Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

Nοσοκόμες επέμεναν ότι η μητέρα έπρεπε να ρίξει τα δίδυμά μωράκια της - Όταν όμως είδαν αυτό στο κινητό της έπαθαν σοκ (Video)

Σοκαριστική ιστορία

20 Σεπτεμβρίου 2023 22:08
Nοσοκόμες επέμεναν ότι η μητέρα έπρεπε να ρίξει τα δίδυμά μωράκια της - Όταν όμως είδαν αυτό στο κινητό της έπαθαν σοκ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι νοσοκόμες επέμεναν ότι η μητέρα έπρεπε να ρίξει τα δίδυμα μωράκια της, όταν όμως είδαν αυτό στο κινητό της έπαθαν πραγματικά σοκ. Επίσης, ένας άνδρας είπε στη γυναίκα του ότι πρέπει να δώσουν το σκύλο γιατί φοβόταν για το μωρό, όμως άλλαξε γνώμη με την πρωτόγνωρη συμπεριφορά του

Τα σιαμαία δίδυμα είναι ανάμεσα στις πιο σπάνιες εγκυμοσύνες, μια ανωμαλία θέτει υψηλό τον κίνδυνο αποβολής. Το ότι η Michelle κυοφόρησε τον Conner και τον Carter μέχρι το τέλος ήταν ένα θαύμα από μόνο του.

Όταν ήταν 5 μηνών υποβλήθηκαν σε 12ωρη επέμβαση για να χωρίσουν τα σώματά τους για πρώτη φορά. Στην επέμβαση συμμετείχε μια ομάδα 17 άρτια εκπαιδευμένων παιδιάτρων (μπλε για τον Carter, πράσινο για τον Conner και λευκό το χειρουργικό προσωπικό). Το χειρουργείο ξεκίνησε στις 7:11 το πρωί. Η επέμβαση του Conner τελείωσε στις 6:29 το απόγευμα και του Carter στις 6:47, και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο PICU.

Στο παρακάτω βίντεο, η επιτυχημένη επέμβαση συνοδεύεται από αγκαλιές, επευφημίες και πολλά δάκρυα από το ιατρικό προσωπικό και τα μέλη της οικογένειας. Όταν ήταν 9 μηνών, ο Conner και ο Carter μπορούσαν επιτέλους να επισκεφτούν ο ένας τον άλλο σαν ξεχωριστοί δίδυμοι και να επανακτήσουν τον αδερφικό τους δεσμό.

18χρονη έγκυος γέννησε μετά από 4 ώρες τοκετού - Μόλις οι γιατροί είδαν το στόμα του μωρού έπαθαν σοκ!

Όταν αυτή η 18χρονη έγκυος πήγε στο μαιευτήριο για να γεννήσει δεν περίμενε πως το μωρό της θα αφήσει άφωνους ακόμη και τους γιατρούς. Αυτή είναι μια ακόμη ιστορία με ένα μωρό που γίνεται viral, δείτε εδώ ένα ακόμη μωρό χωρίς ιατρικό προηγούμενο.

Με ολόκληρο το δόντι του γεννήθηκε ένα μωράκι στη Βρετανία, προκαλώντας έκπληξη στη μητέρα του αλλά και στους γιατρούς. Το περιστατικό κρίνεται εξαιρετικά σπάνιο καθώς μόλις ένα στα 1.000 μωρά γεννιούνται με το επονομαζόμενο «γενέθλιο» δόντι. Υπάρχουν κι αυτοί πάντως που λένε ότι δεν είναι και τόσο σπάνιο να γεννηθεί παιδί με το δόντι του σχηματισμένο.

Το μωρό γεννήθηκε υγιέστατο μετά από φυσιολογική εγκυμοσύνη και τοκετό διάρκειας τεσσάρων ωρών. Οι μαίες όμως παρατήρησαν κάτι ασυνήθιστο στο κοριτσάκι, αφού μόλις άνοιξε το στόμα του φάνηκε ένα δόντι. Πάντως, οι γιατροί το βγάζουν αυτό το δόντι.

Υπάρχουν, ωστόσο, τρεις λόγοι για τους οποίος αποφασίζεται να αφαιρεθεί αυτό το δόντι – ή τα παραπάνω με τα οποία μπορεί να γεννηθεί ένα μωρό. Ο πρώτος είναι ότι μπορεί να εμποδίζει την αναπνοή του βρέφους, ο δεύτερος ότι αν βγει μόνο του, μπορεί να καταλήξει στα πνευμόνια του και ο τρίτος ότι μπορεί να προκαλέσει τραύμα στο στήθος της μητέρας κατά τον θηλασμό.

Η 18χρονη Μπέθανι, πάντως, είχε ήδη αποφασίσει να ταΐζει με μπουκάλι το μωρό της. Η 18χρονη μητέρα του δήλωσε πως «δεν είχα καταλάβει ότι ήμουν έγκυος μέχρι που έγινα έξι ή επτά μηνών, οπότε όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα, όταν άρχισε να φαίνεται».

Δόντι μωρού

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share