Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

45χρονη αγάπησε και παντρεύτηκε σιδηροδρομικό σταθμό - «Είμαι ευτυχισμένη στο γάμο μου, τον κυνηγούσα 36 χρόνια»

Το γούσταρε, το 'κανε...

3 Οκτωβρίου 2023 19:22
45χρονη αγάπησε και παντρεύτηκε σιδηροδρομικό σταθμό - «Είμαι ευτυχισμένη στο γάμο μου, τον κυνηγούσα 36 χρόνια»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Μία 45χρονη γυναίκα βρήκε και παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, που είναι ένας σιδηροδρομικός σταθμός στην Καλιφόρνια. Ειδικότερα, η Carol Santa Fe δηλώνει ερωτευμένη με τον τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό, τον οποίο μάλιστα αποκαλεί «Daidra».

Όπως υπογράμμισε «υπάρχει ένα σημείο σε ένα τοίχο όπου μπορούμε να συναντηθούμε. Θα ακουμπήσω όλη επάνω με τα ρούχα μου και νιώθω ότι θα με φιλήσει και θα με αγκαλιάσει πίσω. Δεν κάνουμε δημόσια σεξ, γιατί θέλω να σέβομαι το χώρο. Δεν θα το έκανα ούτε με κάποιον άνθρωπο, οπότε γιατί να το κάνω και στην προκειμένη περίπτωση; Κάνω σεξ με τον «Daidra» στο μυαλό μου και μένω εκεί. Ερεθίζομαι ακόμα και όταν ακούω τις μηχανές από τα τραίνα».

Η 45χρονη γυναίκα διανύει καθημερινά απόσταση 45 λεπτών για να είναι κοντά του

Η ίδια επεσήμανε ότι καθημερινά παίρνει το λεωφορείο και διανύει μια απόσταση 45 λεπτών, προκειμένου να πάει στο σταθμό και δηλώνει ερωτευμένη μαζί του από όταν ήταν 9 χρόνων.

Ο γάμος της 45χρονης γυναίκας με τον σιδηροδρομικό σταθμό δεν ισχύει. Μπορεί ο γάμος της να μην θεωρείται νόμιμος, αλλά για την ίδια είναι, θεωρώντας τη σχέση τους ιδιαίτερα ρομαντική.

Σάλος σε γάμο: Η αδελφή της νύφης κατέστρεψε το γλέντι - Η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού

Γάμος που χάλασε
Γάμος που χάλασε

Το γλέντι του γάμου δεν εξελίχθηκε καλά για ένα ζευγάρι νεόνυμφων στις ΗΠΑ, όταν η κουμπάρα και μεγάλη αδελφή της νύφης, αποκάλυψε πως οι νιόπαντροι περιμένουν το πρώτο τους μωρό. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την ανακάλυψη-σοκ της μάνας για τη νύφη ενώ πάντρευε τον γιο της.

Την αποκάλυψη την έκανε κατά την διάρκεια του λόγου που έβγαζε και τα κίνητρά της δεν ήταν αγαθά. Τα όσα έγιναν εξιστόρησε μία καλεσμένη, στο Reddit. Η καλεσμένη ισχυρίστηκε πως ο γάμος έγινε τον Ιούνιο και ήταν καλεσμένη από την πλευρά του γαμπρού.

Όπως αναφέρει ο γάμος ξεκίνησε καλά, αν και είχε ακουστεί πως στο πάρτι που είχε διοργανωθεί για την νύφη, υπήρξε κάποιο δράμα με την αδελφή της και κουμπάρα της. Όμως όλα χάλασαν όταν η κουμπάρα δεν άντεξε να μην είναι το επίκεντρο της προσοχής, κατά τη διάρκεια του γάμου της μικρότερης αδερφής της και όταν ήρθε η ώρα να βγάλει τον δικό της λόγο έριξε την βόμβα της μυστικής εγκυμοσύνης, την οποία το ζευγάρι δεν είχε πει ακόμα ούτε στους γονείς του.

Η κουμπάρα φέρεται να ξεκίνησε την ομιλία λέγοντας: «Έχουμε ακούσει αρκετά για την αδερφή μου για μια μέρα, έχω βαρεθεί λίγο». Ενώ τελείωσε τον λόγο της, αναφέροντας: «Ανυπομονώ να συναντήσω την μικρή».

Οι χρήστες της εφαρμογής που διάβασαν την ιστορία τρομοκρατήθηκαν από την εγωιστική συμπεριφορά της γυναίκας, αν και πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί η νύφη της εμπιστεύτηκε τα νέα εξαρχής.

Η καλεσμένη περιγράφει πως όταν η κουμπάρα έκανε την αποκάλυψη, επικράτησε σιωπή στο γλέντι και εξήγησε πως η νύφη ήταν μόλις έξι εβδομάδων έγκυος και μόνο στην αδελφή της το είχε πει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share