Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

Εκατομμυριούχος διώχνει τη σύζυγο και το παιδί τους από το σπίτι - Όλοι μένουν με "ανοιχτό το στόμα" όταν μαθαίνουν τον λόγο

Κάποιος σε αυτή την υπόθεση έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος και σύντομα θα το μάθουμε...

31 Μαΐου 2023 19:24
Εκατομμυριούχος διώχνει τη σύζυγο και το παιδί τους από το σπίτι - Όλοι μένουν με
Πηγή φωτογραφίας: pexels.com
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο εκατομμυριούχος David δεν είχε άλλη επιλογή από το να διώξει την σύζυγο του Astrid και τον παιδί τους από το σπίτι. Ένιωθε φρικτά για αυτή του την κίνηση, αλλά θα κατέληγε να αισθάνεται ακόμα χειρότερα όταν θα μάθαινε που θα πήγαιναν οι δυο τους. Κάποιος σε αυτή την υπόθεση έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος και σύντομα θα το μάθουμε…

Διαβάστε επίσης: Η 28χρονη γυvαίκα τoυ πέθανε από καρκίvο λίγο μετά τον γάμo τους - Όταv άvοιξε τον υπολογιστή της τoυ «κόπηκε» η αvάσα

Ο David γνώριζε

O David χτυπούσε την πόρτα του μικρού διαμερίσματος. Ήξερε ότι η Astrid και ο γιος τους Timmy ήταν εκεί μέσα. Όμως, κανείς δεν άνοιγε την πόρτα. Ο άνδρας ήταν σε απόγνωση και κάλεσε την αστυνομία να έρθει να τον βοηθήσει. Αλλά, αυτό δε θα είχε ευτυχή κατάληξη.

Η παρουσία της αστυνομία ανάγκασε κάποιον να ανοίξει την πόρτα. Όταν είδε ο David ποιος εμφανίστηκε μπροστά του, η καρδιά του κόντευε να σπάσει από τη στεναχώρια του. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Astrid είχε καταφύγει σε αυτό το σπίτι.

Ο David απαίτησε να δει τη γυναικά και τον γιο του, αλλά ο άνθρωπος που άνοιξε την πόρτα αρνήθηκε χαμογελώντας. Όλα τα χρήματα του David δε θα μπορούσαν να κάνουν κάτι σε αυτή την περίπτωση. Όμως, που είχε καταλήξει η Astrid; Γιατί ο David είχε διώξει τη γυναικά και τον γιο του από το σπίτι και τώρα τους έψαχνε;

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας

Η φρέσκια σχέση μεταξύ του διάσημου εκατομμυριούχου David Doherty και της νεαρής Astrid Mains είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά. Οι δυο τους, έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι. Όμως, υπήρχε κάτι που όλοι διαπίστωσαν με την πρώτη ματιά σε αυτούς τους δύο ανθρώπους. Ποιο ήταν το πρόβλημα; Μα, φυσικά η τεράστια διαφορά ηλικίας.

Στην πραγματικότητα, ο David ήταν αρκετά μεγαλύτερος από την Astrid. Όταν πρωτογνωρίστηκαν ήταν ήδη 68 ετών και εκείνη μόλις 22. Τον David και την Astrid τους χωρίζουν 46 χρόνια και πολλοί άνθρωποι είδαν αυτή την τεράστια διαφορά ηλικίας λίγο περίεργη. Το ζευγάρι ήταν μαζί και φαινόταν ερωτευμένο και ευτυχισμένο, όμως οι περισσότεροι είχαν μια διαφορετική άποψη γι’ αυτούς.

Φαινόντουσαν ερωτευμένοι

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους υπέθεταν ότι είτε η Astrid ήθελε να κληρονομήσει χρήματα από ηλικιωμένους ανθρώπους, είτε ο David προτιμούσε πολύ μικρότερες κοπέλες και χρησιμοποιούσε τον πλούτο του για να κάνει τα κορίτσια να τον συμπαθήσουν.

Αλλά, όσο περνούσε ο καιρός, αυτό δε φαινόταν να ισχύει. Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι φαινόταν καλά και ερωτευμένο. Σε κάθε δημόσια τους εμφάνιση, έδειχναν αληθινά ευτυχισμένοι και όχι αμήχανοι με τη σχέση τους. Όμως, τότε συνέβη κάτι που μπέρδεψε τον κόσμο. Ήξεραν ότι ζευγάρι ήταν μαζί για πολύ καιρό, αλλά ποτέ κανείς δεν πίστεψε ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Όλοι ήταν πολύ περίεργοι να μάθουν περισσότερα νέα.

