Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ήθελε να στείλει μία προκλητική selfie στο αγόρι της. Μόλις είδε όμως ποιος κρυβόταν στο σαλόνι, της σηκώθηκε η τρίχα!

Απίστευτο!

30 Μαΐου 2023 15:21
Ήθελε να στείλει μία προκλητική selfie στο αγόρι της. Μόλις είδε όμως ποιος κρυβόταν στο σαλόνι, της σηκώθηκε η τρίχα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ήταν ένα εντελώς φυσιολογικό και ίσως λίγο μοναχικό βράδυ. Αυτή η φοιτήτρια από την Γερμανία αποφάσισε να στείλει στον φίλο της μία αρκετά αποκαλυπτική selfie.

Αυτό που συνέβη όμως είναι ανατριχιαστικό!

Η 28χρονη Meelah Adams από την Κολωνία της Γερμανίας έφτιαξε μια πολύ τρομακτική ταινία μικρού μήκους, με ελάχιστα χρήματα! Το έκανε στα πλαίσια της διατριβής της πάνω στα social media και με μεγάλη επιτυχία: 9 εκατομμύρια άνθρωποι το έχουν ήδη δει!

Δείτε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας για να τους τρομάξετε!

Σήκωσε μία φωτογραφία στο διαδίκτυο και τα σχόλια πήραν φωτιά. Προσέξτε τι πιάνει και θα καταλάβετε!

Είναι εύκολο να βάλεις ένα μαγιό και να αρχίζεις να κατακρίνεις ξεχωριστά κάθε κομμάτι του σώματός σου – ακόμα και αν έχεις πολύ αυτοπεποίθηση, όπως η Demi Lovato. Το Σάββατο, η 23χρονη ανάρτησε μία selfie που φορούσε μπικίνι και τσιμπούσε την κοιλιά της, για να δείξει το πόσο αγαπάει το σώμα της – ακόμα και με τις ατέλειές του. Παράλληλα δείτε άλλη μια περίεργη ιστορία με μια κοπέλα που όταν ανέβασε φωτογραφία στο διαδίκτυο την έκραξαν για τα καλά.

“Το σώμα μου δεν είναι τέλειο. Δεν είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και δεν με πειράζει.”

Επίσης ανέβασε και μια φωτογραφία από το κάτω μισό της, βάζοντας λεζάντα, ‘καμπύλες’.

Από γuμνές φωτογραφίσεις, μέχρι το ότι μίλησε ανοιχτά για την μάχη της με διατροφικές διαταραχές, η Lovato έχει ανά καιρούς δώσει πραγματικές μάχες για να δείξει πως πρέπει να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας.

“Ανεξάρτητα από όσα λέει η κοινωνία τη σήμερον ημέρα… Δεν χρειάζεται να έχεις κενό στους μηρούς για να είσαι όμορφη. Είναι δυνατό να αγαπάς το σώμα σου όπως ακριβώς είναι. ”

Χάρη στη Demi, ίσως έχει έρθει ο καιρός να πούμε αντίο στους φόβους που έχουμε για το μαγιό.

Δημοσίευσε μία φωτογραφία της κόρης της και 2 λεπτά αργότερα ήταν νεκρή… Πρέπει να το δείτε όλοι

Viral: Πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη δει αυτό το βίντεο, αλλά είναι κάτι που αφορά ΟΛΟ τον πλανήτη καθώς αυτό το μήνυμα μπορεί να σώσει ζωές.

Το να χρησιμοποιείς το κινητό σου κατά τη διάρκεια της οδήγησης είναι σαν εκείνα τα μικρά, άτακτα πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις, αλλά δε μπορείς να αντισταθείς. Δυστυχώς ζούμε σε μία εποχή που για να νιώθεις “ζωντανός” πρέπει να είσαι συνεχώς online…

Στην τελική όσο σίγουροι κι αν είστε για τις ικανότητές σας στο multitasking, δεν πρέπει ΠΟΤΕ να χρησιμοποιείτε το κινητό όταν οδηγείτε. Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα όπως αυτό εδώ, λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για το μοιραίο.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share