Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

28χρονη έμεινε έγκυος και ήταν ενθουσιαμένη με την εγκυμοσύνη της - Ξαφνικά το σκυλάκι της άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα γύρω από την κοιλιά της

Σοκαριστική ιστορία

12 Μαρτίου 2023 11:24
28χρονη έμεινε έγκυος και ήταν ενθουσιαμένη με την εγκυμοσύνη της - Ξαφνικά το σκυλάκι της άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα γύρω από την κοιλιά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία μίας Αμερικανίδας, της Alhanna Butler και του σκύλου της Keora. Η Alhanna και ο αρραβωνιαστικό της Ricky ήταν ενθουσιασμένοι με την εγκυμοσύνη της. Επίσης, ένα ζευγάρι, που πίστευε ότι βρισκόταν στην τελευταία εγκυμοσύνη του, το περίμενε μεγάλη έκπληξη, που θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε τραγωδία.

Ωστόσο, όταν ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος, η Keora άρχισε να ξύνει το στομάχι της Alhanna που μεγάλωνε και άρχισε να γκρινιάζει χωρίς λόγο. Η Alhanna και ο Ricky ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν σχεδόν αμέσως. Μια μέρα, έλαβε τα καλά νέα από το νοσοκομείο.

Οι δυο τους θα γινόντουσαν οι γονείς. Πριν μείνει έγκυος η Alhanna, ήθελε να έχει ένα μικρό σκυλάκι για να μπορεί να φροντίζει το μωράκι της στο μέλλον και να μεγαλώνουν ευτυχισμένα μαζί. Έτσι, απέκτησαν ένα πολύ χαριτωμένο κουτάβι για κατοικίδιο, την Keora.

Η περίεργη συμπεριφορά της Keora

Η Keora είναι συνήθως ένα ήρεμο, ήσυχο, φιλικό και ευγενικό κουτάβι. Όμως, άρχισε ξαφνικά να συμπεριφέρεται περίεργα. Στη μεγάλη κοιλιά της Alhanna, η Keora άρχισε να γαβγίζει και να γκρινιάζει για ώρες από πάνω της. Πολλές φορές έξυνε την κοιλιά της Alhanna. Σαν να προσπαθούσε να δείξει κάτι.

Σαν να προσπαθούσε να σπρώξει με τη μουσούδα της την κοιλιά. Στην αρχή ο Ricky και η Alhanna, δεν μπορούσαν να καταλάβουν την περίεργη και ύποπτη συμπεριφορά του σκύλου τους. Τότε, δεν είχαν κάποιον τρόπο για να μάθουν. Η Keora προσπαθούσε σκληρά για να τους πει κάτι. Η Alhanna απολάμβανε τη μητρότητα στο έπακρο με τον δικό της τρόπο.

Επίσης, ήταν τυχερή που δεν είχε τις πρωινές ναυτίες που έχουν οι περισσότερες γυναίκες κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Η Alhanna και ο Ricky ανυπομονούσαν να γνωρίσουν το νέο μέλος της οικογένειας. Θα γίνουν γονείς και στο μέλλον σκέφτονται να αυξήσουν τα μέλη της οικογένειας.

Η εγκυμοσύνη της Alhanna περνούσε χωρίς προβλήματα, αλλά η Keora συνέχισε να συμπεριφέρεται περίεργα γύρω από την κοιλιά της καθώς μεγάλωνε. Μερικές φορές έσπρωχνε το στομάχι της Alhanna, αλλά όλοι νόμιζαν ότι ήταν απλώς η συμπεριφορά του σκύλου. Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός το ζευγάρι άρχισε να τρομάζει από αυτή τη συμπεριφορά και ένιωσαν ότι το σκυλάκι τους θέλει να τους μεταφέρει κάποιο μήνυμα.

Ένας οξύς πόνος

Όταν ήρθε η 16η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, ξαφνικά συνέβη κάτι αναπάντεχο που άλλαξε τη μητρική ζωή της Alhanna, που μέχρι εκείνη τη στιγμή πήγαινε καλά. Η Alhanna ένιωσε έναν οξύ πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης της, που δεν είχε νιώσει ποτέ πριν. Ο πόνος ήταν αφάνταστα επώδυνος και βασανιστικός. Φυσικά, δεν μπορούσε να περπατήσει, ούτε καν να μιλήσει. Πρώτα απ’ όλα ανησυχούσε για το μωρό στην κοιλιά της και αν θα μπορούσε τελικά να γίνει μητέρα.

