Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Σάλος με γαμπρό: Μίλησε για τα... οπίσθια της νύφης τη στιγμή του γάμου - «Μόνο αυτό έχω να πω...» (Video)

«Ενημερώστε με πότε θα βγει το διαζύγιο»

2 Ιανουαρίου 2024 10:15
Σάλος με γαμπρό: Μίλησε για τα... οπίσθια της νύφης τη στιγμή του γάμου - «Μόνο αυτό έχω να πω...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θύελλα αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει στο TikTok ένα βίντεο με την αλλόκοτη συμπεριφορά ενός γαμπρού, την ώρα που υποτίθεται ότι θα αντάλλασσε...όρκους αγάπης και πίστης με τη νύφη, κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Επίσης, μία έξαλλη νύφη ζήτησε διαζύγιο μετά από αυτό που έκανε ο γαμπρός.

Τα σχόλια κάνουν λόγο για «ανησυχητική συμπεριφορά» του γαμπρού απέναντι στη νύφη, αφού ο άνδρας αντί να λειτουργήσει στο πλαίσιο της ρομαντικής περίστασης και να μιλήσει με τρυφερά λόγια για τον έρωτά του στην κοπέλα, εκείνος επέλεξε να αναφερθεί στα...οπίσθιά της.

Στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 9 εκατομμύρια views, φαίνεται η στιγμή που φτάνει η σειρά του γαμπρού να πει τους γαμήλιους όρκους του, αφού η νύφη ολοκλήρωσε τους δικούς της.

Όμως ο άνδρας ξεκινά να μιλά για τα οπίσθιά της, δίνοντας τον όρκο να τους δίνει «χαστουκάκια» σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. «Μόνο αυτό έχω να πω» συμπλήρωσε γελώντας.

Ο τελετάρχης προσπάθησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γαμπρό να πει και κάτι άλλο προκειμένου να καταφέρει να... «μπαλώσει» την κατάσταση, ωστόσο ο γαμπρός συνέχισε να γελά. «Αυτό θα πω μόνο...» συμπλήρωσε σε εύθυμη διάθεση.

Πολλοί χρήστες του TikTok αντιπαρέβαλαν το αλλόκοτο σκηνικό με άλλα βίντεο γάμων με όμορφα λόγια και όρκους για αιώνια αγάπη και σεβασμό.

«Ενημερώστε με πότε θα βγει το διαζύγιο» αναφέρει χαρακτηριστικά ένα σχόλιο.

«Ακόμα κι αν αστειεύονται με αυτόν τον τρόπο μεταξύ τους, οι γαμήλιοι όρκοι θα έπρεπε να είναι σοβαροί» αναφέρει κάποιος άλλος.

«Αν ήμουν στη θέση της νύφης θα το έβαζα στα πόδια», γράφει μια άλλη ανάρτηση με την οποία συμφωνούν πολλοί χρήστες του TikTok.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share