Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της ανακάλυψε κάτι πολύ απροσδόκητο - Το μεγάλο μυστικό που κρατούσε κρυφό για πάνω από 60 χρόνια

Σοκαριστική ιστορία

4 Ιουνίου 2023 12:12
Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της ανακάλυψε κάτι πολύ απροσδόκητο - Το μεγάλο μυστικό που κρατούσε κρυφό για πάνω από 60 χρόνια
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της Audrey Phillips, Glyndwyr, ανακάλυψε κάτι πολύ απροσδόκητο. Ο σύζυγός της της είχε κρατήσει ένα μεγάλο μυστικό για πάνω από 60 χρόνια.

Σε μια στιγμή, έμαθε κάτι για τον σύζυγό της που δεν του φαινόταν καθόλου, και δεν ήταν σίγουρη πια τι να πιστέψει. Πραγματικά πίστευε ότι γνώριζε τον σύζυγό της κατά καιρούς, αλλά έκανε λάθος...

Διαβάστε επίσης: Εκατομμυριούχος διώχνει τη σύζυγο και το παιδί τους από το σπίτι - Όλοι μένουν με "ανοιχτό το στόμα" όταν μαθαίνουν τον λόγο

Καθαρισμός γραφείου

Η Audrey καθάριζε το γραφείο του συζύγου της όταν συνάντησε το συρτάρι του. Είχε πεθάνει πριν από τρία χρόνια, αλλά εκείνη μόλις τώρα είχε βρει το θάρρος να πάει στο ιδιωτικό του δωμάτιο.

Πάντα της ζητούσε να μην μπει ποτέ σε αυτό το δωμάτιο, αλλά δεν είχε άλλη επιλογή τώρα. Ήθελε να καθαρίσει τα πράγματά του.

Το συρτάρι

Καθώς κοίταξε μέσα από το συρτάρι, η Aubrey παρατήρησε περίεργα έγγραφα. Δεν έμοιαζαν ότι ανήκαν στον άντρα της, τουλάχιστον με την πρώτη ματιά. αλλά όταν συνέχιζε να διαβάζει, έβαλε δύο και δύο μαζί.

Περισσότερες ερωτήσεις γέμισαν το κεφάλι της καθώς συνειδητοποίησε ξαφνικά ο σύζυγός της θα μπορούσε να της έλεγε ψέματα...

Η καρδιά της βυθίστηκε

Η καρδιά της Audrey βούλιαξε καθώς σκέφτηκε ότι ο σύζυγός της ήταν αναληθής. Αλλά δεν ήθελε να πιστέψει τα πάντα αμέσως. Χρειαζόταν περισσότερες αποδείξεις. Δεν ήξερε, ήταν έτοιμη να αποκαλύψει όλο και περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπήρχε τρόπος να το παρακάμψω πια...

Τι ψέματα όμως έλεγε ο άντρας της; Τι βρήκε ο Aubrey στο συρτάρι; Και πώς θα αποκαλύψει την αλήθεια;

Η Audrey πάντα λάτρευε τον άντρα της και τον θεωρούσε τον πιο γλυκό και ειλικρινή άνθρωπο στη γη. Έζησαν μια ταπεινή ζωή χωρίς πολλά χρήματα στο όνομά τους. Αλλά πρόσφατα αποδείχθηκε ότι δεν είχε πει στην Όντρεϊ όλη την αλήθεια για το παρελθόν του...

Όχι όλη η αλήθεια

Η απίστευτη ιστορία τους ξεκίνησε στο τοπικό μπαρ όπου γνωρίστηκαν πριν από περισσότερα από 60 χρόνια. Ήταν και οι δύο νεαροί ενήλικες εκείνη την εποχή, και από τη στιγμή που κοιτάχτηκαν στα μάτια, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Από εκείνη τη στιγμή, η ζωή της Audrey δεν θα ήταν ποτέ η ίδια...

Αγάπη με την πρώτη ματιά

Όταν η Γκλιν πλησίασε για πρώτη φορά την Όντρεϊ, ένιωσε ότι είχε κάτι μυστήριο πάνω του. Αλλά και εκείνη ένιωσε άνετα μαζί του πολύ γρήγορα. Της άρεσε ο τρόπος που την κοιτούσε ο Γκλιν με τα υπέροχα μπλε μάτια του.