Ο Ricky πολύ ανήσυχος και τρομοκρατημένος, πήγε αμέσως την Alhanna στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Έπρεπε να ανακαλύψουν τι προκαλεί τον πόνο. Ο Ricky όπως ήταν λογικό ανησυχούσε για την κατάσταση της συζύγου του και το μωρό στην κοιλιά της. Στο νοσοκομείο ζήτησαν αμέσως βοήθεια και μπήκαν για εξετάσεις.

Το ζευγάρι κυριεύτηκε από φόβο και αγωνία, αλλά ο γιατρός συμβούλεψε την Alhanna ότι όσο το μωράκι είναι υγιές δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα. Το άγχος μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στο μωράκι και έτσι ο γιατρός είπε στη γυναίκα να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά πρέπει να είναι καλά, μέχρι να γεννηθεί το μωράκι. Αυτά τα λόγια έκαναν το ζευγάρι να ηρεμήσει και να γυρίσει σπίτι. Ωστόσο, υπήρχε ακόμη ένα πρόβλημα που τους ενοχλούσε.

Η εξάντληση

Μόλις έφτασαν σπίτι, αγκάλιασαν το σκυλάκι τους. Η Alhanna ήθελε απλά να χαλαρώσει στο σπίτι. Ο γιατρός της είπε να μην ανησυχεί, αλλά η γυναίκα εξακολουθούσε να υποφέρει από τους έντονους πόνους στη μέση και δεν ήταν σε κατάσταση να ζήσει τη χαλαρωτική μητρική ζωή που συνήθιζε.

Όμως, ανακουφίστηκε από τα λόγια του γιατρού και αποφάσισε να τον εμπιστευτεί και να περιμένει ήσυχα τη γέννηση του μωρού της. Αφού επέστρεψε στο σπίτι, η Alhanna ξάπλωσε στο κρεβάτι και προσπάθησε να απαλύνει τον πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης. Ο πόνος επέμενε και ήταν αφάνταστος, σε αντίθεση με ότι είχε νιώσει μέχρι τότε.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την επόμενη μέρα η Alhanna δημοσίευσε ένα σχόλιο στο Facebook. Προσπάθησε να καθησυχάσει τους φίλους και την οικογένεια της που ρωτούσαν συνεχώς τι είχε συμβεί. Η Alhanna είπε για τον έντονο πόνο στην πλάτη, αλλά ανέφερε τα λόγια του γιατρού της και ότι η εγκυμοσύνη δεν έχει επηρεαστεί. Το μωρό ήταν καλά στην υγεία του.

Τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Η Alhanna έγραψε επίσης για το σκυλάκι της και την παράξενη συμπεριφορά που παρουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες. Οι φίλοι και η οικογένεια της, είδαν την ανάρτηση της και αμέσως σχολίασαν υποστηρικτικά. Κάποιοι σχολίασαν την περίεργη συμπεριφορά της Keora. Ανάμεσα σε αυτά, έλαβε αρκετά μηνύματα και σχόλια, όπως το να εμπιστευτεί τα ένστικτα της Keora και να επιστρέψει στον γιατρό.

28χρονη έμεινε έγκυος και ήταν ενθουσιαμένη με την εγκυμοσύνη της αλλά ξαφνικά το σκυλάκι της

Τι προσπαθούσε να πει η Keora;

Τι προσπαθούσε να πει η Keora στην Alhanna πάνω από την κοιλιά της; Κανονικά, κάθε ενέργεια του σκύλου έχει ένα κίνητρο και η δράση του είναι σύμφωνα πάντα με αυτό το κίνητρο. Γιατί η Keora είχε τόση εμμονή με την κοιλιά της Alhanna; Εκείνη την εποχή, η Alhanna δεν ήξερε πώς να αντιμετωπίσει τη συμπεριφορά της Keora.