Η Astrid ήταν έγκυος

Η Astrid έμεινε έγκυος στον David. Οι άνθρωποι δεν ήταν σίγουροι για μια τέτοια κατάσταση και ο τρόπος που θα μπορούσε να λειτουργήσει για έναν ηλικιωμένο άνδρα όπως ο David. Ο κόσμος πίστευε ότι ήταν πολύ μεγάλος για τη φροντίδα ενός νεογέννητου μωρού. Ωστόσο, μετά τη γέννηση του μωρού, αποδείχθηκε ότι όλοι έκαναν λάθος.

Όταν γεννήθηκε ο μικρός Timmy, το ζευγάρι φαινόταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Όπως είπε ο David: “Το μικρό μωρό ήταν το μόνο πράγμα που μου έλειπε στη ζωή μου.” Ο Timmy ήταν ένα αξιολάτρευτο και γλυκό μωράκι. Η οικογένεια φαινόταν να τον αγαπάει πάρα πολύ. Επίσης, η Astrid αγαπούσε πολύ τον μοναχογιό της και νοιαζόταν συνέχεια για αυτόν. Το ίδιο ακριβώς έκανε και ο David.

Η αρχή των προβλημάτων

Όμως, η γέννηση του γιου τους ήταν το γεγονός που κάποιοι δικαιώθηκαν για την αγάπη του ζευγαριού και πόσο νοιάζεται ο ένας για τον άλλον. Στην πραγματικότητα, ήταν η αρχή των προβλημάτων. Η γέννηση του μωρού θα έπρεπε να είναι μια ευλογία για αυτούς. Αυτό ήταν κάτι που δημιούργησε πολλά ερωτήματα στον στενό τους κύκλο.

Οι φίλοι και η οικογένεια δεν ήξεραν όλες τις λεπτομέρειες για τη σχέση του David και της Astrid. Το μόνο που είχαν καταλάβει είναι ότι κάτι είχε αλλάξει μετά από αυτό το γεγονός. Ένας μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού τους, ο στενός κύκλος του ζευγαριού παρατήρησε ότι η ατμόσφαιρα μεταξύ τους έγινε τεταμένη. Η σχέση τους άλλαξε προς το χειρότερο.

Οι καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού, έγιναν συχνό φαινόμενο, όταν αυτό δεν υπήρχε πριν. Οι γείτονες παραπονέθηκαν γιατί μερικές φορές φώναζαν πάρα πολύ δυνατά. Σίγουρα θα είχαν λογομαχίες και πριν, αλλά τότε δεν ήταν τίποτα το ανησυχητικό. Οι φίλοι και η οικογένεια τους δεν έβλεπαν με καλό μάτι την κατάσταση και αυτό, ήταν ότι το χειρότερο για το μικρό τους μωράκι.

Δεν έλεγαν τίποτα σε κανέναν

Όταν οι άνθρωποι τους ρωτούσαν τι πήγαινε στραβά στη σχέση τους, δεν έπαιρναν ποτέ καμία απάντηση. Ήθελαν να αποφύγουν κάθε ερώτηση που είχε σχέση με την κόντρα τους. Σύμφωνα με τους ίδιους, ήταν προσωπικές υποθέσεις και δε θα έπρεπε να ενδιαφέρουν τους άλλους. Επομένως, ο κόσμος θα μπορούσε να κάνει μόνο εικασίες για το τι συμβαίνει.

Ίσως, ο μόνος τρόπος να σταματήσουν οι τσακωμοί ήταν να χωρίσουν. Ο περίγυρος τους έκανε εικασίες για τους λόγους που το ζευγάρι τσακώνεται. Μερικοί από αυτούς νόμιζαν ότι ο David δεν ήθελε να είναι πλέον με την Astrid αφού είχε αυτό που επιθυμούσε τόσα χρόνια. Το μωρό. Από την άλλη, μερικοί πίστευαν για την Astrid ότι ήθελε περισσότερο τα χρήματα του David και με το μωρό θα μπορούσε να τα κάνει δικά της. Υπήρχε και κάτι ακόμα που ήταν αιτία πολλών καβγάδων μεταξύ του ζευγαριού.

