Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Μπήκε στο μπάνιο, αλλά όταν άνοιξε το καπάκι της λεκάνης φρίκαρε - Η κρυφή κάμερα κατέγραψε αυτό που κανείς δεν φανταζόταν (Video)

Μία κάμερα είναι πάντα χρήσιμη...

26 Μαΐου 2023 08:04
Μπήκε στο μπάνιο, αλλά όταν άνοιξε το καπάκι της λεκάνης φρίκαρε - Η κρυφή κάμερα κατέγραψε αυτό που κανείς δεν φανταζόταν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα μπήκε στο μπάνιο , ενώ δεν είχε ιδέα ότι την κατέγραφε κρυφή κάμερα. Η ίδια όταν άνοιξε το καπάκι της λεκάνης φρίκαρε, καθώς κάνεις δεν φανταζόταν αυτό που αντίκρισε.

Μία κάμερα είναι πάντα χρήσιμη. Από το να καταγράψει κάτι ασυνήθιστο μέχρι μέσω αυτής να περάσεις ένα μήνυμα. Ιστορίες που έχουν καταγραφεί σε κάμερα έχουμε δει αμέτρητες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια κάμερα εντόπισε έναν ανάπηρο άντρα.

Αν στην αρχή του βίντεο αναρωτηθείτε «τι κάθομαι και βλέπω τώρα;«, εμπιστευτείτε μας! Αξίζει να το δείτε μέχρι τέλους!

Πρόκειται για μια γυναίκα με ένα σοβαρό μήνυμα να μεταδώσει, όσον αφορά τη θλιβερή πραγματικότητα της κουλτούρας μας. Μην «κολλήσετε» στο -προφανώς υπέροχο- παρουσιαστικό της κοπέλας. Άλλο είναι το θέμα…

Δείτε το βίντεο:

Η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε και νόμιζε πως χάλασε - Λίγες ημέρες μετά κατάλαβε ότι...

Πώς μπορεί μια απλή βιντεοκλήση να καταλήξει σε τραγωδία; Κι όμως γίνεται όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Αυτή η νεαρή μιλούσε με τη μητέρα της μέσω Skype, όταν ολοκληρώθηκε η κλήση τους η κάμερα του υπολογιστή δεν έκλεινε. Τι συνέβη; Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια απλή βιντεοκλήση καταλήγει σε κάτι τελείως διαφορετικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια κοπέλα έκατσε μπροστά από τον υπολογιστή της για να φάει.

Η νεαρή κοπέλα δεν κατάλαβε πως η κάμερα της παρέμεινε ανοιχτή μιας και η κλήση της ολοκληρώθηκε και έκλεισε κανονικά. Λίγες ημέρες μετά ακούγονταν περίεργοι θόρυβοι από τον υπολογιστή της κάτι το οποίο την ανησύχησε καθώς η συσκευή λειτουργούσε κανονικά και δεν φαινόταν να έχει κάτι.

Μπορεί να ακούγεται ανατριχιαστικό αλλά για καλή τύχη αυτής της κοπέλας τα όσα της συνέβησαν ήταν μέρος ενός βίντεο που ανέλαβε να δημοσιεύσει μια κινηματογραφική εταιρία για να δείξει στις γυναίκες πώς να προστατευτούν αλλά και από τι κινδυνεύουν.

Το βίντεο δεν φτιάχτηκε καθόλου τυχαία καθώς 10 χρόνια πριν ένας άντρας συνελήφθη επειδή χάκαρε υπολογιστές ανυποψίαστων γυναικών και τις παρακολουθούσε μέσω της κάμερας τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share