Από την άλλη, δεν ήθελε να αγνοήσει τη συμβουλή του γιατρού που της είπε να μην ανησυχεί. Όμως, μετά από αυτό οι μέρες περνούσαν και ο πόνος στην πλάτη δεν υποχωρούσε. Είχε φτάσει σε σημείο να πιστεύει ότι όντως η Keora ήθελε να της πει κάτι.

Η μητέρα της Alhanna

Πολλοί από τους γνωστούς της Alhanna, της είχαν προτείνει να επισκεφτεί ξανά τον γιατρό. Είναι περίεργο που τέτοιος πόνος δεν περνάει. Κάποιοι φίλοι της είπαν ότι τα σκυλιά μπορούν να δουν πράγματα που οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται.

Η μητέρα της έπεισε την Alhanna, η οποία αισθανόταν αδιαθεσία και ακόμα πονούσε, να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη. Η μητέρα της Alhanna ήταν πεπεισμένη ότι οι ενέργειες της Keora δεν ήταν τυχαίες. Πίστευε ότι τα ένστικτα και οι διαισθήσεις των ζώων είναι δέκα φορές καλύτερες από αυτές των ανθρώπων και ότι θα έπρεπε να τις ακούμε.

Η Keora της έφραξε τον δρόμο

Το επόμενο πρωί, η Alhanna ξύπνησε, αλλά ο πόνος στη μέση ήταν ακόμα εκεί. Ετοιμάστηκε να πάει στη δουλειά. Όταν η Alhanna ήταν έτοιμη να φύγει από το σπίτι, η Keora στάθηκε εμπόδιο μπροστά της και της έκλεισε το δρόμο. Σαν να της έλεγε να μην πάει. Η Keora δεν έφευγε και άρχισε να γαβγίζει δυνατά, σαν προειδοποίηση.

Στεκόταν μπροστά στην εξώπορτα και της έκλεινε τον δρόμο. Η Alhanna δεν ήξερε τον λόγο που παραπονιόταν το σκυλάκι της και τι προσπαθούσε να της πει. Εκείνη τη στιγμή, ξαφνικά, σαν να έσβησαν όλα και η Alhanna κατέρρευσε επί τόπου. Όταν ο Ricky άκουσε τον δυνατό θόρυβο, έτρεξε γρήγορα προς την Alhanna και την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο.

Στα επείγοντα

Στα επείγοντα όπου πήγαν την Alhanna, εκείνη ανέκτησε τις αισθήσεις της και συνήλθε. Εξήγησε αναλυτικά στον γιατρό τα συμπτώματα που είχε μέχρι εκείνη τη μέρα. Ο γιατρός ξεκίνησε να κάνεις εξετάσεις στην Alhanna για να καταλάβει τι συμβαίνει. Πραγματοποιήθηκαν μία σειρά εξετάσεων πάνω στο σώμα της Alhanna για να προσδιοριστεί τι ήταν αυτό που την έκανε να νιώθει τόσο έντονο πόνο και κατάρρευση.

Ο γιατρός προσπαθούσε να μάθε αν κάτι δεν πάει καλά με το σώμα της, το προβλήματα δημιουργούσε ή αν ήταν απλώς το άγχος της εγκυμοσύνης. Όλοι περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Τελικά, η Keora αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο. Μετά από όλες αυτές τις εξετάσεις τα νέα δεν ήταν καθόλου καλά. Ήταν τα χειρότερα που μπορούσε να ακούσει.

Λοίμωξη των νεφρών

Μετά από μια σειρά εξετάσεων ο γιατρός είπε στην Alhanna κάποια πολύ άσχημα νέα και ότι ήταν πολύ κοντά στον θάνατο. Η Alhanna έπασχε από μία πολύ σπάνια πάθηση που ονομάζεται νεφρική λοίμωξη γνωστή και ως πυελονεφρίτιδα. Επίσης, της είπαν ότι κάποια από τα ζωτικά της όργανα ήταν τόσο άσχημα που αν αργούσε λίγο ακόμα να πάει στο νοσοκομείο, δε θα μπορούσε να επιβιώσει ούτε εκείνη, αλλά ούτε το μωράκι της. Η Alhanna τρομοκρατήθηκε και άρχισε να φοβάται για τη ζωή της και του μωρού που είχε στην κοιλιά της.

