Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Η νύφη ανοίγει το παράθυρο και τα βλέπει όλα - Ο γαμπρός και ο γάμος που έγινε θέμα συζήτησης

Σπαρταριστές στιγμές...

31 Μαρτίου 2023 09:49
Η νύφη ανοίγει το παράθυρο και τα βλέπει όλα - Ο γαμπρός και ο γάμος που έγινε θέμα συζήτησης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γαμπρός και νύφη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κρήτη. Ο γάμος τους, ήταν παραμυθένιος με κάποιες σκηνές να προκαλούν χαμόγελα και συζητήσεις στα τραπέζια των καλεσμένων.

Παράλληλα, ο κακός χαμός έγινε σε γάμο στην Πάτρα όταν η πεθερά έπιασε τη νύφη της στις τουαλέτες μαγαζιού εστίασης, με την παράλληλη σχέση που διατηρούσε

Ένας γάμος διαφορετικός στην Κρήτη, με τις περισσότερες συζητήσεις να έχουν να κάνουν με το βίντεο που ετοίμασαν ο γαμπρός και η νύφη. Δύο νέα παιδιά που ένωσαν τις ζωές τους και απέδειξαν πως έχουν άφθονο χιούμορ. Τα γέλια στην αίθουσα δεξίωσης ήταν αναμενόμενα. Με τους καλεσμένους να δείχνουν να το απολαμβάνουν, πριν ακόμα φτάσει στο χώρο το νιόπαντρο ζευγάρι.

Σε γέλια είχαν ξεσπάσει, το βράδυ του Σαββάτου (27-08-2022), οι καλεσμένοι του Στράτου Σταματάκη και της Μαρίας Τρουλλινού, παρακολουθώντας ένα βίντεο λίγο πριν την έλευση των νιόπαντρων στη γαμήλια δεξίωση.

Μπορεί το βίντεο να ακολουθούσε τη “γραμμή” σεναρίου, αλλά θα μπορούσε να ήταν και… πραγματικότητα, αφού είναι γνωστή η λατρεία του Στράτου Σταματάκη για την ταχύτητα και τους αγώνες αλλά και το ειδικά τροποποιημένο αυτοκίνητό του, με το οποίο αγωνίζεται ως ο πρώτος οδηγός με αναπηρία στην Ελλάδα για αγώνες Ράλλυ.

Στο χιουμοριστικό βίντεο, απεικονίζεται η νύφη πανέτοιμη με το νυφικό και το πέπλο της, ενώ ανοίγοντας το παράθυρο αναζητώντας τον γαμπρό, τον αντικρίζει… μουτζουρωμένο κάτω από το αυτοκίνητό του, με εργαλεία στα χέρια!

Μαζί του ο μικρός Γιάννης και ο ακόμη μικρότερος Μηνάς, που φαίνεται ακολουθούν τον μπαμπά! Πάντως για τα “πρακτικά” ο γαμπρός ήταν στην ώρα του! Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Μαρία Βλαχάκη και ο Τάσος Πελεκονάκης.

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο του cretalive.gr:


 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share