Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Οικογενειακό δράμα σε γάμο: Η ανακάλυψη-σοκ της μάνας για τη νύφη ενώ πάντρευε τον γιο της

Θα μπορούσε να είναι ταινία αλλά πρόκειται για παιχνίδι της μοίρας

31 Αυγούστου 2023 13:48
Οικογενειακό δράμα σε γάμο: Η ανακάλυψη-σοκ της μάνας για τη νύφη ενώ πάντρευε τον γιο της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυτό φαίνεται πως συνέβη πριν καιρό στην Κίνα, όπου σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, και όπως αναδημοσίευσε η Daily Mail, μία μητέρα την ημέρα του γάμου του γιο της ανακάλυψε πως η νύφη της ήταν η χαμένη κόρη της! Επίσης, άναυδη έμεινε μία νύφη στις ΗΠΑ την πρώτη νύχτα του γάμου της καθώς αιτία ήταν αυτό που είδε όταν βρέθηκε στο κρεβάτι με τον αγαπημένο της.

Το σημάδι στη νύφη που «έδειξε» την αλήθεια

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην πόλη Σούζου, στις 31 Μαρτίου. Η γυναίκα αναγνώρισε την κόρη της, με την οποία είχε χωριστεί πριν 20 χρόνια, από ένα εκ γενετής σημάδι στο χέρι της, λίγη ώρα πριν την τελετή του γάμου. Όπως αναφέρουν οι Time News Now, μητέρα και κόρη μετά την αποκάλυψη έκλαιγαν συγκινημένες και δεν μπορούσαν να πιστέψουν το απίστευτο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα.

Η μητέρα παρατήρησε το σημάδι στο χέρι της νύφης και ρώτησε τους γονείς της εάν ήταν υιοθετημένη. Εκείνοι εξεπλάγησαν από την ερώτηση, ενώ η συνέχεια είναι συγκινητική. Οι θετοί γονείς της νύφης εξήγησαν πως την είχαν βρει στην άκρη του δρόμου πριν από 20 χρόνια και αργότερα ξεκίνησαν τις απαραίτητες ενέργειες της υιοθεσίας της. Όλα αυτά τα χρόνια η μητέρα έψαχνε τη χαμένη κόρη της, αλλά όλες οι προσπάθειές της ήταν άκαρπες.

Οικογενειακό δράμα σε γάμο με την ανακάλυψη-σοκ της μάνας για τη νύφη ενώ πάντρευε τον γιο της

Ο γάμος έγινε κανονικά

Η νεαρή κοπέλα όταν έμαθε την ιστορία ξέσπασε σε κλάματα, χαρακτηρίζοντας τη στιγμή της συνάντησης με τη βιολογική της μητέρα ως την «πιο ευτυχισμένη ακόμη και από την ίδια την ημέρα του γάμου της».

Μάλιστα, ο γάμος του, έκπληκτου από τις ανατροπές της ζωής, ζευγαριού έγινε κανονικά. Ο λόγος; Η μητέρα αποκάλυψε πως δεν είναι βιολογικό της παιδί και πως τον υιοθέτησε, όταν πια είχε χάσει τις ελπίδες της πως θα έβρισκε τη χαμένη της κόρη. Άρα, από τη στιγμή που δεν είχαν μεταξύ τους καμία συγγένεια, παντρεύτηκαν κανονικά, σε μια ημέρα που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share