Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα στον γιο της για να τον παρακολουθεί - Τότε είδε τα σκυλιά της να κάνουν κάτι απίστευτα ντροπιαστικό!

Απίστευτο!

7 Δεκεμβρίου 2023 12:02
Τοποθέτησε κρυφή κάμερα στον γιο της για να τον παρακολουθεί - Τότε είδε τα σκυλιά της να κάνουν κάτι απίστευτα ντροπιαστικό!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα στον γιο της για να τον παρακολουθήσει...Τελικά είδε τα σκυλιά της να κάνουν ό,τι πιο ντροπιαστικό! Όπως βλέπουμε ακόμα και οι γονείς μπαίνουν στον πειρασμό να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους, και όχι μόνο τα ζευγάρια που φοβούνται την απιστία!

Αυτός είναι ο Jonny, ένας μαθητής του γυμνασίου από την Καλιφόρνια.

Είπε πρόσφατα πως έμπλεξε λιγάκι και η μητέρα του ανέλαβε δράση:

‘Έκανα ένα πάρτι χωρίς να το ξέρουν οι γονείς μου και βγήκε λίγο εκτός ελέγχου, οπότε για να αποτρέψουν κάτι παρόμοιο, η μητέρα μου έβαλε κάμερες σε όλο το σπίτι, μέσα και έξω.’

Τώρα που έχουν κάμερες, ο Johny λέει πως η μητέρα του αποφάσισε να τις κοιτάξει για να δει τι κάνουν τα σκυλιά τους κατά τη διάρκεια της μέρας, όσο εκείνοι λείπουν. Δεν είχε ιδέα τι θα αντίκριζε…

Η μητέρα του του έστειλε σε μήνυμα αυτό που είδε…

“Αυτό ήταν, πάω τα σκυλιά για στείρωση,’ του έγραψε.

Ο Jonny είπε πως τα σκυλιά απλά βοηθούσαν το ένα το άλλο.

‘Αυτό είναι κάτι συνηθισμένο όταν το μπουλντόγκ έχει περίοδο,’ είπε. ‘Ο Chico απλά της κάνει τη χάρη και την καθαρίζει, μιας και είναι πολύ δύσκολο να το κάνει μόνη της.’

Όταν η μητέρα του του έστειλε τις φωτογραφίες λέει πως ‘έκλαψε στο γέλιο’ και έτσι αποφάσισε να το ανεβάσει στο twitter. Από τότε έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 42,000 φορές.

Κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει.

‘Ω, Θεέ μου. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω.’

Ένας είπε: ‘Βλέπω μικρά κουταβάκια στο μέλλον σας.’

Ωστόσο, ο Jonny είπε πως η δημοτικότητα του tweet του αρχίζει και τον εκνευρίζει. ‘Το να είσαι διάσημος δεν είναι ωραίο γιατί τώρα δεν μπορώ καν να χρησιμοποιήσω το twitter,’ είπε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share