Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

Σάλος σε γάμο: Η αδελφή της νύφης κατέστρεψε το γλέντι - Η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού

«Έχουμε ακούσει αρκετά για την αδερφή μου για μια μέρα, έχω βαρεθεί λίγο»

3 Οκτωβρίου 2023 13:54
Σάλος σε γάμο: Η αδελφή της νύφης κατέστρεψε το γλέντι - Η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το γλέντι του γάμου δεν εξελίχθηκε καλά για ένα ζευγάρι νεόνυμφων στις ΗΠΑ, όταν η κουμπάρα και μεγάλη αδελφή της νύφης, αποκάλυψε πως οι νιόπαντροι περιμένουν το πρώτο τους μωρό. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την ανακάλυψη-σοκ της μάνας για τη νύφη ενώ πάντρευε τον γιο της.

Την αποκάλυψη την έκανε κατά την διάρκεια του λόγου που έβγαζε και τα κίνητρά της δεν ήταν αγαθά. Τα όσα έγιναν εξιστόρησε μία καλεσμένη, στο Reddit. Η καλεσμένη ισχυρίστηκε πως ο γάμος έγινε τον Ιούνιο και ήταν καλεσμένη από την πλευρά του γαμπρού.

Όπως αναφέρει ο γάμος ξεκίνησε καλά, αν και είχε ακουστεί πως στο πάρτι που είχε διοργανωθεί για την νύφη, υπήρξε κάποιο δράμα με την αδελφή της και κουμπάρα της. Όμως όλα χάλασαν όταν η κουμπάρα δεν άντεξε να μην είναι το επίκεντρο της προσοχής, κατά τη διάρκεια του γάμου της μικρότερης αδερφής της και όταν ήρθε η ώρα να βγάλει τον δικό της λόγο έριξε την βόμβα της μυστικής εγκυμοσύνης, την οποία το ζευγάρι δεν είχε πει ακόμα ούτε στους γονείς του.

Η κουμπάρα φέρεται να ξεκίνησε την ομιλία λέγοντας: «Έχουμε ακούσει αρκετά για την αδερφή μου για μια μέρα, έχω βαρεθεί λίγο». Ενώ τελείωσε τον λόγο της, αναφέροντας: «Ανυπομονώ να συναντήσω την μικρή».

Οι χρήστες της εφαρμογής που διάβασαν την ιστορία τρομοκρατήθηκαν από την εγωιστική συμπεριφορά της γυναίκας, αν και πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί η νύφη της εμπιστεύτηκε τα νέα εξαρχής.

Η καλεσμένη περιγράφει πως όταν η κουμπάρα έκανε την αποκάλυψη, επικράτησε σιωπή στο γλέντι και εξήγησε πως η νύφη ήταν μόλις έξι εβδομάδων έγκυος και μόνο στην αδελφή της το είχε πει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share