Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Γυναίκα ζητάει από τον σκύλο της να «γαβγίσει χαμηλόφωνα» - Η αντίδραση του θα σας φτιάξει τη διάθεση (Video)

Ξεκαρδιστικό βίντεο

24 Νοεμβρίου 2023 14:46
Γυναίκα ζητάει από τον σκύλο της να «γαβγίσει χαμηλόφωνα» - Η αντίδραση του θα σας φτιάξει τη διάθεση (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυτή η γυναίκα έμαθε στον σκύλο της ένα απίστευτο κόλπο που σίγουρα θα κάνει κάθε ιδιοκτήτη σκύλου να ζηλέψει. Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται να ζητάει από τον σκύλο της να γαβγίσει. Μετά, του λέει να μειώσει την ένταση της φωνής του και να γαβγίζει όλο πιο χαμηλόφωνα.

Εκείνος ακολουθεί την επιθυμία της και τελικά καταλήγει να ψιθυρίζει. Ενώ, ένας τετράποδος πότης ήπιε αλκοόλ και τον βρήκαν να κάνει οκτάρια στο σαλόνι.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Η αλλαγή συμπεριφοράς ενός σκύλου όταν καταλαβαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του το παρακολουθεί

Τα μικρόσωμα σκυλιά μπορούν να γίνουν και «διαβολικά». Μπορεί να έχουν μικρό ανάστημα και να είναι αξιολάτρευτα, αλλά δεν είναι τόσο ήσυχα και αθώα. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την συγκινητική ιστορία της χαριτωμένης Άριελ, ενός σκύλου που γεννήθηκε με 6 πόδια και το εγκατέλειψαν στον δρόμο

Το Pomeranian που πρωταγωνιστεί στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok ονομάζεται Tinkerbell. Αυτή η μικρή σκυλίτσα έπαιζε ήρεμα με το παιχνίδι της, το έγλειφε και το έπνιγε με φιλιά. Όμως ξαφνικά, όλα άλλαξαν.

Η αλλαγή συμπεριφοράς ενός σκύλου όταν καταλαβαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του το παρακολουθεί

Πότε; Όταν κατάλαβε ότι ο ιδιοκτήτης της την παρακολουθούσε. Η Tinkerbell έπρεπε να υπενθυμίσει στον ιδιοκτήτη της ότι δεν είναι μόνο ωραία και καλή. Ήθελε να δείξει ότι παράλληλα είναι ένα μεγαλόσωμο, σκληρό και απόλυτα υπεύθυνο σκυλί.

Ο ιδιοκτήτης άρχισε να γελάει με την Tinkerbell. Μόλις η σκυλίτσα άκουσε αυτό το γέλιο, ήξερε ότι την είχαν πιάσει στα πράσα. Έτσι, αμέσως άλλαξε συμπεριφορά, έγινε σκληρή και άρχισε να δαγκώνει το παιχνίδι της και να το σέρνει από άκρη σε άκρη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share