Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα για να καταγράψει φαντάσματα - Αντ' αυτού αντίκρυσε τον γιο του να κάνει...

Δεν πίστευε στα μάτια του!

9 Ιουνίου 2023 10:56
Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα για να καταγράψει φαντάσματα - Αντ' αυτού αντίκρυσε τον γιο του να κάνει...
Από Κυριάκος Μελλίδης

Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα για να βρει τα φαντάσματα στο σπίτι, και αντί για αυτό κατέγραψε κάτι ακόμα πιο σοκαριστικό.

Ένας άντρας από την Λάρισα αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο ίδιο του το σπίτι, γιατί πίστευε ότι ήταν στοιχειωμένο και ότι είχε καταληφθεί από… φαντάσματα! Όταν επέστρεψε από τη δουλειά του για να δει τι είχε καταγράψει η κάμερα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Αντί για… αέρινες υπερφυσικές υπάρξεις, σαν αυτές που θα δείτε εδώ, ανακάλυψε ότι η επί 11 χρόνια σύντροφός του είχε ερωτικές σχέσεις με τον ανήλικο γιο του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η 28χρονη γυναίκα δήλωσε ένοχη για σύναψη ερωτικής σχέσης με ανήλικο, υποστηρίζοντας όμως ότι δε γνώριζε ότι τα 16 έτη ήταν κάτω από το νόμιμο όριο για συγκατάθεση σε ερωτική επαφή.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ακούστηκε ότι η σχέση της 28χρονης με τον 16χρονο γιο του επί 11 χρόνια συντρόφου της ξεκίνησε όταν μια μέρα πήγε στο δωμάτιό του για να συζητήσουν για τα μαθήματα οδήγησης που θα έκανε.

Η συζήτηση μετατράπηκε σε φλερτ, πειράγματα, προχώρησε στα φιλιά και τα χάδια και κατέληξε σε ολοκληρωμένη σ@ξουαλική επαφή.

Μάλιστα, οι δυο τους συναντήθηκαν κι άλλες φορές σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου έκαναν έρωτα. Όταν ο πατέρας του παιδιού είδε το βίντεο, ζήτησε εξηγήσεις από τη σύντροφό του, η οποία τότε του είπε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και ότι η κατάσταση δεν είχε προχωρήσει πέρα από το στάδιο του αγγίγματος. Όμως ο γιος του τού είπε μια διαφορετική ιστορία. Ο πατέρας στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη.

Έβαλαν κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη - Αυτό που είδαν ξεπερνά κάθε φαντασία... (Video)

Ένα κινηματογραφικό συνεργείο έβαλε κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη. Αυτό που είδαν τους άφησε με το στόμα ανοικτό! Συγκεκριμένα, ένα κινηματογραφικό συνεργείο επισκέφτηκε την Tony στο διαμέρισμά της για να καταγράψει τη ζωή της 98χρονης. Δεν έχει πολλές συναναστροφές με την άμεση οικογένειά της, και τον περισσότερο καιρό είναι μόνη.

«Δεν με πειράζει. Τι θα κάνω; Που θα πάω; Είμαι μόνη μου», απαντάει η Tony όταν το συνεργείο τη ρωτά για τις συνθήκες ζωής της. Ο μεγαλύτερος αγώνας της είναι να περνά η ώρα χωρίς να βαριέται τελείως. . Επίσης, ένας 33χρονος έβαλε κρυφή κάμερα γιατί πίστευε πως το σπίτι του ήταν στοιχειωμένο. Τελικά κατέγραψε τη σύντροφό του να...

«Ξέρετε τι κάνω; Μη γελάσετε», εξηγεί η Tony. «Παίρνω την άχρηστη αλληλογραφία και την ανοίγω. Αφού την ανοίξω, την κόβω σε μικρά κομμάτια και τη βάζω σε μια σακούλα και μετά στα σκουπίδια.» Μετά κρυφογελάει πριν παραδεχτεί: «Πρέπει να κάνω κάτι, αλλιώς θα τρελαθώ». Κάποιος πρέπει να της δείξει το Facebook.

Δείτε το βίντεο και σχολιάστε:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share