Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οικογενειακή φωτογραφία μετατράπησε σε εφιάλτης - Όταν η 38χρονη γυναίκα του την παρατήρησε καλύτερα υπέβαλε αμέσως αίτηση διαζυγίου

Ανατριχιαστική ιστορία

5 Ιουνίου 2023 14:33
Οικογενειακή φωτογραφία μετατράπησε σε εφιάλτης - Όταν η 38χρονη γυναίκα του την παρατήρησε καλύτερα υπέβαλε αμέσως αίτηση διαζυγίου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με την πρώτη ματιά, μπορεί να πιστεύουμε ότι μοιάζει με μία συνηθισμένη οικογενειακή φωτογραφία, αλλά δεν είναι. Γιατί όταν η σύζυγος την παρατηρεί καλύτερα, ζητά αμέσως διαζύγιο.

Ποτέ δεν σκέφτηκε ότι μια κανονική οικογενειακή φωτογραφία θα μπορούσε να μετατραπεί σε εφιάλτη. Όταν έφτασε στο σπίτι και είδε τις φωτογραφίες που τράβηξαν μαζί, συνέβη κάτι που δεν περίμενε ποτέ.

Προσπάθησε να κάνει ζουμ και να δει καθαρά το χέρι του συζύγου της, όπου βρήκε κάτι μυστηριώδες. Δεν περίμενε να αποκαλυφθεί αυτή η εξαιρετική ιστορία. Σκέφτηκε, όλα αυτά δεν μπορούν να συμβούν, έτσι δεν είναι; Παράλληλα, μία κοπέλα θελε να στείλει μία προκλητική selfie στο αγόρι της, μόλις είδε όμως ποιος κρυβόταν στο σαλόνι, της σηκώθηκε η τρίχα!

Ερωτευμένοι

Η Susan (38) και ο John (45) είναι μαζί από το κολέγιο. Αυτό είναι το είδος του ζευγαριού που θα φανταζόσασταν να μένουν μαζί για το υπόλοιπο της ζωής τους επειδή άρχισαν να βγαίνουν στο κολέγιο.

Έχουν μια καλή ζωή, αρκετά ευτυχισμένοι και τέλειοι, ας πούμε. απολαμβάνουν μια καλή δουλειά, ένα καλό σπίτι και δύο χαριτωμένα παιδιά. Δυστυχώς, αυτό δεν ήταν αρκετό για τον John.

Τι συμβαίνει στα παρασκήνια;

Όλα ξεκίνησαν όταν, την ημέρα της οικογενειακής τους φωτογραφίας, η Σούζαν είχε ανακαλύψει ότι ο σύζυγός της κρατούσε ένα μεγάλο μυστικό για χρόνια, αλλά ένα μικρό λάθος είχε κάνει τα πάντα να διαρρεύσουν και να εκτεθούν.

Εκείνη την εποχή, η Σούζαν ήταν ακόμα αφελής και ήθελε απλώς να απολαύσει τη ζωή της. Πίστευε πραγματικά ότι είχε τη ζωή που ήθελε. Για να το γιορτάσει, αποφάσισε να οργανώσει τη βραδιά για μια οικογενειακή φωτογράφηση.

Ιδιαίτερη στιγμή

Σε τέτοιες στιγμές η ζωή του φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο και νιώθει μια υπέροχη ευτυχία. Η Σούζαν πίστευε ότι θα κρατούσε για πάντα.

Μια τέλεια μέρα

Ήταν μια όμορφη και ηλιόλουστη φθινοπωρινή μέρα. Τα φύλλα στα δέντρα αρχίζουν σιγά σιγά να μαραίνονται, αλλά ο καιρός είναι ακόμα ζεστός. Ωστόσο, ο Γιάννης δεν φαινόταν να απολαμβάνει τον όμορφο καιρό.

Ενώ περίμενε να φτάσει ο φωτογράφος, έψαχνε ανήσυχα τα ρούχα του. Η Σούζαν το θεώρησε περίεργο, αλλά αποφάσισε να μην τον ρωτήσει τίποτα. Ήξερε επίσης ότι στον Τζον δεν άρεσε να τον φωτογραφίζουν.