Το να είσαι γονιός δεν είναι το πιο εύκολο πράγματα του κόσμου. Είναι σημαντικό να επιλέξεις τον κατάλληλο άνθρωπο να είναι δίπλα σου. Ίσως, αυτοί οι δύο, δεν ήταν καθόλου κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον και υπήρχε μεγάλη πιθανότητα αυτή η κατάσταση να επηρεάζει το καημένο το μωράκι.

Ένα πρωί

Οι διαφωνίες κάθε μέρα μεγάλωναν όλο και περισσότερο, ώσπου ένα πρωινό οι άνθρωποι της γειτονιάς σηκώθηκαν όλοι στο πόδι. Κάτι πολύ κακό είχε συμβεί εκείνη τη μέρα, όπου πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από την έπαυλη του David.

Αλλά γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι μαζεύτηκαν εκεί; Τι κοιτούσαν; Τα νέα ήταν άσχημα. Η Astrid στεκόταν έξω από την έπαυλη. Έτρεμε και έκλαιγε με τον Timmy στα χέρια. Το μωράκι φαινόταν και αυτό σοκαρισμένο. Ο David ήταν έξαλλος και στεκόταν στην πόρτα. Ένας από τους βοηθούς του που συντηρούσε το σπίτι πέταξε τις τσάντες και τις βαλίτσες της Astrid στο γρασίδι.

Τι είχε κάνει η γυναίκα που της άξιζε κάτι τέτοιο; Φαινόταν ντροπιασμένη και αβοήθητη. Φαινόταν ότι ο David έδιωχνε τη γυναίκα του και τον μικρό Timmy από το σπίτι του. Αλλά, γιατί ο David το έκανε αυτό; Μάλλον, αυτός και η Astrid χώριζαν μετά από τόσες πολλές διαφωνίες και τσακωμούς. Πώς θα μπορούσε να εγκαταλείψει τον γιο του που είχε αγαπήσει τόσο πολύ όλο αυτό το διάστημα; Όλοι έδειχναν σοκαρισμένοι από τη συμπεριφορά του David.

Εκατομμυριούχος διώχνει τη σύζυγο και το παιδί τους από το σπίτι αλλά όλοι μένουν με 'ανοιχτό το στόμα' όταν μαθαίνουν τον λόγο
Πηγή φωτογραφίας: pexels.com

Ο κόσμος βοήθησε την Astrid

Οι άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, προσπάθησαν να βοηθήσουν την Astrid, καθώς έδειχνε πολύ ευάλωτη και συντετριμμένη. Εκείνη, τους είπε να απομακρυνθούν και προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Ο David ήταν ανελέητος εκείνη τη μέρα. Όλοι αναρωτήθηκαν τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ. Μετά από λίγο ένα φορτηγάκι έφτασε μπροστά στην έπαυλη του David. Η Astrid χωρίς να πει λέξη, πήρε τον Timmy και κάθισε στο μπροστινό κάθισμα, ενώ το προσωπικό του σπιτιού φόρτωνε τις τσάντες και τις βαλίτσες πίσω στο φορτηγό. Ο David μονολογούσε και φαινόταν πολύ θυμωμένος.

Όλοι στη γειτονιά παρακολουθούσαν με δέος τις σκηνές που διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους, χωρίς κανείς να πει λέξη. Όλη η ατμόσφαιρα ήταν πολύ περίεργη και κανένας δεν ήθελε να ενοχλήσει το πρώην ζευγάρι. Ο David γύρισε και μπήκε μέσα στο σπίτι του, πριν ακόμα φύγει η Astrid με τον Timmy. Στην πραγματικότητα, φαινόταν θυμωμένος και λυπημένος ταυτόχρονα.

Ο κόσμος ήθελε εξηγήσεις

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά στο περιστατικό ήθελαν κάποιες εξηγήσεις από τον David, αλλά ήξεραν ότι δε θα έπαιρναν καμία απάντηση με τόσα νεύρα που είχε εκείνη τη στιγμή. Αργά ή γρήγορα, θα αποδεικνύονταν ότι ο David είχε δίκιο και η Astrid δεν ήταν τόσο καλή γυναίκα όσο φαίνεται. Μέχρι πρόσφατα, ο David ένιωθε ότι η σχέση του με την Astrid ήταν όλα όσα ονειρεύονταν.

