Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Νύφη ήταν έτοιμη να βάλει τη βέρα στον γάμο της όταν ξαφνικά ο γαμπρός άρχισε να τρέχει προς την έξοδο...

Αδιανόητο αυτό που συνέβη!

11 Μαρτίου 2023 15:42
Νύφη ήταν έτοιμη να βάλει τη βέρα στον γάμο της όταν ξαφνικά ο γαμπρός άρχισε να τρέχει προς την έξοδο...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γάμος είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να συμβούν και απρόοπτα. Μένει αξέχαστος όπως και να έχει!

Κανείς δεν θέλει μία δυσάρεστη έκπληξη εκείνη τη μέρα, σαν αυτό που συνέβη σε έναν άλλο γάμο όταν ο άνδρας έμαθε ότι η γυναίκα του τον κεράτωνε χρόνια. Οπότε μπορείτε να φανταστείτε τον τρόμο που βίωσε η νύφη στο βίντεο, Βίκυ, όταν ο γαμπρός έφυγε ξαφνικά από την εκκλησία τρέχοντας ενώ βρισκόντουσαν στα μισά της τελετής.

Και όλα αυτά γιατί είχε ξεχάσει το ένα πράγμα που δεν πρέπει ποτέ κανείς να ξεχάσει στον γάμο του. Όχι μόνο η Βίκυ έμεινε άφωνη, αλλά επίσης και ο αδερφός του γαμπρού και ο κουμπάρος, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Βέβαια ο πανικός σταμάτησε γρήγορα όταν όλοι κατάλαβαν πως αυτό ήταν μία φάρσα, στην οποία είχε πάρει μέρος και ο πάστορας της εκκλησίας.

Αφού βγήκε από την εκκλησία τρέχοντας για να πάρει το δαχτυλίδι που υποτίθεται πως είχε ξεχάσει, μία οθόνη ξεδιπλώθηκε στην εκκλησία που άρχισε να δείχνει το τρελό του ‘ταξίδι.’

Μέχρι να γυρίσει πίσω ο γαμπρός, οι καλεσμένοι είχαν πεθάνει στο γέλιο με αυτό που έβλεπαν. Εννοείται πως η γυναίκα του τον συγχώρεσε, αφού στην τελική το χιούμορ του είναι και ένας από τους λόγους που τον ερωτεύτηκε!

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε εάν σας συνέβαινε κάτι τέτοιο;

Αυτός ο άνδρας παντρεύτηκε στα 55 του χρόνια - Παρατηρήστε όμως την νύφη και θα πάθετε σοκ

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται μια κλασική φωτογραφία ενός γαμπρού και μιας νύφης την ημέρα του γάμου τους, αλλά αν την παρατηρήσετε καλύτερα θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αυτός ο άνδρας λοιπόν έψαχνε για πολύ καιρό γυναίκα που να του ταιριάζει, όμως μόνο μία ήταν η κατάλληλη , την οποία παντρεύτηκε. Ποιο είναι το περίεργο όμως; Όλα μέχρι και αυτή την στιγμή ακούγονται φυσιολογικά.

Την έλεγαν Κάρολιν και ήταν πλαστική. Όχι δεν σας γελούν τα μάτια σας.Ο 55χρονος Έβεραρντ Κούνιον από το Dorset του Ηνωμένου Βασιλείου χώρισε με την τελευταία του σύντροφο στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και έπειτα στράφηκε σε τεχνητές μεθόδους.

Το 2000 αγόρασε τη Ρεμπέκα, την πρώτη του… τεχνητή γυναίκα, ενώ το 2004 αποφάσισε να πάρει και μια δεύτερη κούκλα. Τουλάχιστον θα ξέρει ότι δεν τον απατάει, όπως ανακάλυψε αυτός εδώ άνδρας και χώρισε τελικά την νύφη την ημέρα του γάμου. Τέτοια σκηνικά δεν θα είχε σίγουρα ο κύριος της ιστορίας.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share