Δεν του αρέσει να βγάζει φωτογραφίες

Πραγματικά δεν του αρέσει να τον φωτογραφίζουν και αφού υπάρχουν φωτογράφοι εκεί, μπορεί να νιώθει άβολα και να συμπεριφέρεται περίεργα. Όταν όμως τους πλησίασε ο φωτογράφος, ο Τζον συνέχισε να χλωμιάζει…

Ο φωτογράφος χαιρέτησε θερμά την οικογένειά του. Έχει επισκεφτεί τη Σούζαν και τον Τζον πολλές φορές και η οικογένειά του χρησιμοποιεί πάντα τις υπηρεσίες της εταιρείας φωτογράφων. Όμως, ξαφνικά, ο Γιάννης δεν ξέρει πώς να φερθεί κανονικά. Συνέχισε να είναι ανήσυχος.

Αίσθημα ανησυχίας

Με ένα νευρικό χαμόγελο στα χείλη, ο Τζον κοίταξε την κάμερα. Θέλει να κάνει την οικογένειά του ευτυχισμένη τραβώντας τους αυτή την όμορφη οικογενειακή φωτογραφία.

Όμως κατά βάθος ήταν συντετριμμένος. Το μυστικό αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία. Την επόμενη μέρα, όταν η Σούζαν λαμβάνει μια οικογενειακή φωτογραφία στο email, ανυπομονεί να τη δει.

Οπως αναμενόταν

Εκείνη την ημέρα, οδήγησε στο σπίτι γεμάτος ελπίδα. Όταν έφτασε στο σπίτι, άνοιξε το laptop του και άνοιξε ένα αρχείο εικόνας. Τους κοίταξε έναν έναν. Αυτός ο φωτογράφος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Εκτακτος!

Όμως μια από τις φωτογραφίες τον είχε μπερδέψει. Αυτή είναι μια φωτογραφία τους μαζί. Ο σύζυγός της χαμογέλασε στην κάμερα και έδειχνε άβολα. Αναρωτήθηκε γιατί ήταν τόσο νευρικός εκείνη τη μέρα.

Παράξενο θέαμα

Ξαφνικά όμως θυμήθηκε κάτι. Θυμήθηκε το παράξενο βλέμμα που έριξε ο Τζον στον φωτογράφο και πώς ο Τζον ίδρωνε πριν τραβήξει τη φωτογραφία.

Η Σούζαν τρελάθηκε και κάλυψε το στόμα της με το χέρι της. Αυτό δεν είναι αλήθεια! Σιγά-σιγά έκανε ζουμ στο χέρι του συζύγου της. Δυστυχώς, αυτό επιβεβαίωσε αυτό που η Σούζαν υποψιαζόταν εδώ και πολύ καιρό.

Η αλήθεια

Ο άντρας της είναι ερωτευμένος με άλλον! Το δαχτυλίδι στο δάχτυλό του δεν ήταν η βέρα του με τη Σούζαν, αλλά ένα δαχτυλίδι δώρο από την παιδική του φίλη. Αυτό επιβεβαιώνει επίσης την εικασία του.

Με τα χρόνια, η Σούζαν αισθανόταν ότι ο Τζον είχε ερωτευτεί το αγόρι της στο γυμνάσιο και ότι της άρεσε πολύ. Ταραγμένη, η Σούζαν έκλεισε τον υπολογιστή της και κοίταξε την απόσταση για πολλή ώρα. Τότε ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι όλα είχαν νόημα…

Αντιμετώπιση

Η Σούζαν αποφάσισε να έρθει αντιμέτωπη με τον σύζυγό της και να του πει τη γνώμη της γιατί πίστευε ότι ήταν καλύτερο για τη σχέση τους. Όταν ο άντρας της γύρισε από τη δουλειά, η Σούζαν τον περίμενε στο σαλόνι.

Η Σούζαν ζήτησε από τους γείτονές της να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ μιλάνε. Δεν ήθελε τον γιο του στο σπίτι σε περίπτωση που τσακωθούν πολύ. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά.

Ο Γιάννης ξέρει ήδη

Όταν ο Τζον την είδε να κάθεται στον καναπέ, ήξερε τι τον περίμενε και ήξερε ότι η Σούζαν τα είχε καταλάβει όλα. Κάθισε απέναντί ​​της και αναστέναξε βαθιά. Τότε ο Γιάννης τα είπε όλα…

Ο Τζον πάλεψε με την ομοφυλοφιλία όλη του τη ζωή και φοβάται να το πει στη γυναίκα του. Αλλά, προς έκπληξη της Σούζαν, δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν και άλλα πράγματα.