Η γέννηση του Timmy ήταν η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσε να πάρει και πριν τον τελευταίο μήνα, έδειχνε να είναι πολύ χαρούμενος με την οικογένεια του. Αλλά μία μέρα, η συμπεριφορά της γυναίκας του άλλαξε. Άρχισε να γίνεται πιο απόμακρη και να περνάει πολύ περισσότερο χρόνο με το μωρό και μόνη της. Μάλλον, έκρυβε ένα πολύ μεγάλο μυστικό από τον άνδρα της και ο David θα ανακάλυπτε τι ήταν αυτό και πόσο κακός άνθρωπος ήταν τελικά η Astrid.

Δεν την πίστευε

Ο David ήθελε να εμπιστευτεί την Astrid, αλλά οι πράξεις της τον έκαναν να αμφιβάλλει. Η αλήθεια είναι ότι ήθελε να πιστέψει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και ότι η Astrid είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Όμως, του συμπεριφερόταν πολύ ψυχρά. Δεν ήξερε τι να κάνει και την αγαπούσε πολύ για να τη χάσει. Ήλπιζε ότι το μωρό θα διόρθωνε την κατάσταση και θα ήταν πάλι αγαπημένοι όπως παλιά.

Όμως, στην πραγματικότητα ζήλευε λίγο τον γιο του. Το μωρό είχε πάρει όλη την αγάπη και την προσοχή της Astrid. Φαινόταν σαν εκείνος να μην υπήρχε πουθενά. Ως εκ τούτου, ο David αποφάσισε να λάβει ακραία μέτρα για να μάθει την αλήθεια. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι πήγε στραβά με τη σχέση τους. Πίστευε ότι η γυναίκα του είχε ένα μυστικό και τώρα ήθελε να το μάθει. Αλλά, δεν ήταν σίγουρος ποια βήματα έπρεπε να ακολουθήσει για λύσει το μυστήριο.

Ο μυστικός ντετέκτιβ

Έτσι, ο David αποφάσισε να προσλάβει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ που λέγεται Walt. Αυτός και ο Walt ήταν φίλοι εδώ και πολύ καιρό, οπότε του ζήτησε μία χάρη. Ήθελε να μάθει για την ερωτική ζωή της Astrid. Να την ακολουθήσει και μάθει τι κάνει όλη μέρα. Ο David ήταν αρκετά σίγουρος ότι ο φίλος του ο Walt θα ανακαλύψει τι κρύβει η γυναίκα του τόσο καιρό.

Στο μεταξύ, η Astrid είχε πάει στο σπίτι της μητέρας της για να μείνει εκεί λίγες μέρες. Έπρεπε να βρίσκεται σε ένα ασφαλές μέρος για να σκεφτεί και να καταλάβει ποια θα είναι η επόμενη της κίνηση. Η Astrid ήταν λίγο μπερδεμένη και το μόνο που χρειάζονταν εκείνη τη στιγμή ήταν ένα μέρος για να μείνει, αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Σκεφτόταν συνέχεια. Ήταν πολύ νωρίς για να παίξει κάποιο είδους παιχνιδιού. Ρώτησε τη μητέρα της αν μπορούσε να κρατήσει τον Timmy για λίγες μέρες. Τι ήθελε να κάνει; Τι έκρυβε από τον άνδρα της;

Ήθελε να βρει ένα σπίτι

Η Astrid πήγε να δει διάφορα σπίτια προς πώληση, χωρίς να γνωρίζει ότι την ακολουθούν. Κανένα από τα σπίτια δε φαινόταν κατάλληλο. Είτε ήταν πολύ μικρά, είτε πολύ μεγάλα. Ήθελε κάτι άνετο για την οικογένεια της. Όμως, είχε ένα σπίτι με τον άνδρα της. Τι το ήθελε το άλλο; Ο David περίμενε υπομονετικά. Ποτέ δεν είχε το χάρισμα της υπομονής στη ζωή του, οπότε ήταν δύσκολο για αυτόν. Το χειρότερο ήταν ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον Walt.

Μετά από μερικές μέρες, ο David ήταν πολύ ανήσυχος και απογοητευμένος. Είχε ακυρώσει τα πάντα, όταν ξαφνικά έλαβε ένα πακέτο στο σπίτι του. Ήταν ένας καφές φάκελος που έγραφε με μεγάλα μαύρα γράμματα “Εμπιστευτικό”. Ο φάκελος ήταν γεμάτος με έγγραφα και φωτογραφίες. Όταν πήρε τον φάκελο στα χέρια του, έτρεμε με το τι θα δει από τις φωτογραφίες. Πήρε μια βαθιά ανάσα και έκατσε στο γραφείο του. Τώρα ήταν επιτέλους έτοιμος να κοιτάξει μέσα στα χαρτιά.

