Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

8χρονη αρρώστησε ξαφνικά - Τότε η μαμά της βλέπει τι έφαγε από το σούπερ μάρκετ και παθαίνει σοκ!

Τα μάτια σας 14!

31 Μαΐου 2023 15:46
8χρονη αρρώστησε ξαφνικά - Τότε η μαμά της βλέπει τι έφαγε από το σούπερ μάρκετ και παθαίνει σοκ!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η 8χρονη κορούλα της αρρώστησε ξαφνικά – Τότε η μαμά βλέπει τι έφαγε και παθαίνει σοκ! Τα φρούτα είναι υγιεινά για ανθρώπους όλων των ηλικιών και είναι ζωτικής σημασίας για μια ισορροπημένη διατροφή. Αλλά αν το φρούτο είναι σε κακή κατάσταση, μπορεί να επηρεάσει την υγεία κάποιου στο χειρότερο βαθμό.

Η κόρη της Lissa, η 8 ετών Dionne, απολάμβανε μια μπανάνα από το σούπερ μάρκετ στο σπίτι της στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν ξαφνικά αρρώστησε. Η μητέρα της έμεινε έκπληκτη, γνωρίζοντας ότι η Dionne είχε φάει απλώς ένα φρούτο.

Η Merlin έσπευσε να ελέγξει τις μπανάνες και όταν τις άνοιξε, ανακάλυψε ότι είχαν σκούρα κόκκινα σημεία κάτω από τα κέντρα τους. Στη συνέχεια, έκανε αναζήτηση στην Google για να δει τι σημαίνει αυτό και γρήγορα ανακάλυψε ότι ήταν γεμάτες με τον μύκητα Nigrospora.

Φαγητό από το σούπερ μάρκετ
Φαγητό από το σούπερ μάρκετ

Δείτε επίσης: 12χρονο κορίτσι διακόπτει τον γάμο και ανεβαίνει στην πίστα με την ανάπηρη αδερφή της - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε!

Αναλαμβάνοντας δράση, η Merlin έσπευσε να πάει την κόρη της στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, αυτός ο τύπος μύκητα δεν έχει ως αποτέλεσμα μακροχρόνια βλάβη και η μεγαλύτερη δυσφορία που προκαλεί είναι ψυχοσωματική. Έτσι, η Dionne ανέκαμψε γρήγορα.

Έχουν αναφέρει και άλλοι άνθρωποι για την αγορά όμοιων φρούτων με αυτόν τον μύκητα από τα Morrisons σούπερ μάρκετ. Η Merlin παρότρυνε τα καταστήματα αυτά να προβούν σε πιο διεξοδικό έλεγχο των φρούτων τους. Όσοι σχολίασαν την ανάρτηση της Merlin στο Facebook, είπαν ότι το καλύτερο θα ήταν οι αγοραστές να προσέχουν το φαγητό που τρώνε.

Φαγητό από το σούπερ μάρκετ
Φαγητό από το σούπερ μάρκετ

Πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητος πόνους - Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί με αυτό που βρήκαν στο στομάχι του!

Ολόκληρο το στομάχι του είχε γεμίσει μικρά πετραδάκια τα οποία έτρωγε ο άνδρας προκειμένου να καταπολεμήσει το άγχος και την ανησυχία του. Σύμφωνα με τη Sun, εκτός από πετραδάκια ο άνδρας έτρωγε και κέρματα και κουμπιά. Μέχρι που το στομάχι του δεν άντεξε και ο άνδρας άρχισε να πονάει φριχτά. Πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί τον εξέτασαν και επειγόντως τον έβαλαν στο χειρουργείο για να του αφαιρέσουν τα πετραδάκια.

Πόνοι στην κοιλιά
Πόνοι στην κοιλιά

Συνολικά, αφαίρεσαν πέτρες και άλλα μικροαντικείμενα βάρους άνω των 2 κιλών. Η εγχείρηση έγινε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ilsan Paik, λίγο έξω από τη Σεούλ, όπως μεταδίδει η Mirror. Ο καθηγητής Wha Choi που ήταν επικεφαλής της ομάδας που αφαίρεσε τα πετραδάκια είπε ότι ήταν τόσα πολλά που δεν μπορούσαν να αποβληθούν. “Η χειρουργική επέμβαση ήταν αναπόφευκτη καθώς υπήρχαν πάρα πολλά ξένα σώματα που έπρεπε να βγουν”.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share