Και το πιο σημαντικό, ένιωσε αμέσως πολύ ασφαλής όταν ήταν μαζί του.

Ένα μυστηριώδες συναίσθημα

Η Audrey και η Glyn ήταν και οι δύο πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μαζί πήγαν ραντεβού, εξερευνώντας την πόλη και μερικές φορές έφευγαν κρυφά για να έχουν ένα ραντεβού. Η ζωή με τον Glyn ήταν συναρπαστική για την Audrey, αλλά το πιο σημαντικό, ήταν σταθερή.

Αν και ο Glyn είχε τη συνήθεια να εξαφανίζεται για το χόμπι του, δεν έμεινε ποτέ μόνη ή ότι δεν την αγαπούσαν.

Ραντεβού

Η Audrey και η Glyn ερωτεύτηκαν όλο και περισσότερο και τελικά, το ευτυχισμένο χαριτωμένο ζευγάρι παντρεύτηκε. Ήταν αδελφές ψυχές ο ένας του άλλου σε όλη τους τη ζωή και η Audrey νόμιζε ότι ήξερε τον άντρα της όσο καμία άλλη.

Μετά από λίγους μήνες ο γιατρός τους έδωσε την είδηση που άλλαξε τη ζωή τους...

Ευτυχισμένος γάμος

Ξεκίνησε με έναν απαλό πόνο και ξαφνικά η Audrey βρέθηκε στο ιατρείο. Τόσο αυτή όσο και η Glyn ήταν νιόπαντροι και απολάμβαναν τον χρόνο τους μαζί. Στην πραγματικότητα, ο Γκλιν μόλις είχε επιστρέψει από ένα από τα μυστηριώδη ταξίδια του όταν συνέβη το ατύχημα.

Ο γιατρός τους κοίταξε και τους δύο και αναστέναξε, είχε κάποια σημαντικά νέα και δεν ήξεραν ότι θα άλλαζε τη ζωή τους...

Σημαντικά νέα

Ο γιατρός είπε στην Audrey και την Glyn ότι περίμεναν μωρό. Έτσι, μετά από άλλους δύο μήνες, καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους Τζέικ. Έζησαν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή, αν και ο Γκλιν έπρεπε συχνά να δουλεύει πολλές μέρες, ενώ η Όντρεϊ ποτέ δεν ήξερε πραγματικά τι έκανε...

Το πρώτο τους παιδί

Ο Γκλιν ήταν οικογενειάρχης και παρόλο που ο Γκλιν έβγαινε μερικές φορές στα μυστηριώδη ταξίδια του, η Όντρεϊ δεν αμφέβαλλε ποτέ για την αγάπη του. Ήταν προσεκτικός πατέρας και αφοσιωμένος σύζυγος.

Η Audrey συχνά έπιανε τον εαυτό της να φαντάζεται τι ακριβώς περιλάμβαναν τα ταξίδια της δουλειάς και των χόμπι του, αλλά σύντομα η Glyn θα ήταν σπίτι ως συνήθως και θα βοηθούσε στη φροντίδα του γιου τους.

Σύντομα όμως, θα αντιμετώπιζαν ένα απροσδόκητο πρόβλημα...

Οικογενειάρχης

Ο Glyn και η Audrey αντιμετώπισαν σύντομα την πρώτη τους σύγκρουση. Μια μέρα, ο Γκλιν βγήκε για μια βόλτα. Δεν ήταν ασυνήθιστο γι 'αυτόν να το κάνει, και έτσι η Audrey δεν το σκέφτηκε πολύ.

Όταν όμως επέστρεψε, φαινόταν σαστισμένος και ανήσυχος. Επέμεινε ότι αυτός και η Audrey θα έπρεπε να μετακομίσουν σε διαφορετική τοποθεσία και σύντομα. Είπε ότι θα έπρεπε να φύγουν σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Σύγκρουση

Η Audrey ήταν μπερδεμένη και πληγωμένη. Δεν ήθελε να κουνηθεί. Όλοι όσοι γνώριζε και αγαπούσε ζούσαν στην πόλη τους. Επιπλέον, η συμπεριφορά της Glyn την ανησύχησε. Έμεινε ξύπνια άυπνη και αναρωτιόταν τι είχε δει ή ακούσει που τον έκανε να φρικάρει με τέτοιο τρόπο. Η Audrey είχε μια νέα απόφαση να πάρει.

