Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τύλιξε ένα ρολό υγείας με αλουμινόχαρτο - Μόλις δείτε τι έφτιαξε θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Απίστευτο!

17 Μαρτίου 2023 10:02
Τύλιξε ένα ρολό υγείας με αλουμινόχαρτο - Μόλις δείτε τι έφτιαξε θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λύσεις για τα καθημερινά μας προβλήματα υπάρχουν πολλές και οι περισσότερες εξ αυτών βρίσκονται μέσα στο σπίτι μας. Σε τι μπορεί όμως να μας χρησιμεύσει λίγο αλουμινόχαρτο πέραν από την κλασσική του χρήση; Οι χρήσεις του είναι πάμπολλες και μερικές από αυτές δεν τις γνωρίζαμε καν, δείτε τι θα συμβεί σε περίπτωση που τυλίξετε με αλουμινόχαρτο τις μπαταρίες σας.

Αυτός ο άντρας λοιπόν, βρήκε ένα πανέξυπνο κόλπο για να διατηρήσεις τη φόρμα ενός ρολού χαρτιού περιτυλίγματος. Επειδή σφίγγοντας το με ένα λαστιχάκι το πιο πιθανό είναι να τσαλακωθεί η λύση βρίσκεται σε ένα ρολό από χαρτί υγείας και λίγο αλουμινόχαρτο.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Τύλιξε με αλουμινόχαρτο τα πόδια ενός τραπεζιού - Μόλις μάθετε το λόγο θα ενθουσιαστείτε

Ως γνωστόν οι χρήσεις του αλουμινόχαρτου είναι πάμπολλες και κάθε μέρα ανακαλύπτουμε κι από μια καινούρια. Τι μπορεί να κάνει όμως λίγο αλουμινόχαρτο τυλιγμένο στα πόδια ενός τραπεζιού; Αυτή δεν είναι η μόνη νέα ανακάλυψη που κάναμε σχετικά με το αλουμινόχαρτο, δείτε εδώ μερικές ακόμη χρήσεις του που μέχρι πρότινος αγνοούσαμε.

Έστω λοιπόν ότι αποφασίζεις να βάψεις ένα δωμάτιο ή ένα έπιπλο αλλά δεν θέλεις να λερώσεις τα πόμολα ή τους μεντεσέδες ή ακόμη και τα πόδια μιας καρέκλας ή ενός τραπεζιού. Τύλιξε τα όλα με αλουμινόχαρτο, που φοριέται και αφαιρείται εξίσου εύκολα. Στην επόμενη μικρή ή μεγάλη ανακαίνιση που θα θελήσεις να κάνεις μην μπεις στον κόπο να αγοράσεις ειδικά προστατευτικά, η λύση βρίσκεται στο συρτάρι της κουζίνας σου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share