Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Η εκδίκηση της νύφης: Έδειξε στους καλεσμένες ότι ο γαμπρός την απατά την ώρα του γάμου - «Ιδού η ερωμένη του»

«Είμαι έτοιμος για κ@υτά πράγματα. Φέρε τα παιχνίδια σου»

11 Φεβρουαρίου 2024 09:48
Η εκδίκηση της νύφης: Έδειξε στους καλεσμένες ότι ο γαμπρός την απατά την ώρα του γάμου - «Ιδού η ερωμένη του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο χουνέρι έκανε μια νύφη στον άτακτο γαμπρό την ημέρα του γάμου τους, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Η Κέισι ήταν έτοιμη να παντρευτεί τον σύντροφό της Άλεξ, αλλά ένα μήνυμα στο τηλέφωνό της τα κατέστρεψε όλα. Ενώ έπινε ποτά απολαμβάνοντας με τις φίλες της, την τελευταία μέρα της «ελευθερίας» της, το τηλέφωνό της άρχισε να χτυπάει. Περίμενε ότι θα διάβαζε ένα κείμενο γεμάτο ευχές και συγχαρητήρια, αλλά το μήνυμα που έλαβε, έφερε τα πάνω-κάτω.

Ο αριθμός του αποστολέα της ήταν άγνωστος, όμως με έκπληξη διάβαζε τα μηνύματα που της έστελναν. «Δεν θα τον παντρευόμουν, εσύ τι θα κάνεις;», έγραφε το πρώτο μήνυμα με τα επόμενα να είναι ακόμα πιο σοκαριστικά, καθώς επρόκειτο για στιγμιότυπα από μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο επί 6 χρόνια σύντροφός της.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο. Εσύ κι εγώ. Είμαι έτοιμος για καυτά πράγματα. Φέρε τα παιχνίδια σου», έγραφε ένα από αυτά. «Το σώμα σου είναι απίστευτο. Και ξέρεις να το χρησιμοποιείς», έλεγε ένα άλλο.

Η Κέισι όταν είδε ότι πράγματι τα μηνύματα ήταν από το τηλέφωνο του γαμπρού, ξέσπασε σε κλάματα. Παράλληλα, θύελλα αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει στο TikTok ένα βίντεο με την αλλόκοτη συμπεριφορά ενός γαμπρού, την ώρα που υποτίθεται ότι θα αντάλλασσε...όρκους αγάπης και πίστης με τη νύφη

«Οι φίλες μου επέμεναν να τον πάρω επί τόπου και να ακυρώσω τον γάμο. Αλλά τον αγαπούσα. Ήθελα να τον παντρευτώ. Ήμουν σοκαρισμένη και στεναχωρημένη. Δεν του τηλεφώνησα. Εκείνο το βράδυ δεν έκλεισα μάτι. Όταν ξημέρωσε, είπα στις φίλες μου τι σκόπευα να κάνω. Θα έκανα τον γάμο και θα έβγαζα τα μηνύματα φόρα παρτίδα μπροστά σε όλους», είπε η Κέισι σε ένα άρθρο για το Body+Soul.

Νύφη έδειξε στους καλεσμένες ότι ο γαμπρός την απατά την ώρα του γάμο

Τη μεγάλη μέρα του γάμου η Κέισι μίλησε με ειλικρίνεια στους καλεσμένους. «Φαίνεται ότι ο Άλεξ δεν είναι αυτός που νόμιζα. Σας αγαπώ όλους και χαίρομαι που είστε εδώ. Δεν θα γίνει όμως η δεξίωση. Αντίθετα θα γίνει μια γιορτή ειλικρίνειας», είπε και άρχισε να διαβάζει αντί για τους όρκους, τα μηνύματα του συντρόφου της με τις ερωμένες του. Ο γαμπρός έφυγε άρον άρον από την εκκλησία με τον κουμπάρο να τον ακολουθεί.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share