Η θεραπεία

Ο γιατρός της Alhanna αποφάσισε και της συνέστησε μία αντιβιοτική θεραπεία για την κατάσταση της, η οποία της παρείχε την απαραίτητη φροντίδα για να αποφευχθεί το πρόβλημα στα νεφρά. Η Alhanna ένιωθε την κατάσταση της υγείας της σταθερή, αλλά φοβόταν μήπως χάσει το μωράκι της, καθώς δεν είχε ποτέ στο παρελθόν μια τέτοια εμπειρία. Δεν μπορούσε, παρά να ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά.

Ξεπερνώντας τα προβλήματα

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, οι γιατροί της Alhanna, την παρακολουθούσαν στενά, όπως φυσικά και το μωράκι της. Χάρη στις προσπάθειες των γιατρών, η φροντίδα και η θεραπεία πέτυχαν. Η Alhanna ξεπέρασε τη λοίμωξη στα νεφρά και η κατάσταση της ήταν απολύτως φυσιολογική, χωρίς κανέναν πόνο. Η εγκυμοσύνη, που θα έπρεπε να ήταν μια χαρούμενη στιγμή, αποδείχθηκε για εκείνη, δύσκολη και εξαντλητική. Ωστόσο, η μέρα που περιμένει κάθε γυναίκα να γίνει μητέρα πλησίαζε και όλοι ήταν ανυπόμονοι.

Το μωράκι επιτέλους ήρθε

Αφού ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας και το άγχος κατά τη διάρκειας της εγκυμοσύνης, η Alhanna καλωσόρισε στον κόσμο το μωράκι της τον Νοέμβριο του 2015. Η Alhanna και ο Ricky ονόμασαν το αγοράκι τους Lincoln.

Το ζευγάρι πλημμύρισε από συγκίνησε στη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Μέχρι να γεννηθεί, η μητέρα, είχε κάποια σοβαρά προβλήματα υγεία, αλλά τα ξεπέρασε και ο Lincol γεννήθηκε υγιέστατος! Δεν υπήρχε μεγαλύτερη χαρά και ανακούφιση για τους νέους γονείς. Ήταν πολύ ευγνώμων στο σκυλάκι τους, την Keora. Η Keora γνώριζε την κατάσταση της Alhanna από την αρχή. Η Keora και το μωράκι είχαν μια συγκινητική συνάντησε πρόσωπο με πρόσωπο που θα μείνει αξέχαστη.

Φεύγοντας από το νοσοκομείο

Αφού ο Lincoln πέρασε αρκετές μέρες στο νοσοκομείο μετά τον τοκετό, ήρθε επιτελούς η ώρα να πάει στο σπίτι και οι γονείς ήταν απίστευτα ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι. Ήρθε η στιγμή να το συστήσουν στην Keora.

Η Keora τους περίμενε πώς και πώς να φτάσουν. Η περίεργη συμπεριφορά της μέχρι τότε και τις εβδομάδες που προσπαθούσε να πει το πρόβλημα υγείας στην Alhanna, ήρθαν αμέσως στο μυαλό των γονιών, όπου ήταν πολύ ευγνώμων για το σκυλάκι τους. Η Alhanna τρέφει μεγάλη αγάπη για την Keora και ήταν λίγο αβέβαιη αν θα της άρεσε το νέο μέλος της οικογένειας.

Ο Lincoln και η Keora

Η Alhanna και ο Ricky ήταν πλέον στο σπίτι τους με το νέο μέλος της οικογένειας. Μετά από μια πολύ μεγάλη, δύσκολη και αγχωτική περίοδο, όλοι ήταν χαρούμενοι που θα μπορούσαν να είναι όλοι μαζί στο σπίτι. Το έξυπνο σκυλάκι, η Keora, κατάλαβε γρήγορα ότι η Alhanna και ο Ricky είχαν φέρει μαζί το μωράκι.

Οι γονείς ήλπιζαν ότι η Keora θα ήταν γρήγορα κοντά στον Lincoln. Το σκυλάκι με το που έριξε την πρώτη ματιά στον Lincoln, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και φαινόταν ότι θα τον προστάτευε. Δεν ήθελε να φύγει στιγμή από το πλευρό του. Φαινόταν σαν η Keora να γνώριζε τον Lincoln εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Η Keora λατρεύει τον Lincoln

Δεν ήταν έκπληξη για την Alhanna και τον Ricky ότι η Keora έδειξε μεγάλη στοργή για το νέο μέλος της οικογένειας από την πρώτη στιγμή που τον είδε. Όταν έφεραν τον Lincoln στο σπίτι, η Keora κυριολεκτικά δεν ξεκόλλησε από το κρεβατάκι του.