Οικογενειακή φωτογραφία μετατράπησε σε εφιάλτης καθώς όταν η 38χρονη γυναίκα του την παρατήρησε καλύτερα υπέβαλε αμέσως αίτηση διαζυγίου

Ο άνθρωπος είναι ο φωτογράφος!

Ο Τζον άρχισε να λέει στη Σούζαν τα πάντα και είπε ότι ο όμορφος φωτογράφος τον είχε επισκεφτεί πολλές φορές. Αποδείχτηκαν κάτι παραπάνω από φίλοι.

Μάλιστα, η σχέση του με τον φωτογράφο κρατούσε εδώ και καιρό. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ο John εξεπλάγη όταν είδε τον φωτογράφο εκείνη την ημέρα.

Δύσκολο να το πιστέψω

Η Σούζαν δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε. Τα λόγια του συζύγου της, του ατόμου που νόμιζε ότι γνώριζε, δεν θα μπορούσαν να είναι αληθινά. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχτεί κανείς!

Η ζωή που πίστευε ότι ήταν τέλεια άλλαξε ξαφνικά απροσδόκητα. Όμως, εκείνη αντέδρασε πολύ διαφορετικά μαζί του, κάτι που εξέπληξε τον Τζον.

Έκλαιγε

Όταν ο Τζον τελείωσε την ιστορία του, ένιωθε πιο ελεύθερος γιατί δεν ήταν πλέον υπεύθυνος για όλα μόνος του. Στη συνέχεια, κάθισε και έκλαψε με τη Σούζαν στον καναπέ, βάζοντας το χέρι του στο γόνατο της Σούζαν.

Με ένα θλιμμένο χαμόγελο στα χείλη, κοίταξε τον άντρα της. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε, αλλά με κάποιο τρόπο, προσπάθησε να είναι στη θέση του συζύγου της. Ήθελε να προσπαθήσει να καταλάβει την κατάστασή του.

Συγχωρώ

Η Σούζαν δεν είχε πει λέξη από τότε που ο Τζον είχε αρχίσει να αποκαλύπτει το μυστικό του. Η Σούζαν άκουσε με προσήλωση την ιστορία του Τζον, και όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει η Σούζαν, ο Τζον έμεινε σιωπηλός για πολλή ώρα.

Τελικά η Σούζαν πήρε μια βαθιά ανάσα και άρχισε να μιλά στον άντρα της. «Εντάξει, αγάπη μου», είπε απαλά καθώς κοίταξε στα μάτια τον Τζον. Ο Τζον εξεπλάγη όταν η Σούζαν συνέχισε: «Σε συγχωρώ».

Καταλαβαίνουν

Στην αρχή η Σούζαν θεώρησε ότι ήταν άδικο μαζί της. Σκέφτηκε να ρωτήσει τον Τζον όλη την αλήθεια. Ήθελε να μάθει όλη την ιστορία από τον Τζον. Ωστόσο, η Σούζαν δεν τον ενόχλησε μέχρι που σταμάτησε να μιλάει.

Η Σούζαν απάντησε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε να φανταστούμε όταν ανταποκρινόταν σε μια τέτοια κατάσταση. Πρώτα, προσπαθεί να καταλάβει τα συναισθήματα του συζύγου της και μετά προσπαθεί να μπει στη θέση του.

Τον αγαπώ

Αν και ο Τζον ήταν άπιστος και της έλεγε ψέματα για τη σεξουαλικότητά του για χρόνια, η Σούζαν αγαπά τον άντρα της και θέλει να τον κάνει ευτυχισμένο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για αυτόν.

Αντί να αρχίσει να τον κατηγορεί για την κατάστασή τους, η Σούζαν προσπάθησε να καταλάβει ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο να βρεθείς σε μια κατάσταση παρόμοια με εκείνη του Τζον εκείνη την εποχή.

Λύση

Αφού οι δυο τους τελείωσαν τη συζήτηση, αναζήτησαν και οι δύο λύση. Έτσι, συμφώνησαν και οι δύο να υποβάλουν αίτηση διαζυγίου και να βρουν άλλο παρένθετο. Αλλά ένα πράγμα παραμένει το ίδιο: και οι δύο θα δώσουν αγάπη άνευ όρων στα παιδιά τους.

Αν και η σχέση τους ήταν αρχικά ρομαντική, έχουν επίσης μια άρρηκτη φιλία, και το πιο σημαντικό, δεν έχουν μόνο όμορφες αναμνήσεις μαζί, αλλά και μια ευτυχισμένη οικογένεια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share