Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ανακατεύει οδοντόκρεμα με νερό και βάζει μέσα το αγαπημένο της κολιέ - Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Απίστευτο!

7 Απριλίου 2023 10:39
Ανακατεύει οδοντόκρεμα με νερό και βάζει μέσα το αγαπημένο της κολιέ - Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος είπε ότι η οδοντόκρεμα είναι μόνο για να πλένουμε τα δόντια μας; Λάθος! Η οδοντόκρεμα έχει κι άλλες χρήσεις που μέχρι πρότινος ούτε καν πήγαινε το μυαλό σας. Μια από αυτές θα σου δείξουμε σήμερα!

Ένα από τα βασικά συστατικά της οδοντόκρεμας είναι το φθόριο, είναι αυτό που "ενεργοποιεί" το σμάλτο των δοντιών μας, αποβάλει τυχόν υπολείμματα τροφών, καθαρίζει και μας εξασφαλίζει ένα αστραφτερό χαμόγελο.

Το φθόριο είναι αυτό που θα δώσει ζωή και στα κοσμήματα σας! Πώς; Είναι απλούστατο! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι οδοντόκρεμα και λίγο νερό, ανακατέψτε και ρίξτε μέσα τα αγαπημένα σας κοσμήματα, αφήστε τα για τουλάχιστον πέντε λεπτά και στη συνέχεια με τη βοήθεια μιας οδοντόβουρτσας τρίψτε και γυαλίστε τα! Τα κοσμήματα σας θα γίνουν στη στιγμή σαν καινούρια!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και μερικά ακόμη χρήσιμα μυστικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης τα θαύματα που μπορεί να κάνει η οδοντόκρεμα στην οθόνη του κινητού σας!

Παίρνει οδοντόκρεμα και την τρίβει πάνω στον μουτζουρωμένο τοίχο - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Οι μουτζουρωμένοι τοίχοι είναι ένα μόνιμο πρόβλημα όλων των γονιών και μάλιστα μερικές φορές αυτές οι μουτζούρες είναι τόσο επίμονες που δεν βγαίνουν όσο κι αν προσπαθείς!

Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε μέχρι να ανακαλύψουμε τις μαγικές ιδιότητες της... οδοντόκρεμας! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Η λύση στο πρόβλημα σας είναι η οδοντόκρεμα! Επιστημονικά δεν ξέρουμε για ποιον ακριβώς λόγο μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά πρακτικά δοκιμάστε να απλώσετε σε ένα πανί λίγη οδοντόκρεμα και στη συνέχεια να τρίψετε τον μουτζουρωμένο τοίχο! Το αποτέλεσμα είναι απλά θεαματικό μιας και ο τοίχος ξαφνικά φαίνεται ολοκαίνουριος και φρεκοβαμμένος χωρίς κανένα κόπο.

Ξεχάστε λοιπόν τρίψιμο και χημικά, η λύση είναι απλά... στο μπάνιο σας! Ωστόσο, μετά από αυτή τη φοβερή ανακάλυψη, ψάξαμε να δούμε και πού αλλού μπορεί να φανεί χρήσιμη η οδοντόκρεμα, δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει στην οθόνη του κινητού σας!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον καθαρισμό του τοίχου με οδοντόκρεμα αλλά και μερικά ακόμη tips καθαριότητας:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share