Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

Τετράποδος πότης: Σκύλος ήπιε αλκοόλ και τον βρήκαν να κάνει οκτάρια στο σαλόνι (video)

Το κακόμοιρο

20 Νοεμβρίου 2023 12:59
Τετράποδος πότης: Σκύλος ήπιε αλκοόλ και τον βρήκαν να κάνει οκτάρια στο σαλόνι (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Τα σκυλιά δεν αντιδρούν καλά στο αλκοόλ, οπότε αν έχετε τετράποδους φίλους στο σπίτι, φροντίστε να κρατάτε τα μπουκάλια σε ασφαλές μέρος, παρόμοια με τον τρόπο που θα φυλάγατε μπουκάλια όταν έχετε παιδιά.

Αρκούν μια δυο γουλιές για να μεθύσει ένας σκύλος οπότε αντιλαμβάνεστε τι έπαθε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας που τα έτσουξε κανονικότατα.

Η ιδιοκτήτριά του επέστρεψε σπίτι και όταν τον φώναξε, είδε ένα γλυκύτατο πλάσμα να κάνει οκτάρια στο σαλόνι και να δυσκολεύεται να την πλησιάσει. Η γυναίκα κατάλαβε τι είχε συμβεί όταν αντίκρισε άδεια μπουκάλια πεταμένα στο πάτωμα.

Κάποιος πέρασε πολύ ωραία εκείνο το βράδυ...

Για ποια συνείδηση μιλάμε; Άνθρωπος έδεσε τον σκύλο του στη μέση του δρόμου και έφυγε – Το ζωάκι έμεινε να τον περιμένει

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια και αναφέρει πως ένας άνθρωπος έδεσε τον σκύλο του στη μέση του δρόμου και έφυγε, ενώ το ζωάκι έμεινε να τον περιμένει. Για ποια συνείδηση μιλάμε;

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ένας “άνθρωπος” άφησε δεμένο τον σκύλο του για άγνωστο λόγο στη μέση του δρόμου και έφυγε προκαλώντας πληθώρα αρνητικά σχόλια χρηστών. Παράλληλα, δείτε εδώ ένα συγκινητικό βίντεο όπου σκύλος είδε φοιτητή να αγοράζει φαγητό με λεφτά και έκανε το ίδιο αλλά με φύλλα δέντρων.

Δείτε την ανάρτηση:

«Αναρωτιέμαι… πού είναι το θάρρος, σε ποια κρυμμένη γωνιά συνείδησης βρίσκεις τη δύναμη να σφυρίζεις στο σκύλο σου και να λες ′′ Έλα, πήδα πάνω, θα σε πάω βόλτα με το αυτοκίνητο,” Και μετά να τον αφήνεις δεμένο σε ένα άγνωστο μέρος, και να φεύγεις ενώ σε κοιτάζει μπερδεμένο και χωρίς να το πιστεύει, γιατί αυτό δεν θα το περίμενε από σένα! Και αναρωτιέμαι… μπορείς να αποκαλείς τον εαυτό σου άνθρωπο που είναι ικανός γι ‘ αυτό;»

Χωρίς λόγια: Άντρας κουβαλάει αδέσποτο σκύλο στην πλάτη του γιατί η άσφαλτος καίει

Tι είναι ο άνθρωπος για τον σκύλο του; Τα πάντα: ο φίλος του, ο κηδεμόνας του, ο Άνθρωπος του. Για εμάς τα σκυλιά θα κάνουν τα πάντα για να μας προστατεύσουν, θα έρθουν να μας συμπαρασταθούν εάν δεν είμαστε καλά, θα μας κάνουν να γελάσουμε εάν είμαστε λυπημένοι και θα μας ξεκουράσουν με ένα βλέμμα όταν γυρίσουμε κουρασμένοι στο σπίτι.

Εμείς τι κάνουμε για τους σκύλους;

Εμείς τι κάνουμε για τους τετράποδους αγγέλους επί γης; Εμείς πρέπει να κάνουμε τα βασικά – να τους δίνουμε αγάπη και να τα φροντίζουμε. Εκείνα θα είναι χαρούμενα και με το λίγο, δεν επιζητούν από εμάς το πολύ. Αλλά πάντα μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για εκείνα, πάντα μπορούμε να τα φροντίσουμε λίγο παραπάνω και αυτά θα μας αφιερωθούν ακόμα περισσότερο.

Δεν θα μπορούσαμε να συγκινηθούμε περισσότερο. Η παρακάτω ιστορία μας άγγιξε πολύ και θέλαμε να την δημοσιεύσουμε και να μοιραστούμε αυτά τα λόγια και τη σπουδαία πράξη αυτού του ανθρώπου. Μπράβο, αξίζεις να λέγεσαι άνθρωπος. Είσαι μια εκπληκτική ψυχή.

Χωρίς λόγια: Άντρας κουβαλάει αδέσποτο σκύλο στην πλάτη του γιατί η άσφαλτος καίει

Όταν τον ρώτησαν γιατί κουβαλάει τον σκύλο του, τους απάντησε…. γιατί έχει πολλή ζέστη κ καίγονται τα πατουσάκια του όταν περπατάει

Καταλάβατε όλοι εσείς οι “δεσποζόμενοι” άνθρωποι που τα παρατάτε, ότι έχετε δημιουργήσει έναν νέο “αδέσποτο” πληθυσμό στην Ελλάδα 3εκ ψυχών;

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share