Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Ούτε αυτός πίστευε στα φαντάσματα - Όταν είδε τι έγραψε η κρυφή κάμερα ανατρίχιασε (Video)

Σοκαριστικό

23 Μαΐου 2020 08:15
Ούτε αυτός πίστευε στα φαντάσματα - Όταν είδε τι έγραψε η κρυφή κάμερα ανατρίχιασε (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Έπρεπε να δει το περιεχόμενο του βίντεο που κατέγραψε κρυφή κάμερα για να πειστεί πως υπάρχουν φαντάσματα. Ενώ, μια 14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι και δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται ο πατέρα της να κάνει κάτι το αποτρόπαιο

Είναι γεγονός ότι ακόμα κι εσείς μπορεί να αισθανθείτε άβολα και να μπείτε στη διαδικασία του προβληματισμού, παρακολουθώντας το.

Λίγο πριν σερβίρει το λουκάνικο η υπάλληλος εστιατορίου η κάμερα την καταγράφει να κάνει κάτι που θα σας κοκαλώσει

Θα σοκαριστείτε πραγματικά με το περιστατικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε γνωστό εστιατόριο, αφού η σερβιτόρα του μαγαζιού έκανε κάτι πολύ σιχαμένο πριν αφήσει το πιάτο με το λουκάνικο στον πελάτη που το είχε παραγγείλει.

Ωστόσο να πούμε ότι αυτή δεν είναι η μόνη κακή στιγμή που συμβαίνει σε κουζίνα εστιατορίου, αφού πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τραγικές εικόνες βρωμιάς και χάους σε γνωστό μαγαζί.

Η συγκεκριμένη κοπέλα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα λουκάνικο σαν ''ταμπόν'' πριν το βάλει πίσω στο πιάτο με λίγη κέτσαπ και το πάει στον πελάτη. Φαίνεται επίσης να κοιτάει τριγύρω για να σιγουρέψει πως κανείς δεν την έχει δει.

Προφανώς κανείς δεν είχε καταλάβει στην δουλειά της ότι εκείνη αντιμετωπίζει κάποιο ψυχικό πρόβλημα για να κάνει με τέτοια αηδιαστική πράξη με αποτέλεσμα να μην υποψιαστεί κανείς το παραμικρό.

Αλλά ακόμα και έτσι, αυτό δεν δικαιολογεί σίγουρα αυτό που έκανε στον άνθρωπο που επρόκειτο να το φάει.

Δυστυχώς, δεν αναφέρεται η ταυτότητα της σερβιτόρας ή το όνομα του εστιατορίου, οπότε δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι!

Δείτε την σοκαριστική φωτογραφία:

σερβιτόρα στην κουζίνα

Αηδία: Κρυφή κάμερα καταγράφει μάγειρα γνωστού εστιατορίου να φτύνει πάνω σε φαγητό

Απίστευτο βίντεο τραβήχτηκε από μια κρυφή κάμερα η οποία ήταν τοποθετημένη στην κουζίνα γνωστού εστιατορίου.

Το θέαμα προκάλεσε αηδία σε όσους το είδαν αφού φαίνεται ξεκάθαρα πως ο μάγειρας φτύνει πάνω από την κατσαρόλα στην οποία είχε μέσα φαγητό που επρόκειτο να σερβιριστεί.

Οι πελάτες ωστόσο έγιναν έξαλλοι όταν ανακάλυψαν τον συγκεκριμένο μάγειρα που έφτυσε το φαγητό του εστιατορίου στο Xi'an της Κίνας.

Το απαράδεκτο βίντεο στο οποίο φαίνεται ο αηδιαστικός υπάλληλος της κουζίνας να κάνει την συγκεκριμένη κίνηση ενώ μαγειρεύει έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, όπως είχε κάνει τις προάλλες και το περιστατικό με αυτή την έγκυο γυναίκα που την έδιωξαν από εστιατόριο.

Το εστιατόριο όπως είναι επόμενο έκλεισε προσωρινά και εξέφρασε δημόσια συγγνώμη.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο από τη Νew York Post:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share