Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

Κοίταξαν τη φωτογραφία του γάμου τους και «έμειναν» - Πίσω από νύφη και γαμπρό κρυβόταν κάτι σοκαριστικό!

Δεν ήταν μόνοι...

20 Σεπτεμβρίου 2023 18:36
Κοίταξαν τη φωτογραφία του γάμου τους και «έμειναν» - Πίσω από νύφη και γαμπρό κρυβόταν κάτι σοκαριστικό!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Αυτό το ζευγάρι ενώ κοίταγε τις φωτογραφίες από το γάμο του, ανακάλυψαν κάτι που τους "έκοψε το αίμα". Συγκεκριμένα, πίσω από μια φωτογραφία κρυβόταν κάτι που δεν είχαν πάρει χαμπάρι...

Αυτό το νιόπαντρο ζευγάρι δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αγαπημένη τους φωτογραφία γάμου, θέλοντας να μοιραστούν την ευτυχία τους. Αλλά σύντομα παρατήρησαν κάτι παράξενο στη φωτογραφία, κάτι που συνέβη και σε ένα άλλο ζευγάρι, όταν είδαν αυτή εδώ με τα παρανυφάκια.

Δεν ήταν μόνοι στη φωτογραφία. Όταν κοίταξαν πιο προσεκτικά, είδαν ένα πρόσωπο να ξεπροβάλλει ανάμεσά στα κεφάλια τους. Κάποιος τους έκανε φάρσα; Ή είναι κάτι πιο ανατριχιαστικό;

Ρίξτε μια ματιά:

Φωτογραφία νιόπαντρου ζευγαριού
Φωτογραφία νιόπαντρου ζευγαριού

Ο γαμπρός, ο Κέβιν Μάθιου Ντένις, δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Reddit με τη λεζάντα: «Η αγαπημένη μας φωτογραφία του γάμου…Μέχρι που είδαμε τι είναι ανάμεσά μας…Ακόμα δε ξέρουμε τι ήταν.» Οι χρήστες σχολίασαν ότι έμοιαζε με το Γκόλουμ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Το νιόπαντρο ζευγάρι άρχισε να ρωτάει τους καλεσμένους αν θυμούνται κάποιον να κρύβεται πίσω τους κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

Η αδερφή της νύφης είπε ότι ίσως θα μπορούσε να είναι εκείνη την ώρα που περνούσε πίσω τους κατά λάθος. Ωστόσο, ο γαμπρός είναι πιο σκεπτικός.

Κάποιοι πρότειναν ότι θα μπορούσε το πρόσωπο του αγέννητου παιδιού τους ή κάποιο σημάδι κακού. Ό,τι και να ήταν, το μόνο σίγουρο είναι κατέστρεψε μια τέλεια στιγμή και όλοι ασχολούνταν με τι ακριβώς είναι αυτό.

Κάποιος χρήστης προθυμοποιήθηκε να κάνει Photoshop και να αφαιρέσει το πρόσωπο από το φόντο.Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι δεν έχει ανακαλύψει τι ήταν τελικά στη φωτογραφία τους. Όλοι οι καλεσμένοι αρνούνται ότι ήταν πίσω τους ή ότι ήταν κάποια φάρσα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share