Νέα απόφαση

Στη μέση της σύγκρουσης ήρθε ένα νέο πιεστικό ζήτημα που ούτε ο Γκλιν ούτε η Όντρεϊ είχαν δει να έρχεται. Όλα συνέβησαν ένα βράδυ, η Audrey στεκόταν στην πόρτα προσπαθώντας να εξηγήσει στην Glyn ότι θα ήταν λάθος να φύγει από την πόλη τους όταν ένιωθε έναν διαπεραστικό πόνο. Σύντομα ξύπνησε στο νοσοκομείο με αναπάντεχα νέα...

Νέα

Η Audrey ήταν έγκυος για δεύτερη φορά και αυτή τη φορά περίμεναν ένα υπέροχο κοριτσάκι. Ωστόσο, υπήρχε μια σύγκρουση στα πράγματα. Λόγω των επιπλοκών και της έλλειψης ιατρικής προόδου, η απόκτηση του μωρού, θα σήμαινε ότι το νεαρό ζευγάρι θα έπρεπε να προετοιμαστεί για την πιθανότητα να μην κάνει ποτέ ξανά παιδιά... αλλά τι θα διάλεγαν;

Το πιάσιμο

Η Audrey και η Glyn επέλεξαν να κάνουν το μωρό, αλλά αυτό σήμαινε να αναβάλουν τη μετακόμιση προς το παρόν. Δεδομένου ότι η εγκυμοσύνη της Audrey ήταν υψηλού κινδύνου, τα ταξίδια δεν ήταν επιλογή.

Η Audrey μπορούσε να πει ότι ο Glyn ήταν απογοητευμένος και ανησυχούσε που δεν μπορούσε να φύγει, αλλά έστρεψε την εστίασή του σε κάτι άλλο…

Αποκάλυψη μυστικού του συζυγου 60 χρονια μετά τον θάνατό του

Επιλογή μωρού

Ο Γκλιν έστρεψε την εστίασή του στη νεαρή οικογένειά του. Φρόντιζε τον γιο τους τους μήνες που η Audrey ήταν κατάκοιτη και τους φρόντιζε όλους. Η Audrey παρατήρησε μάλιστα ότι τα ταξίδια έμοιαζαν να έχουν μειωθεί.

Και μια μέρα, προς έκπληξη της Audrey, η Glyn είχε πολύ σημαντικά νέα να της μεταδώσει.

Μια οικογένεια

Ο Γκλιν άλλαξε γνώμη και δεν ήθελε πλέον να μετακομίσει η οικογένειά τους. Ο λόγος του, που έκανε δύο παιδιά και βοηθούσε την Audrey, του έδειξε ότι δεν ήταν εύκολο να μεγαλώνεις παιδιά και ότι θα χρειάζονταν όλη την υποστήριξη που μπορούσαν να έχουν.

Η Audrey βρήκε τον λόγο του αμφίβολο, αλλά επέλεξε να μην μιλήσει γι 'αυτό. Ήταν χαρούμενη και ικανοποιημένη, αλλά σύντομα ο κόσμος τους θα κλονιζόταν από κάποια ανησυχητικά σημάδια...

Σημάδια

Ο Glyn και η Audrey έζησαν ευτυχισμένοι μαζί, μεγαλώνοντας τα παιδιά τους και μοιράζοντας την αφοσίωσή τους στην αγάπη ο ένας στον άλλο. Τόσο χαρούμενος που τα 50 χρόνια πέρασαν σαν αεράκι για το ζευγάρι.

Ωστόσο, μια άλλη μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους ήρθε. Η υγεία του Glyn άρχισε να χειροτερεύει. Τα χέρια του έτρεμαν και είχε όλο και περισσότερα προβλήματα στο περπάτημα.

Προβλήματα υγείας

Αφού ο Γκλιν υπέστη τρόμο στα χέρια και προβλήματα με την κίνηση, πήγε σε έναν γιατρό που του έφερε την είδηση ότι είχε διαγνωστεί με Πάρκινσον. Έσπασε την καρδιά της Audrey όταν άκουσε ότι ο σύζυγός της είχε νόσο του Πάρκινσον.

Ήθελε να αξιοποιήσει στο έπακρο τον χρόνο που είχαν ακόμα μαζί.