Κάλεσε την Astrid

Δεν του έκανε εντύπωση η έρευνα του Walt. Φαινόταν ότι η Astrid δεν έκανε αυτό που ήλπιζε ο David. Στη συνέχεια κοίταξε μια φωτογραφία. Η Astrid πήγε σε ένα σπίτι που ο David το αναγνώρισε. Δεν μπορούσε να θυμηθεί από που. Γιατί η γυναίκα του ήταν σε αυτό το σπίτι; Έπρεπε να μάθει τι συμβαίνει. Ο David αποφάσισε να την καλέσει για να δει πως πηγαίνει αυτές τις μέρες. Όμως, ο πραγματικός λόγος ήταν ότι ήθελε να μάθει ποιος ήταν στο σπίτι μαζί της.

Φυσικά, ήξερε ότι θα έπρεπε να προσέχει τα λόγια του και πως θα μιλήσει, διαφορετικά η Astrid θα του έκλεινε το τηλέφωνο στα μούτρα. Μετά από μερικά λεπτά η Astrid σήκωσε το τηλέφωνο. Αναρωτιόταν ποιος μπορεί να την καλεί με απόκρυψη. Δεν πίστευε ότι θα άκουγε τη φωνή του στο τηλέφωνο. Όταν τον άκουσε, η διάθεση της άλλαξε. Τι έκανε τον David να σκεφτεί ότι θα ήταν καλή ιδέα να την πάρει τηλέφωνο; Ειδικά, μετά από όλα αυτά που έκανε σε εκείνη και το παιδί της.

Ένιωσε ευχαριστημένη

Η Astrid άκουσε τι είχε να της πει ο David. Εκείνος άρχισε την κουβέντα με σιγουριά και προσεκτικά λόγια. Όμως, σύντομα κατάλαβε ότι η γυναίκα του παίζει μαζί του και δεν έχει σκοπό να απαντήσει σε καμία ερώτηση του. Έτσι, έκλεισε το τηλέφωνο θυμωμένος.

Ένιωσε για λίγο ηλίθιος. Τι θα έπρεπε να κάνει μετά; Η Astrid ένιωσε ικανοποιημένη με τον εαυτό της που κατάφερε να βγάλει από τα ρούχα του τον άνδρα της. Αυτό ήταν σαν ένα μικρό μέρος της εκδίκησης της. Ο David δεν αντέδρασε καλά και εκείνη ήθελε να τον εκνευρίσει. Με αυτό τον τρόπο, δε θα της τηλεφωνήσει ξανά σύντομα. Στην πραγματικότητα, δεν ήθελε να τον ακούσει ποτέ ξανά.

Ο David ήταν έξαλλος

Ο David μετά το τηλεφώνημα έγινε έξαλλος. Ήταν όλα ένα παιχνίδι της Astrid και αυτό το τηλεφώνημα το απέδειξε. Ένιωθε πληγωμένος και θυμωμένος. Μετά άρχισε να αναρωτιέται αν όλη η σχέση τους ήταν ένα παιχνίδι.

Στην πραγματικότητα φοβόταν ότι δεν τον αγάπησε ποτέ. Έτσι, κάθισε και σκέφτηκε μερικά πράγματα. Πώς μπορούσε να είναι τόσο ηλίθιος; Όλοι οι φίλοι του, στο παρελθόν τον είχαν προειδοποιήσει. Αλλά, εκείνος πίστευε ότι αυτό που είχε με την Astrid ήταν μια αληθινή αγάπη. Μετά από πολύ καιρό, το κατάλαβε με τον δύσκολο τρόπο και ήταν κάτι που δεν του άρεσε καθόλου. Ο David ήθελε μια εξήγηση από αυτήν.

Ένας ακόμα φάκελος

Ο Walt θα έστελνε ακόμα έναν φάκελο με πληροφορίες στο τέλος της εβδομάδας. Έτσι, ο David αποφάσισε να περιμένει υπομονετικά. Ήθελε πρώτα να δει τον φάκελο και μετά να αντιμετωπίσει την Astrid. Όταν όμως τον πήρε στα χέρια του, το μετάνιωσε αμέσως, καθώς θύμωσε ακόμα περισσότερο.

