. Μπορεί να έχετε ήδη μερικά στο κήπο σας, αλλιώς μπορείτε να τα βρείτε στο δάσος ή στο πάρκο.

Πλύντε τα βρύα και αφαιρέστε το χώμα.

Στην συνέχεια βάλτε τα βρύα στο μπλέντερ, κατά προτίμηση ένα παλιό.

Τώρα προσθέστε το γιαούρτι ή το βουτυρόγαλα, την ζάχαρη και το νερό ή την μπύρα. Ανακατέψτε τα όλα καλά στην χαμηλή ρύθμιση. Όταν τελειώσετε, το μίγμα θα πρέπει να μοιάζει στη σύσταση σαν smoothie.

Bάλτε το μίγμα σε έναν κουβά και επιλέξτε έναν τοίχο για να τοποθετήσετε το έργο σας. Οι βόρειοι τοίχοι με μπόλικη σκιά είναι οι καλύτεροι.

Τώρα χρησιμοποιήστε το πινέλο σας και απλώστε το μίγμα στον τοίχο, σαν να ζωγραφίζετε.

Σε αυτό το σημείο προσέξτε να μην είναι πολύ νερουλό το μίγμα – πρέπει να κολλάει στον τοίχο χωρίς να τρέχει πολύ. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε την δική σας τοιχογραφία. Συμβουλή: Αν το μίγμα είναι πολύ νερουλό, απλά προσθέστε λίγο σιρόπι ζάχαρης.

Τις επόμενες εβδομάδες πρέπει να ψεκάζετε τακτικά το έργο σας με νερό για να μεγαλώσουν τα βρύα.

Σε δυο βδομάδες οι φίλοι και οι γείτονες σας θα θαυμάζουν το έργο σας.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share