Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Της «κακομοίρας» σε γαμήλιο γλέντι: Πεθερά έπιασε τη νύφη με τον εpαστή της στις τουαλέτες

Έγινε το έλα να δεις

30 Μαρτίου 2023 17:37
Της «κακομοίρας» σε γαμήλιο γλέντι: Πεθερά έπιασε τη νύφη με τον εpαστή της στις τουαλέτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κακός χαμός έγινε σε γάμο στην Πάτρα όταν η πεθερά έπιασε τη νύφη της στις τουαλέτες μαγαζιού εστίασης, με την παράλληλη σχέση που διατηρούσε. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ μία ακόμα αληθινή ιστορία που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της περιοχής, ο γαμπρός είναι από την περιοχή του Ερυμάνθου ενώ η νύφη από την Πάτρα. Αυτό όμως που δεν γνώριζε κανείς είναι ότι η νύφη διατηρούσε παράλληλη σχέση με Πατρινό, ο οποίος εργάζεται στον χώρο των φρούτων και λαχανικών.

Μάλιστα ο γαμπρός γνώριζε για την «φιλία» που είχε με τη μέλλουσα γυναίκα του και γι’ αυτό συμφώνησε να παρευρεθεί στον γάμο ως καλεσμένος.

Κάποια στιγμή όμως κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η νύφη με την παράλληλη σχέση της βρέθηκαν στην τουαλέτα: «Γύρω στις 3 τα ξημερώματα τον κάλεσε στην τουαλέτα και φυσικά έφυγαν ξεχωριστά» ανέφερε στο τοπικό σάιτ αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Της «κακομοίρας» σε γαμήλιο γλέντι: Πεθερά έπιασε τη νύφη με τον εpαστή της στις τουαλέτες

Η πεθερά όμως είχε υποψιαστεί εδώ και καιρό πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον «φίλο» και ενίοτε «συνεργάτη» της νύφης και την ακολούθησε στις τουαλέτες. Περίμενε λίγο απέξω και ξαφνικά μπήκε στην τουαλέτα και τους έπιασε στα πράσα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς έγινε το έλα να δεις και μάλιστα, όπως αναφέρει το flamis.gr ο εραστής γρονθοκοπήθηκε από τον γαμπρό και ένα ακόμη άτομο.

Φυσικά το ζευγάρι οδηγήθηκε την επομένη κιόλας… σε διαζύγιο!

Αυτή η πεθερά εμφανίστηκε στην πρόταση γάμου που έκανε στην κόρη της - Μόλις τους είδε...

Μπορεί κάποιος να σχεδιάζει μήνες την τέλεια πρόταση γάμου και να τα έχει υπολογίσει όλα, αλλά όταν έρθει η στιγμή να γίνει κάτι απροσδόκητο και να πάτε όλα στράφι.

Για μια νύφη ειδικά ο γάμος αποτελεί την μεγάλη μέρα, μέχρι και το νυφικό διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, και θα πάθετε σοκ με αυτό εδώ που επέλεξε να φορέσει μια. Παρακάτω έχουμε μια ξεκαρδιστική στιγμή όπου η πεθερά κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση, όταν σκόνταψε και έπεσε τη στιγμή που έκαναν πρόταση γάμου στην κόρη της!

Ο Μπιλλ Νταβάνει σχεδίαζε επί μήνες να ζητήσει από την κοπέλα του Μπριάν Κλάρκ να τον παντρευτεί, μπροστά στην οικογένειά της.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν ακριβώς όπως τα σχεδίαζε…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share