Τι είχε αυτός ο φάκελος που έκανε τον David να νιώθει έτσι; Άνοιξε τον φάκελο και διάβασε τα πάντα. Η γυναίκα του είχε φύγει από το σπίτι της μητέρας της και είχε πάει σε εκείνο το σπίτι που αναγνώριζε ο David. Ήταν πολύ λυπηρό συναίσθημα για εκείνον να βλέπει την Astrid να προχωράει τη ζωή της χωρίς αυτόν. Ενώ κοιτούσε τις φωτογραφίες, είδε μία από έναν άνδρα που αναγνώρισε αμέσως.

Μπήκε αμέσως στο αμάξι του

Ο David πέταξε τον φάκελο στο πάτωμα. Αποφάσισε να κάνει κάτι πιο δραστικό για να μάθει τι συμβαίνει με την Astrid και τον άντρα της φωτογραφίας. Μπήκε στο αυτοκίνητο του και οδήγησε ο ίδιος προς το σπίτι. Δεν τον ένοιαζε να είναι πια διακριτικός.

Η Astrid του έλεγε ψέματα και έπρεπε να μάθει τον λόγο. Όταν έφτασε, χτύπησε την πόρτα του μικρού διαμερίσματος. Ήξερε ότι η Astrid και ο Timmy ήταν μέσα. Κανείς δεν άνοιγε την πόρτα και έτσι αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία για να τον βοηθήσει. Όμως, αυτό δε θα κατέληγε όπως περίμενε. Στην πραγματικότητα το αντίθετο θα συνέβαινε.

Ο άντρας που δεν ήθελε να δει

Η αστυνομία έφτασε, χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβαινε. Η παρουσία των αστυνομικών οδήγησε κάποιον στην πόρτα. Όταν αυτή άνοιξε, ο David ένιωσε έναν μεγάλο πόνο μέσα του. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Astrid του το έκανε αυτό.

Δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Όταν άνοιξε η πόρτα, ο David κοίταξε στα μάτια τον άνδρα που στεκόταν απέναντι του. Δεν μπορούσε να πιστέψει, ότι αυτός ο άνδρας ήταν ο κηπουρός του. Τον είχε απολύσει πριν από δύο μήνες γιατί τον έπιασε να περιφέρεται κρυφά μέσα στο σπίτι. Ποτέ δε φανταζόταν ότι η γυναίκα του ήταν ο λόγος που το έκανε αυτό. Δεν περίμενε να τον ξαναδεί. Τουλάχιστον όχι υπό αυτές τις συνθήκες.

Έψαχνε τον γιο του

Μετά από μερικά λεπτά, η Astrid ήρθε στην πόρτα και τα μάτια της άνοιξαν διάπλατα. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τη βρήκε εκεί. Ο David απαίτησε να δει τον Timmy, αλλά η Astrid αρνήθηκε. Είχε κάποια νέα για εκείνον. Όμως, γιατί η Astrid δεν τον άφησε να δει τον γιο του; Μάλλον, κρατούσε ένα μυστικό από εκείνον όλο αυτό το διάστημα.

Ο David φαινόταν απελπισμένος και πριν ακόμα πει λέξη η Astrid είχε μπει μέσα στο σπίτι. Κοίταξε τριγύρω του, ψάχνοντας τον γιο του, αλλά σύντομα θα καταλάβαινε ότι δεν είναι εκεί. “Πού είναι ο γιος μου;” Άρχισε να πανικοβάλλεται, ώσπου κοίταξε την Astrid. Εκείνη είχε καθίσει σε μία γωνία και ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα.

Η αλήθεια

Μετά από μερικά λεπτά η Astrid πήρε μια βαθιά ανάσα και προχώρησε προς τον David. Τον κοίταξε στα μάτια και του είπε: “Δεν είναι ο γιος σου. Είναι ο γιος μας” και κοίταξε τον κηπουρό. Ο David δεν μπορούσε να πιστέψει σε αυτά που άκουγε. Είχε χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του. Βγήκε από την πόρτα με σκοπό να μην της ξαναμιλήσει ποτέ.

Λίγους μήνες αργότερα, το πρώην πλέον ζευγάρι ήρθε σε επαφή. Η Astrid ένιωθε απαίσια για τον τρόπο που του φέρθηκε στο παρελθόν και ήθελε ο David να έχει σχέση με τον γιο της. Δεν μπορούσε ποτέ να συγχωρήσει τον εαυτό της. Ήθελε να το ξεπεράσει και ήταν ευγνώμων που ο David ήθελε ακόμα να βλέπει τον Timmy.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share