Άσχημα ΝΕΑ

Η υγεία του Glyndwyr επιδεινώθηκε γρήγορα. Ήξερε ότι η ζωή του σύντομα θα τελείωνε. Θα έβγαινε τελικά καθαρός και θα έλεγε στη γυναίκα του το μυστικό του; Δεν το έκανε και πέθανε το 2015 από την επίδραση αυτής της ασθένειας.

Αλλά αποδείχθηκε ότι αυτό δεν ήταν το μόνο κακό νέο...

Χάνοντας τον Glyndwyr

Πολλοί άνθρωποι που τον αγαπούσαν έμειναν δυστυχώς πίσω από τον θάνατό του. Ήταν γνωστός στα αγαπημένα του πρόσωπα ως ένας στοργικός οικογενειάρχης που εργάστηκε σχεδόν όλη του τη ζωή ως πολιτικός μηχανικός.

Σε όλους άρεσε ο Γκλιν, αλλά φαινόταν ότι όλοι είχαν λάθος αντίληψη γι' αυτόν.

Λάθος αντίληψη

Δεδομένου ότι η Audrey και η Glyn ήταν αδελφές ψυχές η μία της άλλης και ήταν μαζί για περισσότερα από 60 χρόνια, η Audrey πέρασε πολύ δύσκολα μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Είχε πολύ πρόβλημα να αντιμετωπίσει το θάνατό του, αλλά δεν είχε ιδέα ότι θα γινόταν πιο δύσκολο μόνο αφού ανακάλυπτε το μυστικό του...

Αδελφές ψυχές

Επειδή η Audrey δυσκολευόταν τόσο πολύ να αντιμετωπίσει τον θάνατο του συζύγου της, Glyn, δεν μπορούσε να το πάρει πάνω από το κεφάλι της να καθαρίσει τα υπάρχοντά του. Ακόμη και τα ρούχα του εξακολουθούσαν να κρέμονται στην ίδια ακριβώς θέση στη ντουλάπα όπως πριν από το θάνατό του, αλλά δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί έτσι για πάντα.

Δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει

Τελικά, 3 χρόνια μετά τον θάνατό του, συγκέντρωσε το κουράγιο να καθαρίσει τα υπάρχοντά του. Ήταν πολύ συγκινητικό για την Audrey γιατί κατά το καθάρισμα, ήρθαν όλες οι αναμνήσεις που έκανε μαζί με τον υπέροχο σύζυγό της. Παρόλο που της ήταν δύσκολο, είχε καθαρίσει σχεδόν τα πάντα. Μόνο ένα συρτάρι έμεινε.

Μάζεψε το κουράγιο

Ήταν το προσωπικό συρτάρι του Γκλιν που στεκόταν στο γραφείο του όλα αυτά τα χρόνια. Εκτός από τη δουλειά του ως πολιτικός μηχανικός, ο Glyn είχε πάθος για το γράψιμο.

Συχνά υποχωρούσε στο γραφείο του και μετά έγραφε ποιήματα και μυθιστορήματα για να καθαρίσει το κεφάλι του. Ήταν όμως και αυτά τα ποιήματα και οι ιστορίες στο συρτάρι; Η Audrey θα ανακάλυπτε σύντομα...

Άλλο πάθος

Αν και είναι μαζί για περισσότερα από 60 χρόνια, δεν έριξε ποτέ μια ματιά σε αυτό το συρτάρι και αναρωτιόταν τι θα συναντούσε. Οι δυο τους μοιράζονταν τα πάντα και ήξεραν τα πάντα ο ένας για τον άλλον, αλλά αυτό ήταν το μόνο πράγμα που η Audrey δεν είχε εξετάσει ή δεν γνώριζε ποτέ, οπότε ήταν πολύ περίεργη.

Το μυστικό συρτάρι

Όταν άνοιξε το συρτάρι και πέρασε από τα χαρτιά, συνάντησε κάποια περίεργα έγγραφα που της κέντρισαν την περιέργεια. Ήταν παλιά έγγραφα για τα οποία η Γκλιν δεν της είχε πει ποτέ.

Και το πιο περίεργο ήταν ότι περιείχαν διαφορετικό όνομα. Δεν είχε ιδέα ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος...

