Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

80χρονος παππούς πηγαίνει βόλτα με τον σκύλο του κάθε μέρα...Μόλις προσέξετε τι κάνει θα συγκινηθείτε!

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου

28 Απριλίου 2023 21:50
80χρονος παππούς πηγαίνει βόλτα με τον σκύλο του κάθε μέρα...Μόλις προσέξετε τι κάνει θα συγκινηθείτε!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Αυτός ο παππούς κάθε μέρα περπατάει με το αγαπημένο του σκυλάκι, το οποίο αν το παρατήρησε κάνει κάτι απίστευτο!

Όποιος έχει τη χαρά να είναι ιδιοκτήτης σκύλου ξέρει ότι μια από τις πιο απίθανες στιγμές που περιμένει με ανυπομονησία το κατοικίδιο του, είναι να ακούσει το κλικ για να καταλάβει ότι είναι ελεύθερο να πάει βόλτα έξω.

Οι σκύλοι είναι ενεργητικά και δραστήρια ζώα, έτσι όποτε έχουν την ευκαιρία να τεντώσουν τα πόδια τους και να μυρίσουν τον φρέσκο αέρα, έχουν την τάση να γίνονται ζωηροί. Είτε πάτε για περπάτημα για να γυμναστεί ο σκύλος, είτε για να κάνει την ανάγκη του, ή ακόμη και για τα δύο, αυτά τα ζώα απλά λατρεύουν να βρίσκονται έξω.

Ειδικά οι ηλικιωμένοι είναι δεμένοι με τα κατοικίδια τους, όπως θα δείτε εδώ ακόμα έναν που απελευθέρωσε έναν σκύλο, αλλά και αυτόν στην ιστορία μας. Όταν μια γυναίκα εντόπισε έναν ηλικιωμένο να περπατάει με το αγαπημένο του σκυλάκι, παρατήρησε κάτι απίστευτο. Ο σκύλος του, αν και του αρέσει να είναι έξω ελεύθερος, ξέρει ότι ο ιδιοκτήτης του δυσκολεύεται στο περπάτημα και πρέπει να χρησιμοποιεί μπαστούνι.

Αν και σίγουρα θέλει να τρέξει, είναι τόσο καλός, εκπαιδευμένος και ήρεμος με τον ιδιοκτήτη του που στέκεται και τον περιμένει καθώς εκείνος περπατάει αργά. Ο ηλικιωμένος φροντίζει τον σκύλο καλά, τον πάει βόλτα πολλές φορές τη μέρα αν και πονάει, κι έτσι ο σκύλος θέλει να φροντίζει κι εκείνος με την σειρά του τον ιδιοκτήτη του.

Ο άντρας απολαμβάνει την ελευθερία του και δεν θέλει βοήθεια εκτός κι αν είναι ανάγκη και φυσικά οι επιθυμίες του πρέπει να είναι σεβαστές. Ειδικά αν έχει έναν τόσο καλό φίλο να τον φυλάει!

Ένας παππούς τρόμαξε τον 2χρονο εγγονό του - Η αντίδραση του είναι απλά επική!

Όλοι οι παππούδες έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα εγγόνια τους και λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί τους, άλλοτε για να παίζουν κι άλλοτε για να τους μαθαίνουν διάφορα πράγματα. Ζωντανό παράδειγμα ο παππούς που θα δείτε εδώ θα έβλεπε για πρώτη φορά το εγγόνι του και ήταν άκρως συγκινημένος. Όπως και να έχει όλοι μας έχουμε όμορφες αναμνήσεις από τους παππούδες μας και λατρεύαμε τις στιγμές που οι γονείς μας μας άφηναν στο σπίτι τους.

Μια τέτοια στιγμή έζησε κι αυτός ο παππούς με τον 2χρονο εγγονό του και σκόρπισε άφθονο γέλιο. Ο παππούς καθόταν στο σαλόνι όταν με ενθουσιασμό άρχιζε να πλησιάζει ο πιτσιρικάς ο οποίος απ' ότι φαίνεται στο βίντεο ίσα που περπατάει. Τότε ο παππούς αποφάσισε να μιμηθεί τη φωνή του λιονταριού με τον πιτσιρικά να τρομάζει και να τρέπεται σε οπισθοχώρηση.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share