Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Όλα για τον θρόνο: Νύφη παθαίνει μετατραυματικό στρες σχεδιάζοντας έναν Game of Thrones γάμο

Τι πήγε τόσο λάθος;

21 Μαρτίου 2024 13:49
Όλα για τον θρόνο: Νύφη παθαίνει μετατραυματικό στρες σχεδιάζοντας έναν Game of Thrones γάμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη και εάν είσαι τρελός φαν του Game of Thrones, δεν σημαίνει ότι μπορείς να οργανώσεις τον τέλειο γάμο, εμπνευσμένο από το κόσμο του Westeros και της Daenerys Targaryen.

Βέβαια, αυτό ήθελε η Βρετανίδα Lucinda Rose , αλλά το όνειρο της εξελίχθηκε σε εφιάλτη παρά το γεγονός ότι έγινε ακριβώς όπως ήθελε.

Η ίδια απέκτησε μετατραυματικό στρες. Δεν είχε ποτέ εμμονή με τον γάμο, μέχρι που δέχτηκε πρόταση από τον αγαπημένο της Ian Brown κατά τη διάρκεια διακοπών στη Ρώμη το καλοκαίρι του 2023.

Δείτε επίσης: Λύγισε το «Βουνό» του Game of Thrones: Έχασε την αγέννητη κόρη του - Η σπαρακτική του ανάρτηση με το νεκρό βρέφος (photo)

Μόλις ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στην οικογένεια, η μητέρα της δέχτηκε να βοηθήσει οικονομικά και έκτοτε ξεκίνησε η απίστευτη περιπέτεια της.

Σύμφωνα με την The Sun, η Lucinda Rose ξεκίνησε να ακολουθεί λογαριασμούς στα social media με θέμα τον γάμο, κοιτούσε καθημερινά για νυφικά και παρακολουθούσε συναφή θέματα, ενώ η δουλειά της πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Νύφη παθαίνει μετατραυματικό στρες σχεδιάζοντας το γάμο των ονείρων της

Τελικά, έκλεισε ένα ακριβό κτήμα και οργάνωσε έναν θεματικό γάμο εμπνευσμένο από τη διάσημη σειρά Game of Thrones. Συνολικά, ξόδεψε σχεδόν 47.000 ευρώ (!) για έναν παραμυθένιο γάμο, έφτασε με άμαξα στον χώρο, ενώ τρία φορτηγά έφεραν φαγητά για τους 120 καλεσμένους.

Το σκηνικό έμοιαζε βγαλμένο από ταινία, ωστόσο η Lucinda όχι μόνο δεν το απόλαυσε, αλλά δεν θυμάται σχεδόν τίποτα, με εξαίρεση ορισμένες θολωμένες εικόνες στο μυαλό της. «Κοιτούσα βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο μου, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα, ούτε τα πυροτεχνήματα, ούτε τους όρκους. Όλοι χαιρόντουσαν, αλλά εγώ είχα ασπρίσει. Κοιτούσα το κινητό για να σιγουρευτώ πως δεν θα βγούμε εκτός προγραμματισμού», είπε χαρακτηριστικά.

Έκτοτε, υποστήριξε πως βίωσε μετατραυματικό στρες για τρεις μήνες, με την ίδια να αναφέρει ότι «προφανώς δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με αυτό που υφίσταται ένας βετεράνος πολέμου, αλλά ήμουν σαν ζόμπι, έκλαιγα συνέχεια».

Ευτυχώς, με τη στήριξη του συζύγου της Ian και μετά την επίσκεψη σε ειδικό, μπόρεσε να ξεπεράσει τη θλίψη της και πλέον σχεδιάζει να παντρευτεί για δεύτερη φορά τον αγαπημένο της, αλλά σε κλειστή τελετή, ώστε να την απολαύσει.

Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο ηθοποιός Ντάρεν Κεντ από το «Game of Thrones»

Σε ηλικία 36 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Ντάρεν Κεντ, ο οποίος ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο του Goatherd, στο Game of Thrones. Υπενθυμίζεται, ότι έφυγε από την ζωή ο γνωστός ζωγράφος Μανώλης Δραγώνιας.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε στο Facebook από το πρακτορείο ταλέντων του Carey Dodd Associates.

«Με βαθιά θλίψη σάς ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και πελάτης Ντάρεν Κεντ πέθανε ήσυχα την Παρασκευή. Οι γονείς του και ο καλύτερος φίλος του ήταν δίπλα του.

Οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Ντάρεν δεν ήταν μόνο ένας ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, ήταν πραγματικά ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που είχα ποτέ τη χαρά να γνωρίσω. Ήταν προνόμιο και χαρά που ήμουν μέρος του ταξιδιού του. RIP φίλε μου» ανέφερε η ανακοίνωση για τον θάνατο του Ντάρεν Κεντ.

Ο 36χρονος ηθοποιός είχε διαγνωσθεί με οστεοπόρωση, αρθρίτιδα και μια σπάνια διαταραχή του δέρματος. Η αιτία του θανάτου του ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share