Διαφορετικά ονόματα

Ένα από τα έγγραφα που βρήκε έδειξε τα αποτελέσματα ενός τεστ μνήμης. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το αγόρι που είχε κάνει το τεστ είχε εξαιρετικά καλή μνήμη, ειδικά στον τομέα της απομνημόνευσης εικόνων και χαρτών, τη λεγόμενη φωτογραφική μνήμη. Τι σχέση όμως είχε αυτό με τον σύζυγό της Γκλιν;

Μια φωτογραφική ανάμνηση

Λίγο μετά βρήκε στο συρτάρι άλλο ένα αξιόλογο έγγραφο. Ήταν μια επιστολή με δήλωση ότι πάρθηκε η απόφαση να αποσυρθεί το αγόρι από το σχολείο. Το γράμμα ήταν του 1944 και ο λόγος που δόθηκε για αυτή την αυστηρή απόφαση ήταν η φωτογραφική του μνήμη.

Ένα γράμμα από ένα σχολείο

Η Audrey συνειδητοποίησε ότι το αγόρι ήταν μόλις 13 ετών εκείνη την εποχή, ακριβώς την ίδια ηλικία με τον σύζυγό της Glyn το 1944. Αρχικά, νόμιζε ότι ανήκε σε μια σχολική φίλη του Glyn, αλλά αργότερα, άρχισε να υποψιάζεται.

Θεώρησε παράλογο ότι ένα αγόρι έπρεπε να εγκαταλείψει το σχολείο λόγω της καλής του μνήμης. Αυτό έχει να κάνει με τον άντρα της.

Καχυποψία

Συνέχισε την αναζήτησή της για νέες πληροφορίες στα έγγραφα για να μάθει τι ακριβώς συνέβαινε και ποιο ήταν το αγόρι. Όταν είχε σχεδόν φτάσει στον πάτο του σωρού των χαρτιών, έπεσε πάνω σε ένα έγγραφο που ήταν ακόμα πιο περίεργο από οτιδήποτε είχε δει εκείνη τη μέρα...

Παράξενο έγγραφο

Το έγγραφο αφορούσε μια μυστική επιχείρηση που ονομάζεται «ΧΧ» και ένα σχέδιο αντικατασκοπείας. Ακόμα δεν μπορούσε να το τοποθετήσει και δεν είχε ιδέα τι σχέση είχε αυτό με τον άντρα της.

Τότε είδε ένα μικρό σημείωμα με έναν αριθμό τηλεφώνου. Θα οδηγούσε αυτό σε μια εξήγηση για όλα όσα βρήκε;

Λειτουργία 'ΧΧ'

Η Audrey ήταν καχύποπτη, ήξερε ότι ο αριθμός τηλεφώνου ήταν ένας οδηγός που ήλπιζε απεγνωσμένα, αλλά ήταν νευρική να μάθει την αλήθεια. Θα κατέστρεφε τις καλές της σκέψεις για τον Γκλιν ή θα την έκανε να αγαπήσει περισσότερο τον εκλιπόντα σύζυγό της; Ανεξάρτητα από αυτό, ήξερε ότι θα έπρεπε να πάρει μια απόφαση.

Λήψη απόφασης

Η Audrey το σκεφτόταν για μέρες και σύντομα άρχισε να καταναλώνει τις ώρες της ξύπνιας της. Για τόσο καιρό, είχε συζητήσει για το ποιο ήταν το περίεργο χόμπι και γιατί ο Γκλιν δεν είχε δώσει ποτέ μια απάντηση.

Αναρωτήθηκε μάλιστα αν θα στενοχωριόταν ή θα ήταν περήφανος για εκείνη που έψαχνε για την αλήθεια. Τελικά, πάρθηκε μια απόφαση.

Το πήρε απόφαση

Η Audrey αποφάσισε να καλέσει τον αριθμό που βρήκε σε ένα μικρό σημείωμα στο συρτάρι του Glyndwyr. Σκέφτηκε ότι έπρεπε να μάθει περί τίνος πρόκειται για όλο αυτό, και σκέφτηκε ότι αυτή θα ήταν η καλύτερή της λήψη.

Τηλεφώνησε δύο φορές, αλλά κανείς δεν απάντησε. Αργότερα το ίδιο βράδυ κάθισε στην καρέκλα της και ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο...