Είτε ο Lincoln κοιμόταν, είτε έτρωγε στον καναπέ, είτε έπαιζε με τα παιχνίδια του, η Keora ήταν πάντα διπλά του. Είναι κάτι σαν ο μικρότερος αδερφός του Lincoln και παράλληλα ο καλύτερος του φίλος του. Για την Alhanna η ύπαρξη της Keora και η αντίδραση της στο μωράκι ήταν ότι πιο καθησυχαστικό θα μπορούσε να έχει.

Ξεχειλίζει αγάπη

Είναι πολύ αγαπημένοι. Η Keora μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερη από τον Lincoln και πάντα υπήρχε μια μικρή ανησυχία μήπως πληγώσει κατά λάθος το μωράκι. Ωστόσο, η Keora πάντα νοιαζόταν και οι δυο τους έπαιζαν μαζί, προσέχοντας να μην τον πληγώσει.

Η Keora φαινόταν να έχει μια πολύ έντονη “έκτη αίσθηση” που λέγεται ότι έχουν κάποια ζώα. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πόσο καλόκαρδη είναι η Keora και πόσο πολύ ενδιαφέρεται για τον Lincoln. Ειδικά, τη μέρα που καλωσόρισε το μωράκι στο σπίτι με συγκίνηση και χαρά.

Μεγαλώνουν μαζί

Ο Lincoln μεγάλωσε γρήγορα μαζί με την Keora. Πριν το καταλάβουν όλοι, είχε γίνει ήδη ενός έτους. Υπήρχε μια απεριόριστη αγάπη μεταξύ της Keora και του Lincoln που τους είχε κάνει αχώριστους. Περνούσαν ώρες μαζί παίζοντας, περπατώντας με την Alhanna και τον Ricky και πάντα στήριζαν ο ένας τον άλλον. Το γεγονός ότι έχουν ένα μοναδικό και ιδιαίτερο δέσιμο, οφείλεται στην αγάπη που τρέφουν μεταξύ τους και αυτό φαίνεται με την πρώτη ματιά. Η Alhanna και ο Ricky λατρεύουν τα 2 μωράκια τους και είναι πολύ περήφανοι για αυτά!

Οι βόλτες μαζί

Όλοι γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε ότι τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Όπως ακριβώς η Keora με τον Lincon που είναι οι καλύτεροι φίλοι. Ένα από τα αγαπημένα τους είναι οι μεγάλες βόλτες στο πάρκο της γειτονιάς. Όταν η Alhanna και ο Ricky σπρώχνουν το καρότσι, η Keora περιφέρονταν συνεχώς και ασταμάτητα γύρω από τον Lincoln. Είναι συνέχεια κοντά του. Ακόμα πιο αξιολάτρευτο είναι, ότι η Keora θυμίζει στους γονείς πότε είναι η ώρα για την καθημερινή βόλτα. Μάλιστα, κάθε φορά που η Alhanna άρχιζε να ντύνει τον Lincoln, ο ενθουσιασμός της Keora φτάνει στο αποκορύφωμα.

Κοιμούνται μαζί

Φυσικά, οι μεγάλες βόλτες έξω μπορεί να είναι πολύ κουραστικές, τόσο για τα μωράκια, όσο και για τα σκυλιά. Έτσι, όταν γυρνούν σπίτι μετά από μία βόλτα, η Keora και ο Lincoln παίρνουν τον υπνάκο τους μαζί. Για αυτό το δίδυμο τίποτα δε θα μπορούσε να είναι πιο αξιολάτρευτο. Στην περίπτωση της Keora και του Lincoln είναι μία όμορφη και τρυφερή στιγμή. Η Alhanna και ο Ricky γνώριζαν καλά για τον ιδιαίτερο δεσμό τους. Έχουν για πάντα ο ένας τον άλλον και φυσικά είναι συνδεδεμένοι με ιδιαίτερη στοργή και φιλία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share