Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ο Τοτός και η κρεβατοκάμαρα... Το ανέκδοτο της ημέρας (24/3)

Τρελό γέλιο

24 Μαρτίου 2023 07:05
Ο Τοτός και η κρεβατοκάμαρα... Το ανέκδοτο της ημέρας (24/3)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τοτός και η κρεβατοκάμαρα... Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (24/3) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό!

Πάμε να δούμε το ανέδοτο παρακάτω:

Ο Τοτός μπαίνει ένα βράδυ ξαφνικά στην κρεβατοκάμαρα των γονιών του και βρίσκει την μαμά του να είναι σκαρφαλωμένη πάνω στον μπαμπά του και να πηγαίνει πάνω κάτω.

Με το που τον βλέπουν οι γονείς του σταματούν και η μητέρα του γρήγορα «κατεβαίνει» και τυλίγεται στα σκεπάσματα, και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος…

– Τοτός

– Τι κάνατε εσύ και ο μπαμπάς;

– Μαμά: Εεεε… να ο μπαμπάς σου έχει μεγάλη κοιλιά και μερικές φορές πρέπει να ανέβω πάνω του και να την πιέσω για να γίνει ίσια.

– Τοτός: Χάνεις το χρόνο σου μαμά, όταν εσύ πας για ψώνια η νονά μου έρχεται, πέφτει στα γόνατα και του την ξαναφουσκώνει…

Ανέκδοτο με Τοτό

Bonus ανέκδοτο: Η ξανθιά και ο άγνωστος νεαρός...

Η ξανθιά μιλάει με μια φίλη της…..

«Δεν καταλαβαίνω» λέει «πριν μια βδομάδα ήρθε ένας νεαρός και μου χτύπησε την πόρτα.

Όταν του άνοιξα, με ρώτησε αν είναι ο άντρας μου σπίτι, κι όταν του είπα πως δεν είναι, με πέταξε στο πάτωμα και κάναμε σ@ξ.

Μετά από δυο μέρες ξανάρθε, με ξαναρώτησε αν είναι ο άντρας μου σπίτι κι όταν του είπα όχι, με ξαναπέταξε στο πάτωμα και με ξανακάμε σ@ξ.

Σήμερα το πρωί ξανάρθε, με ρώτησε πάλι αν είναι ο άντρας μου σπίτι κι όταν του είπα πως δεν είναι, με ξαναπέταξε στο πάτωμα και κάναμε πάλι σ@ξ, Δεν μπορώ να καταλάβω!»

Ανέκδοτο με ξανθιά

«Είναι απίστευτο!» λέει η φίλη της. «Αλλά τι είναι αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις;»

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλει τον άντρα μου!…»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share