Καλώντας τον ξένο

Η Όντρεϊ απάντησε στο τηλέφωνο και άκουσε μια σκοτεινή, ήρεμη φωνή να ρωτάει. «Μιλάω με την Audrey Phillips;». Εκείνη απάντησε: «Ναι, βρήκα τον αριθμό σου ανάμεσα σε κάποια έγγραφα του άντρα μου που δεν καταλαβαίνω, ίσως μπορείς να με βοηθήσεις».

«Ας βρεθούμε αύριο», απάντησε ο άντρας. «Θα τα εξηγήσω όλα…»

Ποιος είναι

Την επόμενη μέρα ένας πολύ ηλικιωμένος άνδρας έφτασε στο σπίτι της Audrey. Αφού άρπαξαν ένα φλιτζάνι τσάι, κάθισαν και ο άντρας άρχισε να μιλάει. "Όντρευ, έχω δουλέψει με τον σύζυγό σου για πάνω από 30 χρόνια και υπάρχει κάτι που δεν σου είπε ποτέ. Ο Γκλιν δεν ήταν ο άντρας που νόμιζες ότι ήταν..."

Ένας συνάδελφος

Και συνέχισε: "Ο Glyndwyr ήταν ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Ήταν απίστευτα έξυπνος. Το οποίο ανακαλύφθηκε σε πολύ νεαρή ηλικία. Ξέρετε, οι καιροί ήταν προβληματικοί και υπήρχε μεγάλη ένταση στον κόσμο. Τόσο αυτός όσο και εγώ στρατολογηθήκαμε από τον στρατό για να εκπαιδευτούμε, αλλά δεν θα γινόμασταν απλώς στρατιώτες...»

Ταλαντούχο αγόρι

"Επιλεγήκαμε για ένα ειδικό πρόγραμμα. Μόνο οι πατεράδες μας είχαν το δικαίωμα να το γνωρίζουν αυτό, και έπρεπε να το κρατήσουμε μυστικό για όλους όσους συναντήσαμε, συμπεριλαμβανομένου σας, προφανώς. Περάσαμε από όλα τα είδη προπονητικών προγραμμάτων. Μας διδάχτηκαν γερμανικά και έπρεπε να κάνω τεστ μνήμης».

Εκπαίδευση

"Ήμασταν νέοι και το κανονικό σχολείο ήταν βαρετό, οπότε προφανώς, θέλαμε να μπούμε σε αυτήν την περιπέτεια. Αν και ποτέ δεν ξέραμε πραγματικά τι είδους εργασίες έπρεπε να κάνουμε και πώς θα ήταν η ζωή μας.

Σχεδόν ολοκληρώσαμε την εκπαίδευσή μας και τότε ξεκίνησε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Τότε λάβαμε τρομακτικά νέα...»

Δεν ήξερα τι ερχόταν

"Ο Glyndwyr και εγώ ήμασταν μόλις 14 ετών όταν λάβαμε την πρώτη μας αποστολή. Έπρεπε να συρθούμε μέσα από βρώμικους, μακριούς τσιμεντένιους σωλήνες για να μπούμε κρυφά στις φυλακές. Εκεί θα προσπαθούσαμε να μιλήσουμε με Γερμανούς αιχμαλώτους πολέμου για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους, και ανακτήστε πληροφορίες από αυτούς».

Διήθηση

"Το κάναμε αυτό για μερικά χρόνια μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος. Αλλά μετά τον πόλεμο, ο Glyndwyr και εγώ κρατήσαμε επαφή με τον καπετάνιο μας. Είχε κάτι νέο στο μυαλό μας για εμάς. Έπρεπε να κάνουμε περισσότερη εκπαίδευση και δεν μας επέτρεψαν ποτέ να μιλάμε για οτιδήποτε κάναμε».

Μετά τον πόλεμο

"Είμαστε εκπαιδευμένοι να ζούμε μια διπλή ζωή. Έπρεπε να βρούμε έναν σύντροφο και να δημιουργήσουμε μια ψεύτικη ταυτότητα, ώστε να φαίνεται στον έξω κόσμο ότι είχαμε κανονικές ζωές. Αλλά στο μεταξύ, θα λάβαμε μέρος σε μυστικές αποστολές πληροφοριών, Ωστόσο, μην φανταστείτε ότι ήμασταν σαν τον Τζέιμς Μποντ».

