Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναίκα κάνει wakeboard όταν νιώθει κάτι περίεργο να την πλησιάζει από πίσω - Μόλις δείτε τι είναι θα μείνετε άφωνοι (Video)

Σοκαριστική στιγμή!

8 Μαΐου 2023 18:47
Γυναίκα κάνει wakeboard όταν νιώθει κάτι περίεργο να την πλησιάζει από πίσω - Μόλις δείτε τι είναι θα μείνετε άφωνοι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία γυναίκα κάνει wakeboard όταν νιώθει κάτι περίεργο να την πλησιάζει από πίσω και μόλις δείτε τι είναι θα μείνετε άφωνοι. Ενώ, Viral έγινε η κραυγή γυναίκας σε συναυλία φιλαρμονικής ορχήστρας.

Ένας άντρας κατέγραψε ένα απίθανο βίντεο μιας φίλης του που έκανε wakeboard στην Θάλασσα του Cortez και συγκέντρωσε πάνω από 22 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Το βίντεο ανέβηκε από τον Wyatt Miller και ξεκινάει με μια γυναίκα να κάνει wakeboard στα ήρεμα νερά, όταν κάτι υπέροχο συμβαίνει.

Εμφανίζονται δελφίνια να κολυμπάνε σε απόσταση! Όσο απίθανο κι αν ακούγεται, δεν είναι αυτό το πιο τρελό κομμάτι του βίντεο. Στα 35 δευτερόλεπτα, η γυναίκα αρχίζει να παρατηρεί κάτι να κολυμπάει σε κοντινή απόσταση πίσω της. Αυτό που συμβαίνει στην συνέχεια εκπλήσσει τους πάντες.

Δεκάδες δελφίνια αρχίζουν να κολυμπούν γύρω της λες και είναι μία από αυτά! Αυτό κρατάει για σχεδόν ένα λεπτό και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι συμβαίνει στ’ αλήθεια. Ο άντρας στο βίντεο παθαίνει πλάκα και έχει δίκιο όταν λέει ότι το βίντεο του θα γίνει διάσημο στο YouTube.

Δείτε το και μόνοι σας για να το πιστέψετε!

Όταν έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα νόμιζε πως όλα είναι αθώα - Μόλις όμως είδε τον άντρα της...

Μια γυναίκα, αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στην κουζίνα της. Όμως αυτό που είδε να κάνει ο άντρας της, ήταν σοκαριστικό.

Μετά τον άντρα που έβαλε κάμερα για να δει αν η σύζυγός του τον απατά, τώρα μια γυναίκα αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα για να μάθει περισσότερα για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της. Αυτό που είδε λοιπόν, ξεπερνά κάθε λογική.

Η γυναίκα, ξαφνικά, ξεκίνησε να έχει αναγούλες, ζαλάδες, υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία.

Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή. "Η απόφαση ήταν ένα χαστούκι για το θύμα, καθώς αντί να εστιάζει στην ασφάλεια της, κοίταζε πως θα μείνει ελεύθερος ο δράστης", είπε ο δικηγόρος της.

Έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της φίλης του - Όταν είδε το βίντεο έπαθε σοκ!

Έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της φίλης του. Τα είδε… όλα με αυτό που έκανε!

Μπούμερανγκ γύρισε η φάρσα που θέλησε να κάνει ένας νεαρός στην κοπέλα του. Δείτε και αυτό το περιστατικό με κάμερα, έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν η γυναίκα του τον απατά

Γιατί μπορεί ο Ryan, από το κανάλι του YouTube «Hammy TV», να σκόπευε να τρομοκρατήσει την όμορφη φίλη του, ωστόσο η έκπληξη που του επεφύλασσε αυτή ήταν πιο μεγάλη!

Και αυτό γιατί χωρίς να γνωρίζει ότι η κάμερα καταγράφει, τα πέταξε όλα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share