Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κάνει τρύπες στο κρεμμύδι με ένα κατσαβίδι και περιμένει για 30 λεπτά - Αυτό που συμβαίνει θα σας φανεί απίστευτο!

Θα εκπλαγείτε μόλις μάθετε τι κάνει...

2 Μαρτίου 2024 11:05
Κάνει τρύπες στο κρεμμύδι με ένα κατσαβίδι και περιμένει για 30 λεπτά - Αυτό που συμβαίνει θα σας φανεί απίστευτο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Κρεμμύδι: Οι φορτιστές για κινητά γίνονται όλο και πιο συχνά απαραίτητοι. Αν βρίσκεστε εκτός σπιτιού ή αν έχει κοπεί το ρεύμα, υπάρχει ένα φοβερό κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια, με τη βοήθεια ενός κρεμμυδιού! Καλά διαβάσατε! Δεν απαιτείται καν ηλεκτρικό ρεύμα! Παράλληλα δείτε και από ποιες σοβαρές ασθένειες μπορεί να σας προστατεύσει το κρεμμύδι.

Θα χρειαστείτε:

 • Ένα κρεμμύδι
 • Ένα κατσαβίδι
 • Ένα ενεργειακό ποτό
 • Ένα καλώδιο φορτιστή

Οδηγίες:

 • Χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, τρυπήστε το κρεμμύδι σε δύο διαμετρικά σημεία.
 • Γεμίστε ένα μπολ με ενεργειακό ποτό και βάλτε μέσα το κρεμμύδι. Οι τρύπες του κρεμμυδιού πρέπει να καλύπτονται.

  Αφήστε το κρεμμύδι να μουσκέψει για μισή ώρα και στη συνέχεια βγάλτε το και στεγνώστε το με χαρτί κουζίνας.
 • Τώρα μπορείτε να συνδέσετε το καλώδιο USB μέσα στο κρεμμύδι. Είναι καλύτερα να το κάνετε με ένα παλιό καλώδιο που δεν θέλετε για άλλη χρήση.
 • Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, η φόρτιση ξεκινάει! Η «μεταφορά ενέργειας» δεν αργεί. Απαιτούνται περίπου 10 με 15 λεπτά για να απορροφηθεί η ενέργεια του κρεμμυδιού. Για να χρησιμοποιήσετε ξανά το καλώδιο, καθαρίστε με μπατονέτα το εσωτερικό και σκουπίστε το καλά με χαρτί υγείας ή βαμβάκι.
 • Μπορεί να φανεί παράξενο σε πολλούς, αλλά λειτουργεί! Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Πήρε ένα λαστιχάκι και το τύλιξε στο αυτοκίνητο - Όταν δείτε τον λόγο θα το κάνετε κι εσείς (Video)

Λίγα πράγματα είναι επικίνδυνα και μας αποσπούν την προσοχή, όσο το κινητό την ώρα που οδηγούμε. Χιλιάδες ατυχήματα οφείλονται στη χρήση του κινητού και είναι παράνομο να χρησιμοποιούμε το κινητό ενώ οδηγούμε το αυτοκίνητό μας.

Όμως, ο νόμος δεν απαγορεύει στους οδηγούς να βελτιστοποιούν την χρήση των κινητών, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται για σκοπούς πλοήγησης. Οι χάρτες είναι πλέον απαρχαιωμένοι και τα κινητά τηλέφωνα με το ενσωματωμένο GPS μας διευκολύνουν σε μέγιστο βαθμό.

Πως λοιπόν μπορείτε να το αξιοποιήσετε, να έχετε τα χέρια ελεύθερα ενώ οδηγείτε και να στερεώσετε το κινητό με ασφάλεια; Πολύ απλά με ένα λαστιχάκι που θα το στερεώσετε στο σύστημα εξαερισμού στο ταμπλό σας. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε πως ακριβώς θα το πετύχετε.

Παράλληλα δείτε και μια περίεργη ιστορία όταν εμφάνισε καρκίνο στα μάτια εξαιτίας μιας συνήθειας που έχουμε όλοι - Την επόμενη φορά προσέξτε στο κινητό σας το…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share