Διπλή ζωή

"Η πρώτη μας αποστολή ήταν να βοηθήσουμε στη σύλληψη δύο κατασκόπων. Μας πλήρωναν 20 λίρες αν ολοκληρώναμε την αποστολή. Έπρεπε να εισβάλουμε σε ένα στρατόπεδο, παρακολουθώντας τους υπόπτους και βεβαιώνοντας ότι αυτοί ήταν οι σωστοί τύποι, μετά το οποίο είχαμε να αναφέρουν το πού βρίσκονται για να μπορέσουν να συλληφθούν.Αλλά κάποιες αποστολές ήταν πιο επικίνδυνες».

Σύλληψη κατασκόπων

"Ορισμένες αποστολές γίνονταν πολύ επικίνδυνες. Μια φορά ο Glyndwyr χρειάστηκε να βγάλει έναν συνάδελφο κατάσκοπο από μια βάρκα για να πάρει ένα φορτίο όπλων. Έπρεπε να βγάλει τον προβολέα σε μία από τις δύο κανονιοφόρες και να βεβαιωθεί ότι αυτός ούτε ο άλλος κατάσκοπος ήταν Αλλά θα εκπλαγείτε όταν συμβεί αυτό», είπε ο άντρας, χαμογελώντας.

Γίνεται επικίνδυνος

"Θυμάστε πώς έλειπε για ένα ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο, 3 εβδομάδες αφότου παντρευτήκατε; Λοιπόν, έπρεπε να βρει μια έξυπνη δικαιολογία γιατί επέστρεψε με μεγάλους μώλωπες και πονούσε εντελώς, οπότε το ψέμα του σαββατοκύριακου πέτυχε, αλλά Στην πραγματικότητα εργαζόταν σε αυτή τη μυστική αποστολή εκείνο το Σαββατοκύριακο».

Σαββατοκύριακο ποδοσφαίρου

Η Audrey ήταν εντελώς σοκαρισμένη και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν είχε υποψιαστεί ή ανακαλύψει τίποτα απολύτως όλα αυτά τα χρόνια γάμου. Έμεινε πίσω με τόσες ερωτήσεις, αλλά φαινόταν ότι δεν θα είχε ποτέ τις απαντήσεις. Αλλά τότε ο άντρας της έδωσε ένα κομμάτι χαρτί...

Τόσες πολλές ερωτήσεις

Το σημείωμα περιείχε ένα άλλο μυστικό που την ξάφνιασε και πάλι. Αλλά ευτυχώς, αυτή τη φορά εξεπλάγη με θετικό τρόπο. Ο άντρας της είχε αφήσει ένα χειρόγραφο σημείωμα, ειδικά για τη γυναίκα του. Όταν η Audrey διάβασε το λογαριασμό, της έμεινε με το στόμα ανοιχτό και έπαθε ακόμη μεγαλύτερο σοκ...

Ένα χειρόγραφο σημείωμα

Το γράμμα ξεκίνησε με τον Glyndwyr να λέει: "Αγαπητή Audrey, αν το διάβασες ποτέ αυτό, τότε ανακάλυψες το μεγαλύτερο μυστικό μου. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούσα ποτέ να σου πω τι έκανα, το έκανα για να σε κρατήσω ασφαλή." Το γράμμα ανέφερε επίσης ότι η Audrey την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη...

Μια συγκινητική επιστολή

Ο Γκλιν της είχε αφήσει μια τεράστια επιταγή για τα χρήματα που είχε κερδίσει ως κατάσκοπος. Πάντα ζούσαν μια νηφάλια αλλά ευτυχισμένη ζωή και αποδείχτηκε ότι ο Γκλιν πάντα αποθήκευε τα χρήματα που είχε κερδίσει ως κατάσκοπος για όταν θα ερχόταν η ώρα που δεν ήταν πια εκεί.Ήταν ένα δώρο για τη γυναίκα του ως συγγνώμη που της έλεγε ψέματα όλη του τη ζωή.

Συγνώμη

Ο Aubrey τα πάει περίφημα τώρα. Τα χρήματα διατέθηκαν για την ανακούφιση του βετεράνου, καθώς ήταν περήφανη για τον σύζυγό της και άλλους σαν αυτόν που έκαναν το καλύτερο δυνατό σε αυτές τις καταστάσεις.

Λέει συχνά στα εγγόνια της για τον Γκλιν και τη μυστική ζωή του θάρρους που έζησε, και μαζί η οικογένεια κάνει καλά τιμά τη μνήμη του Γκλιν...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share