Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άντρας στόλιζε τον τάφο της πεθεράς του όταν ξαφνικά... Η συνέχεια θα σας σοκάρει!

Απίστευτο!

18 Μαρτίου 2023 14:58
Άντρας στόλιζε τον τάφο της πεθεράς του όταν ξαφνικά... Η συνέχεια θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας από την Πολιτεία της Πενσυλβάνια στην Αμερική σκοτώθηκε, όταν στην προσπάθειά του να στολίσει τον τάφο της πεθεράς του για τον εορτασμό του Πάσχα, η ταφόπλακα έπεσε και τον... καταπλάκωσε!

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Σάλος: Πεθερά πήγε στο ταξίδι του μέλιτος και έμεινε έγκυος από τον γαμπρό της! (photos)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έντουαρντ Κουμπίλας, φροντιστή στο καθολικό νεκροταφείο του Αγίου Ιωσήφ, η ταφόπλακα ζύγιζε 180 κιλά και τραυμάτισε θανάσιμα τον 74χρονο Στίβεν Γόιτακ. Ο τελευταίος βρισκόταν γονατισμένος δίπλα στην ταφόπλακα τη στιγμή που η γυναίκα του τοποθετούσε ένα σταυρό στην άλλη πλευρά του τάφου. Η πλάκα ξαφνικά αναποδογύρισε χωρίς προειδοποίηση, οδηγώντας τον Στίβεν στον θάνατο.

«Η γυναίκα του έτρεξε να με βρει» δήλωσε στο δίκτυο Reuters ο φροντιστής. «Μέχρι να φτάσω εκεί, δεν ήταν και πολύ καλά. Κατάφερα να τραβήξω την μισή πλάκα από πάνω του. Θα βοήθησε η αδρεναλίνη.»

Αμέσως μετά την πρώτη προσπάθεια του φροντιστή, στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία και ένα ασθενοφόρο. Παρ' όλο που κατάφεραν να απομακρύνουν την ταφόπλακα, ήταν ήδη πολύ αργά για τον Στίβεν.

Άντρας στόλιζε τον τάφο της πεθεράς του όταν ξαφνικά... Η συνέχεια θα σας σοκάρει!

«Ήταν ένα τραγικό περιστατικό», συμπλήρωσε ο Έντουαρντ Κουμπίλας. «Δεν μπορούσες να κάνεις κάτι».

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε πως ο Στίβεν επισκεπτόταν πολύ συχνά το νεκροταφείο με τη γυναίκα του για να στολίσουν τον οικογενειακό τάφο.

Όλα ήταν έτοιμα για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, όταν ξαφνικά η πεθερά... σωριάστηκε στην άμμο (Video)

Μπορεί κάποιος να σχεδιάζει μήνες την τέλεια πρόταση γάμου και να τα έχει υπολογίσει όλα, αλλά όταν έρθει η στιγμή, να γίνει κάτι απροσδόκητο και να πάνε όλα στράφι.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Η πεθερά το τερμάτισε: Μητέρα γαμπρού κλέβει την παράσταση στο γάμο του γιου της (Video)

Παρακάτω έχουμε μια ξεκαρδιστική στιγμή όπου η πεθερά κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση, όταν σκόνταψε και έπεσε τη στιγμή που έκαναν πρόταση γάμου στην κόρη της!

Ο Μπιλλ Νταβάνει σχεδίαζε επί μήνες να ζητήσει από την κοπέλα του Μπριάν Κλάρκ να τον παντρευτεί, μπροστά στην οικογένειά της.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν ακριβώς όπως τα σχεδίαζε…

Στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι ήταν η νύφη - Όταν οι καλεσμένοι κατάλαβαν ποια ήταν η "κυρία" σοκαρίστηκαν από το λάθος τους

Ένα από τα εντυπωσιακότερα πράγματα που μπορείτε να δείτε σε έναν γάμο είναι η εμφάνιση της νύφης. Όμως, σε έναν γάμο στην Κίνα, αυτή που έκλεψε τη γοητεία της νύφης, δεν ήταν άλλη από την πεθερά. Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους την πέρασαν εκείνη για νύφη, λόγω της απίστευτης ομορφιάς της. Επίσης, σε μια ακόμη σκαριστική ιστορία, μία νύφη ήταν έτοιμη να βάλει τη βέρα στον γάμο της όταν ξαφνικά ο γαμπρός άρχισε να τρέχει προς την έξοδο...

Το μπέρδεμα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ενός Κινέζικου μέσου μαζικής ενημέρωσης “Netease News”, μία κυρία στο Yantai της Shandong, είχε πάει να παρακολουθήσει έναν γάμο. Τότε, είδε μια γυναίκα, πολύ καλά ντυμένη, με ένα εξαιρετικό φόρεμα μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Στην αρχή νόμιζε ότι ήταν η νύφη που καλωσόριζε τους καλεσμένους. Όμως, όταν μπήκε η πραγματική νύφη στον χώρο, η πανέμορφη γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα πήγε κοντά σε ένα σημείο που είχε ταμπέλα “μητέρα” και η κυρία που παρακολουθούσε τον γάμο, σοκαρίστηκε από το λάθος της.

Η πανέμορφη πεθερά

Η κυρία που παρακολουθούσε τον γάμο έμεινε έκπληκτη από τη στάση του σώματος της πεθεράς και την απίστευτη ομορφιά της. “Αν η νύφη δεν είχε βγει με το νυφικό, θα πίστευα την πεθερά για νύφη”, είπε η κυρία. Λίγο αργότερα, η νύφη παραδέχθηκε γενναιόδωρα: “Από εδώ η πεθερά μου”.

Σοκαριστική ιστορία με μια νύφη και την πεθερά της στο γάμο

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αφού αποκαλύφθηκε η εμφάνιση της πεθεράς, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας έγινε χαμός από σχόλια. “Η εμφάνιση της είναι απλά τέλεια. Όταν είναι δίπλα στη νύφη, θα νόμιζε κανείς ότι είναι αδερφές”. Ένας άλλος είπε: “Αυτό είναι υπερβολικό, σωστά; Αντιμετωπίζουν την πεθερά, ως νύφη, λόγω της σαγηνευτικής ομορφιάς της”. “Πόσο ντροπιαστικό είναι αυτό με τις νύφες και τις πεθερές”, σημείωσε ένας τρίτος. Όμως, το καλύτερο σχόλιο το έκανε ένας νεαρός και υπογράμμισε:

“Σε ορισμένα μέρη της χώρα μας, τα παιδιά γεννιούνται πολύ νωρίς και οι πεθερές στην πραγματικότητα μπορεί να είναι από 30 έως 40 χρονών”. Εσάς πώς σας φαίνεται η ομορφιά της πεθεράς;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share